איפור ודיסקוטקים

אילונוש

New member
איפור ודיסקוטקים ../images/Emo11.gif

אוקיי אז יש לי מין דילמה כזאת: כל פעם לפני שאני יוצאת לדיסקוטק, אני מתלבטת האם להתאפר או לא.. כאילו מצד אחד תגידו לא כי חם ומזיעים וחושך וכל זה אבל מצד שני מטריד אותי לצאת ביום שישי בלי איפור כאילו ויש אנשים וכולם כזה באו להרשים אחד את השני.. וגם לא תמיד המקום חשוך, למשל בכניסה, או בזמן שנפגשים עם החברה לפני.. אודה לכם אם תשתפו אותי במחשבותיכןודעותכן על הנושא!

אממממ.....

אני חושבת שבכ"ז צריך לשים איפור לדיסקוטקים כי באמת יש קטעים שכן רואים את הפנים וחשוב שהן יהיו יפות ביציאה
אבל גם צריך להימנע מלשים שכבה של שפכטל על הפנים ( כלומר המון מייקאפ ופודרה ): צריך לשמור על איפור קליל, מהסוג ששמים בקיץ הישראלי ה"נחמד" שלנו- שכבה דקה של מייקאפ, לפזר קצת פודרה ( להעיף את השאריות עם מברשת ) , סומק, להדגיש את העיניים עם צללית חזקה כלשהי טיפת ליפגלוס וזהו. זה בד"כ מה שאני עושה ועוד לא קרה לי שהאיפור הפך לעיסת ג´יפה בגלל החום והזעה, להפך המראה שלי נשאר רענן וחביב

plomphy

New member
תתאפרי, והרבה!

אני אישית נהנית סתם להיות בחדר עם מוזיקה ולהתארגן ליציאות וזה אומר גם איפור, אני הייתי מתאפרת חופשי (צללית, עיפרון, ליפ גלוס והכל!) אבל, בלי מייק אפ (חוץ מהמקומות שממש צריך..)
מאיה

פיתרון

שימי איפור קליל. וזהו. ותרי על המייק אפ ואפרי את העיניים בעיקר מעט סומק וגלוס. את גם מאורפת וגם לא תימרחי.

אני חושבת שכל הכיף בלצאת

זה האיפור. אני יוצאת רק בשביל הזדמנות להתאפר, וגם בשביל להנות, אבל בעיקר בשביל הבגדים היפים והאיפור היפה שתואם אצלי בדרך כלל לבגדים וכו´... אני חושבת שאת כן צריכה להתאפר כשאת יוצאת, אפילו כשמזיעים וכל זה, בשביל שהאיפור לא ימרח אז פשוט צריכה להשתמש באיפור טוב ונגד מים, כך הוא לא ימרח לך... רעות

למעלה