איפור קבוע

איפור קבוע ../images/Emo68.gif

מה אתן אומרות: כן או לא? אמא שלי מנסה לשכנע אותי לעשות ואין לי חשק לסבול ולהראות יומים נפוחה כמו בלון. אם כן אז עד כמה? הכל או חלקי?

shelycat

New member
אני נגד

חמותי עשתה כבר פעמיים את העסק הזה ואמנם היא מרוצה, אבל זה לא פותר אותה מלשדרג את האיפור לארועים "כבדים" ובנוסף זה לא ממש בר שינוי לתקופה שזה שם, בנוסף הקונספט של לקעקע (גם עם זה זמני) את הפנים נראה לי מחריד והמחשבה על מחט ליד הרקמות הרכות של העיניים או השפתיים נשמע לי נורא ואיום. חוץ מזה יש לא מעט פאשלות בתחום וקשה להסתיר פאשלה כזאת שלא לדבר על כך שתמיד יש סיכוי ממשי לנזק אמיתי.

רחלילי

New member
אין לך ימים שבהם ממש לא בא לך

להיראות זוהרת? ימים שבהם המראה החיוור העצוב החלש שולט? מעבר לכל מה שאמרה שלי לדעתי האיפור גורם לנו להיראות תמיד זוהרות (במידה וזה מצליח) ופחות מאפשר לגוון את ה-לוק. אישית אני נגד. אבל אני גם לא בעד איפור רגיל רב. אגב סבתא שלי ז"ל לא אהבה לראות אותי עם "שחור" ביניים כשהייתי נערה והיא שהחדירה בי את הגישה של כמה שפחות לגעת בעיניים עם מוצרים כימיים. אפשר להיראות טוב ואף להדגיש את העיניים מבלי לגעת בהם עם איפור כזה או אחר.

danonit

New member
לא מבינה בזה ../images/Emo9.gif

אבל נראה לי מיותר לסבול בשביל זה ועוד לשלם כסף...

אני לא בעד

למה לא לגוון ??? למה כל יום להיות מאופרת? לפעמים המראה הנקי הוא השוס... ימים שלא בא לי להיות מאופרת חוץ מזה ששגרה לא עושה לי טוב

אני דיי נגד

אני חושבת שזה הרבה יותר מתאים לנשים שעברו את גיל 50 ולא רוצות לקום כל בוקר ו"לצייר" את הגבות, להדגיש את השפתיים וכו´. אני אישית הייתי מאוד מפחדת לעשות את זה

אמיקה

New member
לא!!!!

גיסתי עשתה את זה פעם, ועד היום כשהיא קמה בבוקר (3 שנים אחרי?) יש לה את התוחם של השפתיים (בלבד)... אז יש ימים שלא מתחשק להתאפר אז...? טיפ ששמעתי מ"ממומחית" ומיישמת כל סופ"ש: אחרי הקלחת, שמים קרם פנים איכותי, אץ הגבות מסדרים עם טיפונת וזלין (שלא "יתפרעו"), עוד טיפה וזלין להברקת והדגשת עצמות הלחיים וכן כ"גלוס" לשפתיים, ולסיום מסקרה לריסים. זהו. תמיד חביב..

תודה על התגובות אבל,

אני בלי פס עדין (אפילו חום טבעי) מתחת לעין ומעל לעפעף בקו הריסים נראית חיוורת, כמעט מתה. ורק על זה אני מדברת, לא שפתים (כאבי תופת!) ולא שום דבר נוסף. אם אפשר היה להוסיף ריסים לעניין זה גם היה מפתה אותי כי הריסים שלי בהירות מדי.

שירלי א

New member
לענן ורוד בעניין איפור קבוע../images/Emo68.gif

ניראה לי שהנתונים הטבעיים הם הכי יפים שיש, ואפשר להוסיף קצת דברים עדינים להדגשה בלבד, אבל דוקא אם את בהירה מאוד אז איפור קבוע יהיה לך מאוד מודגש, אולי אפילו יותר מדיי. אני מתאפרת כל יום גם כשאני בלחץ של זמן אני לא מוותרת על צללית עדינה וסומק, אבל אם ממש אין לי כוח אז אני לא מתאפרת, מותר לפעמים לבוא במראה נקי, חיוור ככל שזה יהיה - זה יפה כי זה טבעי!

danonit

New member
ריסים ../images/Emo68.gif

עשיתי לפני החתונה צבע בריסים (או חינה, משהו כזה) המניקוריסטית שכנעה אותי, כי יש לי ריסים בהירים. זה דווקא היה בסדר, לא כואב ולא מורגש בכלל, לא יקר (ביחד עם מניקור ופדיקור שילמתי 160 שקל), החזיק איזה 3 שבועות ונראה כמו מסקרה רק יותר טבעי ואחיד.

למעלה