איפוס הגדרות והעלמות ווידגטים לאחר כיבוי

binon

New member
איפוס הגדרות והעלמות ווידגטים לאחר כיבוי

שלום, אני משתמש במיילסטון עם אנדרואיד 2.2.1 ויש לי תופעה מוזרה. לאחר שאני עושה ריסטרט לטלפון או מחבר אותו עם כבל למחשב לצורך העברת קבצים ישנם כמה ווידג'טים שנעלמים. למשך הווידג'ט של הגוגל דוקס החדש פשוט נעלם. התוכנה מותקנת ועובדת אבל אי אפשר למצוא את הווידג'ט יותר. כמו כן, חלק מהגדרות ברירת המחדל, כמו למשל חייגן מתאפסות ובמקום החייגן של dialer one שמוגדר כברירת מחדל מופיעים לי חייגן ברירת המחדל של אנדרואיד ו dialer one ואני צריך להגדיר מחדש את ברירות המחדל. הבנתי שזה קורה רק ביישומים שמותקנים על כרטיס הזיכרון. האם יש לזה פתרון מעבר להתקנת היישומים על הטלפון עצמו? תודה לעונים.

Shpritz

New member
אני זורק פה סתם באוויר רעיון

מה לגבי debugging? אולי מסומן לך?

DjXtrem

New member
לי זה קרה שהוויג'ט היה על כרטיס הזיכרון

תבדוק שהוויגטים שנעלמים מותקנים על הזיכרון הפנימי ולא על כרטיס הזיכרון

binon

New member
מזה אני מנסה להימנע.

אם האפליקציה יושבת על הזיכרון הפנימי כל ההגדרות נשמרות ואין בעיה. יש אפשרות שהאפליקציה תשב על הכרטיס והווידגט על הזיכרון הפנימי?

DjXtrem

New member
אין אפשרות להפריד

וויגט של אפליקציה מחייב שגם האפליקציה תשב על הזיכרון הפנימי אתה תמיד יכול לחפש וויגט אחר שעושה את אותו דבר ובא ללא אפליקציה אבל מעבר לזה אין מה לעשות האפליקציה חייבת להיות בזיכרון הפנימי בשביל שהוויגט שלה יעבוד בלי לעלם

Zמבוש

New member
העברתי את

המרקורי , ואת היזראלי ניוז לכרטיס הזיכרון והם מתפקדים בהצלחה אפליקציות המחויבות לשבת על הזיכרון הפינימי כמו המקלדת העברית לא יכולות להיות מועברות בכלל

DjXtrem

New member
לא אמרתי שאין אפליקציות שאפשר

אמרתי שאי אפשר להפריד בין וויגט לאפליקציה אתה לא בוחר מה עובר ומה לא עובר זה בא מובנה באפליקציה ובגלל שהוא כבר ניסה לעביר לכרטיס זיכרון וזה לא עבד אומר שהוא חייב להתקין אותם על הזיכרון הפנימי בלבד

Zמבוש

New member
מהניסיון המועט שיש

לי בנושא , אפליקציה/וויג'ט שלא ניתנת לעבודה על כרטיס זיכרון גם אי אפשר להעבירה לשם האופציה הזאת מושחרת משום מה .

DjXtrem

New member
יש מלא וויגטים שאפשר להעביר לכרטיס זיכרון

אבל לא עובדים ממנו ואותו דבר בקשר ללייב וואלפאפאר שאפשר להעביר לכרטיס זיכרון אבל נעלם אחרי כל כיבוי ככה שיש גם וויגטים שאפשר לשמור על כרטיס הזיכרון(למקרה שרוצים לשמור אותו אבל אין בו שימוש כרגע)

Zמבוש

New member
היות ואני לא צריך אותה

כי יש לי את היומן המובנה במכשיר היכול להיות מוצג בתצורה של אג'נדה אינני רואה צורך בו כמו כן יכול להיות שאתה מפעיל את המכשיר שלך על FAST BOOT אשר לא מעלה וויג'טים אשר נמצאים על ה SD .

Zמבוש

New member
האם בדקת את כרטיס הזיכרון

והוויג'ט נמצא שם על הכרטיס ? יש לי כיום את ה HTC D Z עם אנדרואיד 2.2 ואני חושב שהוא דומה לגירסת המיילסטון איך אתה מגדיר את העברת הקבצים למחשב , אתה מגדיר את הנייד כדיסק או אתה מגיע אליו דרך המוטו שיש לך על הנייד ? התקנת ישומים על הטלפון תסתום לך אותו כי הזיכרון מאוד נמוך במיילסטון

binon

New member
אני עובד גם עם המוטו וגם כדיסק

וגם כשאני עושה ריסטרט לטלפון בלי קשר ל USB הנתונים מתאפסים.

binon

New member
הכוונה לכיבוי והדלקה

או הוצאה של הסוללה. ואיפה אני יכול לראות את האפליקציות שמותקנות על הכרטיס?

Zמבוש

New member
כאשר אתה מחבר את

הנייד למחשב על ידיי כבל ה USB או כאשר אתה מוציא את הכרטיס מהמכשיר דרך קורא כרטיסים אתה אמור לראות מה מותקן עליו

binon

New member
זה ברור

אבל יש תיקיה ספיציפית שהאפליקציות יושבות בה?

למעלה