איפור כלות

איפור כלות

שלום רב, אני אמא במשרה מלאה ומתעניינת בכל מיני תחומי לימוד שיאפשרו לי תעסוקה חלקית ו(סוג של) הגשמה עצמית עד שילדיי ייגדלו ואוכל לחזור לשוק העבודה כמקובל. חשבתי על קורס איפור כלות ושאלתי היא: האם העובדה שאדע רק איפור (ולא גם שיער) תהיה לי למכשול? אני מתארת לעצמי שזה יתרון לדעת גם עיצוב שיער אבל זה לא ממש מעניין אותי... מה דעתכם?

איפור ועיצוב שיער

הממ..וואוו..אם לומר את האמת, בשני המקצועות הספצייפים הללו לא ממש התעמקתי.. מה שכן, יש כמה חברות קרובות שסיימו לימודי איפור בכל מיני בי"ס שונים..רובן, פתחו סלון כלות..מן הסתם, הסלון כלל בתוכו גם ספרים והן התעסקו בכל הנוגע לאיפור,עיצוב גבות וכד'.. מה שכן, אני מניחה שעם תעודה בתחום האיפור ניתן להיכנס לתאטרון, למספרות, לחנויות טיפוח ואיפור וכד'.. אני מניחה שתעודה משולבת בעיצוב שיער ואיפור תקנה לך הרבה יותר יתרונות אם את מחליטה לא לפתוח עסק פרטי

תודה ושאלה ל- so fucking angel

מניסיון חברותייך שלמדו איפור את יכולה אולי להמליץ על בית ספר מסוים?

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
מקצוע המאפרת

אין לי הרבה מה להוסיף אחרי התשובה המעמיקה של so fucking angel, רק אומר שמעבר לאיפור כלות, ישנם סוגים רבים של איפור כמו איפור טלוויזיה וסרטים, איפור תיאטרון, איפור גוף, איפור רפואי ועוד. כל אילו לא מצריכים ידע בתחום עיצוב השיער, שמין הסתם הוא תחום אחר ושונה (אשר מצריך יכולות מעט שונות מאיפור).

למעלה