איפור לחתונה

רחי2

Member
בת 35 נשואה+3. אין אצלי משהו מיוחד, חוץ מאירועי שגרה של היוםיום. בעלי עם או.סי.די של ניקיון שמשגע אותי :)

בחלום הייתי בסלון כלות, אך נראה כמו מספרה רגילה. המאפרת עובדת, בעלי ממתין ויש עוד אנשים במספרה.
בזמן שהיא מאפרת אותי, אני תוהה למה היא לא שמה לי קודם מייק אפ. וכשאני מסתכלת במראה, אני רואה איפור ממש עדין כמו שאני ביום יום מתאפרת.
אני ממתינה על כיסא, ופתאום נכנס זוג שהיה לפניי וכל הפרצוף של הבחורה מרוח בצבע. הם כועסים על העבודה החסרת מקצועיות. אך המאפרת לא מתרגשת.
ושוב נכנס זוג נוסף, גם הפנים של הבחורה מרוחים. ואני מתחילה לחשוש שאולי גם לי זה יקרה, ואיזה פאדיחה תהיה לי בחתונה.
אני נכנסת קצת לתוך המספרה, ופותחת דלת. בפנים אני רואה גבר (אולי חבר/בעל של המאפרת) צף ברחבי האמבטיה בכיף. כמו שצפים בים המלח. והוא לא מבין מה הבעיה, הוא בכיף שלו, ולמה מפריעים לו, ומבקש לסגור את הדלת.
הזמן עובר, ואנחנו חייבים להספיק לחופה שלא נאחר. ואני ובעלי אומרים שאולי לי זה לא יקרה, ככה אני מתאפרת ברגיל שלי אז אולי הפנים "רגילות" לאיפור מסוג זה. אנחנו מתחילים בריצה לכיוון האוטו.
בשלב הזה הילדים מצטרפים אלינו, וכולנו רצים לאוטו, שהחנינו אותו ממש רחוק. בדרך יש אנשים ובני נועא שמשתוללים. אני חושבת הייתי אפילו עם שמלת כלה, ובאזור האוטו עמד נער עם תרסיס צבע. בעלי נכנס לאוטו, ואני לצד הנהג, בלחץ שאותו נער ישפריץ עליי ויהרוס את השמלה. לילדים לקח יותר מידי זמן להיכנס אז באינסטינקט בעטתי בנער, דחפתי את הילדים לאוטו והושבתי את שלושתם עליי. התחלנו לנסוע במה שנראה כמו עיר ילדותי, ואני אומרת לו תראה איך הזמן עבר, ומתחילים לבנות דברים חדשים שלא היו כאן פעם. (ראיתי מבנה כמו קניון שבונים)
פתאום עברנו ליד חנות פרחים, ועצרנו. בעלי נכנס לחנות ואמרתי לו שלא ישכח להביא זר.
והשעון המעורר צלצל..... האווירה בחלום היה של לחץ.

אלישבע777

Well-known member
שלום רחי

אני מסתמכת גם על המידע בחלומות הקדומים. בעלך, בנוסף לשיגעון הניקיון שלו, אינו שותף לחייך ולבעיותייך. החלום בעצם מציע – להתחתן מחדש... לחגוג אירוע שימחה את הבעיות הקודמות ותחתמו על חוזה חדש. את בסלון כלות, לקראת מימוש החתונה ובעלך איתך, אם כי הוא מופיע רק במערכה השניה והשלישית, כאילו מאליו, את מזכירה אותו בחלק ב, כבדרך אגב (!). אין לו הרבה מקום ברצף האירועים המסעיר הזה. ויש לו איזה תפקיד רק בסוף וגם אז לא ברור אם הוא מילא אותו...

חלק א – האיפור

על ההתחלה, אינך מרוצה. האיפור עדין כזה, לא מתאים לכלה. אבל מה שקורה אחר כך הוא הרבה יותר גרוע. הכלות האחרות הן מכוסות איפור כבד מרוח לא מקצועי ואת חוששת מפאדיחה אם תבקשי לתקן את האיפור שלך. החלום אומר לך, לא לבקש יותר מדי ולא לאחר לחופה. הגורל לא חילק לך קלפים טובים (איפור לא מקצועי), אבל הם אינם כה רעים בעצם. אבל כאן מתחילים העיכובים והלחץ. הדרך לחופה רצופה באירועים מעכבים.

חלק ב – גבר זר צף באמבטיה

הגבר הזר בחלום אינו זר באמת. את גרה איתו בשותפות, אבל במידה רבה אתם זרים (ולכן יש לערוך חתונה מחדש). הוא צף בעולם שלו, עולם של מים וניקיון , הוא בכיף שלו ולמה בכלל מפריעים לו. כאן מוזכר בעלך לראשונה בתאור החלום אבל בעצם אין לו תפקיד והוא אינו עושה שום דבר מיוחד, הוא נמצא שם ושניכם חוששים לאחר לחתונה שלכם ומה שאתם עושים ביחד זה ... לרוץ מהר לאוטו. אתם התעכבתם הרבה שנים ועתה אתם חוששים מאיחור וזה עלול להיות פאדיחה גדולה יותר מאיפור "רגיל".

חלק ג - הריצה לאוטו

כאן העניינים מתחילים להסתבך. הילדים מצטרפים לריצה, האוטו ממש רחוק, בני נוער משתוללים, נער מחזיק מיכל תרסיס צבע שעלול ללכלך קשות את שמלת הכלה, אז את בועטת בו (!) הילדים מתמהמהים ואת דוחפת אותם לאוטו ומושיבה את שלושתם עלייך. עיכוב אחר עיכוב ולחץ אטומי. אכן הילדים הם הילדים שלך וכולם עלייך, בעלך אינו עוזר בכלום, הוא רק צריך לנהוג. את מסדרת את הבלאגן ומונעת עיכובים מיותרים ועושה את זה חד וחלק בשיטות בלתי מקובלות. המטרה מקדשת את האמצעים.

החלום אומר לך שאת ביצועיסטית בלתי רגילה, שום דבר לא עומד בדרכך למטרה. מאידך האם יש כאן רמז שאת אולי קצת נמהרת? קצת מגזימה? או אולי במצבי לחץ ( בחלום – "אווירה של לחץ") את דווקא פועלת במיטבך ? כאן לא יכולתי להחליט. את תחליטי מה נכון.

חלק ד- הנסיעה לחתונה

דווקא הנסיעה לחתונה עברה בנחת ללא "אווירה של לחץ"! את בעיר הדומה לעיר ילדותך, בונים שם ומשנים את פני העיר. גם אתם בדרך לחתונתכם השניה וגם אתם רוצים לבנות בניין חדש, שלא היה אצלכם פעם, אולי לעבור דירה ( נושא שעלה בעבר על הפרק).

והנה אתם חולפים על יד חנות פרחים ופתאום בעלך נעשה אקטיבי משהו. הוא עוצר ונכנס לחנות אבל... מי מזכיר לו מה הוא צריך לעשות שם? את!

החלום אומר לך, שאת לא סומכת עליו שהוא יעשה משהו נכון. אפילו אם עצר ליד חנות פרחים ונכנס אליה, אינך סומכת עליו שהוא יזכור לקנות זר! אתם בדרך לחתונה - ולך אין אמון בו !

מסקנות אפשריות

השעון צלצל ולא הספקתם להגיע לחתונה. התעכבתם יותר מדי. אבל... גם הדרך לשם שהיתה רצופה בעיות, עשתה לכם בכל זאת משהו טוב. עד הכניסה לאוטו היה לחוץ, דרך חתחתים שעברתם בריצה ובדאגה. אחרי הכניסה לאוטו, משהו נרגע. לחלום מספר מסקנות. תבחרי את המתאימות ( יתכן שכולן מתאימות ויתכן שאף אחד אינה מתאימה).

א. יש דרך לפיוס ולשינוי האווירה
ב. למצוא את הדרך המתאימה לכם לשינוי אווירת הלחץ
ג. להתארגן מבחינת הזמן. למצוא זמן מתאים כדי לחפש את הדרך הנכונה, השקטה לקראת בניית הבית השני החדש שלכם כי הבית הראשון שלכם, קצץ לחוץ.
ד. לבדוק האם את לוקחת יותר מדי אחריות על עצמך ומטלות, ובכך את משאירה אותו כפי שהוא רוצה להיות: חסר אחריות/ לא משוחח/ לא מציע שום דבר/ לא מתאמץ/ פסיבי/ ובעצם הוא הפך מבעל - לילד הרביעי שלך. אולי זו גם מורשת מאימו הדומיננטית שבפניה הוא התבטל ולא העז להתמרד? האם את לא לוקחת פיקוד, כמוה? (חשבי על נקודה זו, היא גם רגישה, לנוכח התנהגותה של אימו גם כלפייך).

אשמח לחוות דעתך על הפרוש. מה התאים ומה לא. אם לא – אולי תוכלי לנסות למצוא פרוש בעצמך ולשתף אותנו בפורום.

רחי2

Member
וואוו איזה ניתוח. לא הייתי חושבת על זה.
אז כן, הפסקתי לסמוך על אנשים ולכן לוקחת על עצמי הכל. אני מאוד משימתית, ומשתדלת להיות בקור רוח גם במצבי לחץ.
שמחה לעדכן שהיום בעלי הפנים שאנחנו צריכים לעבור דירה. ואני בטוחה שזה גם ישנה אותו. ייצא מאזור הנוחות ורחוק מהמשפחה שלוחצת.
סיפרתי לו על החלון, ומקווה שבקיץ נפתח פרק חדש.

אלישבע777

Well-known member
וואוו איזה ניתוח. לא הייתי חושבת על זה.
אז כן, הפסקתי לסמוך על אנשים ולכן לוקחת על עצמי הכל. אני מאוד משימתית, ומשתדלת להיות בקור רוח גם במצבי לחץ.
שמחה לעדכן שהיום בעלי הפנים שאנחנו צריכים לעבור דירה. ואני בטוחה שזה גם ישנה אותו. ייצא מאזור הנוחות ורחוק מהמשפחה שלוחצת.
סיפרתי לו על החלון, ומקווה שבקיץ נפתח פרק חדש.
שמחתי לשמוע בשורות טובות. שיהיה בהצלחה!!

למעלה