איפור עמיד לקו הפנימי העליון של העין

mamusha11

New member
איפור עמיד לקו הפנימי העליון של העין

היי ,
אני סובלת בשתי עיניי מחוסר מועט בריסים, מעין נקודת קרחת בכל עין. ( זה נוצר בעקבות דלקת/שעורה בעין שהייתה לי כשהייתי קטנה, הרופאים פשוט חתכו וניקזו את הדלקת אבל במקום החתוך שם לא צומחות לי הריסים). בזויות שונות זה בולט ומאד מציק לי. אני לא מתאפרת כבד אבל משתמשת באיי ליינר רגיל ומכסה את המקומות. הבעייה היא שנמאס לי למרוח כל כל יום ולהסיר.
-העיניים שלי מאד רגישות /שורפות מאיפור מסויים
- אני פוחדת מאיפור קבע
- כל מריחת עיפרון שחור , נמרחת לי מהר מאד לעפעף התחתון. (יש לי עור בוגר ויבש ואינני משתמשת בפודרה מתחת לעין זה מבליט את הקמטוטים)

בקיצור - מחפשת את העיפרון או האיי ליינר העמיד, לעין רגישה, אותו ניתן למרוח על הקו הפנימי (בתוך העין) העליון.

יש המלצות?
תודה :)

lilo4

New member
יש אפשרות של שזירת ריסים

אני לא בקיאה בתהליך ובהשלכות שלו, אבל אני יודעת שזה אפשרי. למיטב ידיעתי השזירה מחזיקה תקופה מסוימת ואז צריך לחדש אותה.

לגבי איפור עמיד, אני חושבת שאת יכולה להשתמש באייליינר-ג'ל, אבל אני לא יודעת להמליץ לך על מוצר ספציפי שיכול להתאים מבחינת רמת הרגישות. אני יכולה להציע לך לבדוק בכיוון של החברות המקצועיות כמו מאק ובובי בראון, או בכיוון של איפור מינרלי
ובכל מקרה צריך להסיר את האיפור בסוף כל יום, כדי להימנע מגירוי בעין או חלילה דלקות.

mamusha11

New member
תודה , שאלתי נבעה מכך שזכרתי כי משהיא

פעם אמרה לי שהיא מורחת איי ליינר וזה נשאר לה כמה ימים על העין גם אם היא מתקלחת וכו' , לא זוכרת מי , אבל תמיד תקוע לי בראש שאולי זה מה שאני הייתי רוצה , איפור עמיד לכמה ימים שלא יורד במקלחת. אם יש חיה כזאת....

lilo4

New member
אני לא חושבת שיש דבר כזה

בעיקר לא באזורים שעליו את מדברת כי זה אזור שחשוף כל הזמן לרטיבות שהעין מפרישה ולכן האיפור יימחק.

ובכל מקרה- אני ממש ממש לא ממליצה לך להישאר עם איפור כמה ימים. זה לא בריא בכלל, במקרה הטוב זה רק יגרום לגירוי, במקרה הרע זה יכול להוביל לדלקות. ומאחר ואמרת שממילא העיניים רגישות זה יכול חס וחלילה להחמיר את המצב.
הסרת איפור בסוף היום לא צריכה להיות מעמסה כבדה, יכול להיות שאת בסה"כ צריכה להחליף את מסיר האיפור שלך. במה את משתמשת היום?

mamusha11

New member
טוב, גם אני חשבתי כך,

במיוחד שאני טיפוס שלא עולה לישון בשום פנים לפני שאני מסירה לחלוטין את כל האיפור מהפנים.
אני משתמשת באיי ליינר ומסקרה של Bellapierre שרכשתי באתר Hqhair , גם באיי ליינר של רבלון. שניהם טובים . מסיר איפור נוזלי הכי טוב - שאינו שומני ולא שורף בעיין ומסיר הכי טוב את האיפור של ד"ר פישר מעולה.

BB קרם של קלרינס שאותו אני מערבבת במעט קרם יום עושה לי נהדר לפנים. גם אותו רכשתי בערך ב110 ש"ח באתר echemist.co.uk עם עוד כמה מוצרים נהדרים של קלרינס שלא עלו על 110-120 שח.(כמו השמן לפנים ללילה או מסיכת היופי שלהם)

קניתי גם את הפריימר לעייניים של urban אבל הוא גורם לצלליות להיות כל כך עמידות (גם לאיי ליינר) שממש קשה להסיר במסיר איפור, אז זה רק לארועים מיוחדים....

הצלליות החדשות של לוריאל (עגולות) , או צלליות משי של רבלון קופסה מרובעת

קרמים , מסיכות ופילינג לפנים של חברת הולילנד קוסמטיקס שאני רוכשת בהנחה גדולה מאשר אצל הקוסמטיקאית באתר הישראלי - Groovyzz

בנוגע לעיניים - ממש מדגדג לי לעשות איפור קבוע , לרונית רפאל יש שיטה של נקודה בין ריס לריס מה שגורם לריסים להיראות כאילו הן מלאות, ומצד שני אין את הפס הקבוע שלא תמיד בא לי עליו וזו שיטה מצויינת , רק שהיא מאד יקרה אצלה בסביבות אלפיים שח לשתי העינים.. ויותר מכך -אני קצת פוחדת מכאב או לקחת את הסיכון...

זהו בערך, :)

lilo4

New member
נראה שאת מסודרת

לגבי מסיר איפור, אני לא מכירה את המסיר של ד"ר פישר, אבל מסיר טוב צריך להתמודד עם אייליינר וגם צלליות על פריימר בצורה טובה... בגלל הרגישות שלך אני לא יודעת להגיד לך מה יכול להתאים.
אני אישית אוהבת את המסיר הדו פאזי של קרליין/לייף [זה אותו מסיר, אני פשוט קונה את מה שיותר זול באותו רגע]. לרוב אחד מהם במבצע ואז הם עולים 20 ש"ח.
לקליניק יש מסיר איפור דו פאזי מצוין, אבל הוא יקר יותר ועולה סביב ה-70 ש"ח.
השאלה העיקרית כאן היא הרגישות של העיניים...

לגבי איפור קבוע אני לא בקיאה בנושא, אז אני לא יודעת להגיד לך. אולי תבקשי ברונית רפאל שיקשרו אותך עם לקוחות שלהם כדי שתוכלי לשאול אותן על החוויה ואם הן מרוצות. ועדיף לדבר עם כאלה שעברו את התהליך לפני תקופה ולא עכשיו, כדי לשאול על דהייה של הצבע

למעלה