איפור גוף

Maayan17

New member
איפור גוף

קצת שילבתי בין 2 הנושאים... אני רואה שאתם מדברים כאן רק על איפור פנים אבל אני מקווה שמישהו יוכל בכל זאת לעזור לי יש לי קעקוע על השכמה שלי ויש לי אירוע משפחתי עוד מעט וההורים שלי קצת לא יודעים על הקעקוע ואני רוצה להשאיר את זה ככה כבר יש לי שמלה שנקנתה בשבילי (בלא מעט כסף) והיא בלי שרוולים ולמרות כל המאמצים שלי עדיין רואים את הקעקוע רציתי לדעת איך אני יכולה להסתיר את הקעקוע עם איפור גוף (רק לערב) והאם זה בכלל אפשרי. ניסיתי לשים מייק אפ אבל זה נראה נורא לא טבעי וגם כשאני אזיע אז הוא קצת יהרס לי (וגם הקעקוע שלי מאוד כהה ככה שהמייק אפ מטשטש אבל לא מסתיר) למישהו יש רעיונות? כל דבר יעזור

אהמ...אהמ...

צרות של עשירים. אני מנסה לחשוב מה תהיה הדרך הכי טובה. את יכולה לתאר את גודלו של הקעקוע וציבעו?

Maayan17

New member
רק בשבילך מדדתי אותו עם סרגל

לא ידעתי בדיוק איך לתאר לך את הגודל שלו מכיוון שיש חילוקי דעות בעניין (אני אומרת שהוא קטן-בינוני, חברים שלי אומרים שהוא גדול) אז לקחתי לי סרגל ומדדתי אותו. הוא 13 ס"מ אורך ו7 ס"מ רוחב. והוא רק בצבע שחור, הוא מאוד כהה. יש רעיונות?

בתור ממש מקועקעת גם אני ישמח

לדעת איך אפשר להסתיר תקעקועים בלי להתלבש כמו דוסית

חחחח אני בעצמי דוסית:)

אבל הפיתרון שנתתי פה למטה לא ממש יעזור לך בימי הקיץ החמים והארוכים.

expert

New member
רעיון (יצירתי)

הדבר היחיד שהצלחתי לחשוב עליו הוא לזייף פציעה ולחבוש את המקום. זה לא הכי אסתטי בעולם אבל אין שום דרך אחרת להסתיר את זה (אלא אם כן תצליחי לשכנע את ההורים שמדובר בקעקוע זמני). אגב בנות, למה אתן לא חושבות על הדברים האלו מראש? או שתעשו קעקוע ותלכו איתו עד הסוף, או שלא תעשו בכלל. להחביא מההורים זה ממש, אבל ממש דבילי.

זה רעיון לשעת חירום ממש

אבל יש לי תשובה בשבילך. החומר שיציל אותך ניקרא "דרמה קולור" וזה חומר קצת יותר סמיך ממייק אפ את יכולה למצוא אותו אצל גיורא שביט או בועז שטיין ואפילו בבתי מירקחת. תבקשי חומר שאמור לכסות צלקות וקעקועים הם אמורים לדעת במה מדובר. תיתאמני הרבה לפני האירוע כדי שיצא לך טוב, אם לא תאלצי להזמין מאפרת או לבקש מהמאפרת שלך לעשות גם את זה (ייתכן שהיא תבקש תוספת תשלום). אם הצלקת שלך לא ממש בולטת הייתי מסתפקת בכמה שכבות של מייק אפ ופידור ושוב מייק אפ ופידור. צריך פשוט לראות את זה ולנסות כדי לדעת מה הכי מתאים. בהצלחה.

למעלה