איפור איפור ואיפור

Jillian

New member
איפור איפור ואיפור

אני צריכה הסבר ברור וטוב= יש תמונות של אנשים עם בעיות עור (חצ'קונים, עור לא כ"כ חלק וכו) איך אני עושה שהעור יהיה חלק כמו תחת של תינוק? אני ממש לחוצה :-O סורי

tstorm

New member
explanation

duplicate the layer add gausian blur to the second layer start to delete (soft brush) from the top layer post the picture so i can show u what it should look like if u want

overlead

New member
את יכולה

להשתמש ב- heal tool שנראה כמו פלסטר עובד כמו קסם.

Jillian

New member
זה ממש עוזר להוריד כל מיני כתמים

אבל אני רוצה משהו שיעשה את הפרצוף חלק חלק חלק

DeathWing

New member
חיפוש מהיר בגוגל

תחת המילים glamor photoshop או glamour photoshop יעלו הרבה לינקים להסברים
בהצלחה ותעלי לפה את התוצאה!

OrdinaryDay

New member
התסבירי לנו איך הגעת לאפקט הפלסטיק?

והאם אפשר להגיע לאפקט כזה בפוטושופ?

בעיקרון זה דיי פשוט...

את מכניסה את התמונה... נותנת לה לעשות פרופיל אוטומטי ואז באופציות שיש בתוכנה מקצינה את כולם על 100 אחוז. או פחות תלוי כמה ברביות את רוצה שתהיה... ואז את מאשרת ווואלה :) ניט אימאג' בא בתור תוכנה ובתור פלאג אין לפוטושופ. שניהם עולים כסף. אישית אני משתמשת בדמו ומעדיפה אותו על פני הפלאג אין כי הפלאג אין לא הכי נוח לשימוש.

Jillian

New member
מקפיצה +שאלה

לא ממש הבנתי.. את יכולה יותר לפרט.. ולרשום באנגלית... והכי טוב אם יש לך אולי מדריך, זה יהיה מעולה@

אמממ...

מדריך אין לי והאנגלית שלי קלוקלית מידי... את פשוט עושה אינפוט לתמונה, אחר כך אוטופרופיילר ומשחקת עם האפשרויות... מקצינה את זה עד ל100 אחוז או פחות. תלוי מה בא לך...

Immortality

New member
אם בוחרים את החצ'קונים כרעש

היא יכולה לעשות עבודה נחמדה, ואחרי עוד ריטוש בפוטושופ יכול לתת תוצאה נקייה להפליא. הבעיה היא שנוצר אפקט פלסטיקי ולא אמיתי.

da1946

New member
חיפוש קצר = עצות מועילות - פה

השתמשו גם בשאר המאמרים שלו(קיים לינק בתוך המאמר) הם מצויינים! http://www.roge.ru/tutorials/show/1

למעלה