איפוס

shaharr2010

New member
איפוס

לפני כמה ימים האיחוד החליט לאפס את השרת הברית שלנו נלחמה לשמור על השליטה בידיים ישראליות בדיוק כמוכם הדרך בא ההחלטה התקבלה היתה מקוממת ולכן בתגובה מקום ראשון חוסל לא תקפנו את שאר המדינות כי תמיד אמרתי שאנחנו לא נתקוף ראשונים אם מחליטים לסיים את השרת לפחות נשתמש בכוח לפני הסיום יוגב אני מתנצל על התקיפה אבל תבין גם אותי

NSW

New member
שחר מי שיקח קשה את התקיפה שלך זה יוגב

הוא נשכב על הגדר בשבילך ולא נתן לאפחד לגעת בך כי תמיד הייתה לך מילה. חבל...

BoInG007

New member
פיי אהבתי שחר .. שאפו

אני גם נגד איפוס השרת ככה אני לא אהיה צריך לפתוח מדינה ולחכות שישמידו :) למי שיש עולמיות אני אשמח לקבל ולהכין פוקפורן ... לילה טוב אנשים שלא תחשבו שעוד היה לי קשר לזה

fireforge

New member
חחח יוגב חוטף שוב חחחחחחחח

איי איי יוגב 100000 פעם אמרתי לך להוריד את הבן זונה הזה 100000 פעם אמרת לי לא חחחחחחחחחח לא נורא העיקר השרת יתאפס

fireforge

New member
מעניין אותי לדעת איך הקפצת מדינה ל100T

בלי חדשות מלחמה ...

GangLandx

New member
חחח יוגב אתה טמבל חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא נורא גם ככה פרשנו

GangLandx

New member
שחר לא דיברנו מעולם ידידי

אבל היחידי שלא היית צריך להוריד זה את יוגב שעצר שני רגליו 3 פעמים החלטה לחסל אותך (החלטה שלי ושל לירן) יוגב ושחר נתנו בך אמון מלא אבל כרגי , הוא לא רואה מה שאני ולירן רואים וזה ההבדל בין שנינו לאחרים
מבחינתנו אתה לבד שם , שחק עם עצמך כי אנחנו ממש לא חוזרים כדי לחסל אותך , זה לא מעניין
שיהיה לך המשך יום נפלא וחבל שדווקא עליו ירדת חחח

GangLandx

New member
חחחחח לפחות אל תשקר ידידי

שיוגי דיבר איתך בעניין אמרת לו אין בעיה ואפילו הגדלת ואמרת לו שצריך להתכונן לשרת החדש כמו שצריך , בין התשובה שלך לו למה שאתה אומר עכשיו יש הרבה אי תאימות
אבל לא נורא , כפי שאמרתי תילחם בעצמך בכל השרת הזה אנחנו לא חוזרים חחח

Yogev1982

New member
שיהיה בהצלחה

כמו שאני לירן רובי ושחר אמרנו, בזה שהרמנו את המדינה, אנחנו פרשנו מהמשחק. אני בחרתי לפרוש שהמילה שלי שווה זהב, ושלך עכשיו קצת פחות
אם אתה בתמימותך חושב, שהיית מגיע לרבע ממה שהגעת עד היום בלי ההגנה של האיחוד, שדאגו לשמור את הערבים למטה וכו' וכו' אתה טועה טעות מרה, ואם אתה חושב שגם עכשיו שאתה "חזק" אתה תוכל לשלוט בשרת עוד הרבה זמן בלי האיחוד (כי מה לעשות רובו פרש) אתה טועה שוב במיוחד עם חוקי הבנייה החדשים, עניין של כמה חודשים עד שהערבים ישלטו בשרת
ועל כן, בהצלחה.

fireforge

New member
../images/Emo45.gif יוגי צודק בזה חחח

השרת יתאפס בכל מקרה כי זו המטרה של ויקטור מה שעשית פשוט גם אם תיכננת לעבור לשרת החדש כרגע שרפת את עצמך עם הרבה מאוד אנשים חחח בכל אופן בזה שהעלנו מדינה פרשנו מלחמה לא תהיה פה יותר כי לאף אחד אין כוח למרות שיש לנו את האמצעים לפתוח לך את הטוסיק זה פשוט לא מעניין אותנו יהיה יותר כיף לראות את הערבים עושים לך את זה חחחחחח עוד כמה חודשים

GangLandx

New member
יוגי , פעם הבאה אנא ממך בחייאת יוגי-בר

תקשיב לי וללירן
תקעו לך סכין אישית בגב 3 פעמים , להבא אל תתווכח עם ראיית הנולד שלנו
ושחר , לך חפש לך איזה ערבי לחסל בכח 100 מיליארד חח הם כמו ג'וקים יפתחו לך ת'תחת חחח

hen1xc

New member
מדהים

והיציאה לחופשות פשוט תקעת להם גוש אחד גדול שעכשיו הם פשוט מעדיפים לפרוש בבושת פנים מכיר את השיר של שרית חדד אתה תותח הוא נכתב עליך

GangLandx

New member
חחח אתה טיפש , לא הבנת שהמשחק לא מעניין ? חחח

איזה חמאר

lidor747

New member
באמת ניראה לך שהוא מסוגל להבין כזה דבר?

אתה מדבר עם בנאדם שלא הצליח ליפרוש מהמשחק לא משנה כמה ניסה... קרא למשחק מעפן,מגעיל חח ניסה לשכנע את עצמו והינה הוא.. חחחחחחחחחחחחחח

מצאת חור חדש ללקק ?

כל המקקים יוצאים מהחורים שוב !!! אתם באים ומגיבים וצוחקים עלינו ומנסים להגיד שאנחנו גרועים ? זה דבר שאם למישהו מותר להגיד, זה לISRAEL2010 קודם כל תגיעו למצב שאתם יכולים בכלל להרים מדינה לכוח 500T, גם 500B מסומן לא הייתם מצליחים!!! אל תקחו קרדיט על דבר שאתם לא עשיתם ושלא הייתם חלק ממנו טמבלים ! האיחוד הוכיח את שלו כמה פעמים על חשבונכם אז תחזרו לחורים חתיכת טמבלים

nitzan456

New member
טחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא האמנתי שדבר כזה ייעשה מהצד שלכם , אבל מה לעשות ? כנראה שככה זה ישראלים - תוקעים סכינים בגב בהצלחה יוגב תן לי רשימת ניהולים , אני היום אצל סבתא נשחק קצת

למעלה