איפור טבעי ליום יום

• פותח הנושא st1
  • פורסם בתאריך

st1

New member
איפור טבעי ליום יום

שלום, רציתי לדעת על מה לשים דגש באיפור יום יומי לעבטדה? כמה שיותר טבעי.

katykr

New member
אז ככה....

אני אגיד לך מה בעייני נחשב לאיפור טבעי יפה. בלי מייק אפ, אולי קצת קונסילר ופודרה מתחת לעינים או במקומות נחוצים. צללית בצבע טבעי- רצוי חום קצת יותר כהה מהעפעף. מסקרה שחורה אבל לא כזאת שעושה אפקש מעגל-מעבה-מאריך-מכהה-מסלסל....אלא משהו קצת יותר טבעי, שיתן דגש אבל שלא יעשה ריסים של בובה (אחרת זה לא טבעי). אם את בהירה, אז גם קצת סומק יהיה נחמד ויכול להראות טבעי ויפה. לגבי שפתון- משהו בצבע טבעי גם (לא סגול-שחור-ורוד נוצץ) או קצת ליפ גלוס, אבל שגם הוא לא יהיה מנצנץ מדי (כמו של בריטני ספירס ....) זו ההצעה שלי.

לאיפור טבעי חייב מייק אפ, פודרה

וקונסילר! זה מה שלמדתי בקורס! תמרחי את המייק אפ על כל הפנים אפילו על העפעף וטיפה על האוזניים ועל הצוואר שזה יראה טבעי... אחר כך שימי פודרה שקופה בטפיחות על הפנים ואחר כך עם המברשת של הפודרה (היא דומה למברשת של הסומק) תעבירי אותה על הפנים כמו מטאטא... אחר כך שימי את הקונסילר מתחת לעין, תמרחי אותו קצת ועליו תמרחי את הספוגית של המייק אפ בלי להוסיף עוד מייק אפ, תמרחי את מה שיש על הספוגית, אחר כך את אותה הפעולה עם הפודרה, לוקחת את הספוגית של הפודרה ובתפיחות קטנות מתחת לעין ולא להוסיף עוד אלא לעשות את זה עם מה שנשאר על הספוגית. חשוב לעבוד עם מברשות וספוגיות נקיות! את הספוגיות את מנקה בעזרת מים וסבון ומשפשפת עם שתי כפות הידיים. אחר כך שימי עפרון אפור או לבן בתוך העין... אחר כך תעשי את הבסיס של העין, את יכולה שזה יהיה בכל צבע העיקר שיהיה צבע בהיר, את שמה מעל העין... אחר כך את לוקחת עפרון שחור ומכניסה אותו ממש בתוך הריסים ומעל העין, מהריסים את לוקחת את זה טיפה למעלה כאילו מין פס דק דק מקושקש... אחר כך את מורחת אותו לרוחב עם מברשת של צללית דקה, זה נקרא מברשת טשטוש... ועם המברשת את עולה למעלה לכיוון העפעף... זה מבליט את העין... אחר כך את שמה רימל בתנועות מעגליות כלפי מעלה... ואז שימי על השפתיים ליפ גלוס שקוף או ורדרד או כל צבע שתרצי... זה איפור טבעי מקצועי! רעות

2בלונדה

New member
תשובה ל-st1

לדעתי איפור ליום יום: הדגשה יותר על העיניים(צללית, מסקרה,איליינר),ושפתון עדין(ליפגלוס,אולי ורוד בהיר...)

לאיפור יום אין צורך באיילינר...

איפור יום זה הדגשה עדינה של כל תביי הפנים.... לא רק על העיניים... ואיליינר מדגיש קצת יותר מידיי את העינים והוא מתאים יותר לערב.... רעות

st1

New member
ניפתור לכם את הבעיה

עלו כל מיני ספקולציות, אם את ככה- תעשי כך, ואם את ככה תעשי כך, לכן אתן לכם נתונים ואז תציעו לי מה מתאים, יש לי עניים כחולות גדולות, עור ורוד בהיר מאוד.

st1

New member
המשך

נסגר לי בטעות, המשך הנתונים הם כאלה, פנים קלאסיות, למטה צר ותוי הפנים מודגשות, שיער חום כהה ושפתיים בצבע ורוד בהיר- כהה.

למעלה