איפור

איפור

מי מכן מתאפרת?

אני בד"כ לא מתאפרת בכלל אבל היום הזדמן לי להיות בסדנת איפור ועשו לי איפור ניסיון. מה אני אגיד לכן? אני מעדיפה את עצמי נאטורל, גם בעלי חשב ככה. לא שזה לא יפה אבל הכי טבעי שלא מנסים זה נראה כמו מסכה. והמאפרת באמת באמת השתדלה והייתה מקסימה, אני חושבת שהאיפור רק הדגיש את הקמטים שיש לי שבאופן טבעי פחות רואים. חוצמיזה שלהוריד את האיפור אחכ בערב היה סאגה בפני עצמה כי אין לי שום תכשיר להסרת איפור בבית וניסיתי עם המגבונים של הזאטוטים ומים וסבון וכל הפנים שלי סיימו את הסאגה הזו אדומות ורגישות מהשפשופים...
קיצר אני ממשיכה בדרך הטבעית...

חוטהשני

New member
אני אישית גם לא מתאפרת ביום יום.
בשבתות/אירועים אני שמה אודם, צלליות וסומק בצורה קלה....

אם כי הילדה (בת 14+) אוהבת להתאפר

(בעיקר לקראת אירועים.. מעבר לזה אני גם לא מרשה לה
) אם כי אני אומרת לה שהיא נראית מקסים דווקא באופן הטבעי שלה...

rinamlo

New member
לא מתאפרת

בארועים ובפורים בעיקר תראו את האיפור, אני כן מקפידה על מריחת לק ושפתון בגלל הלחות.
הבת שלי נהנת בזמנה החופשי לאפר את כולם ולא משנה במה היא אוחזת, יכולה להשתמש בשפתון בשביל כל האיפור...

schlomitsmile

Member
מנהל
גם אני לא מתאפרת אף פעם, חוץ מלפעמים בפורים

גם לא שמה לק או ליפסטיק או כלום.
"אני תמיד נשאר אני"

דינהלה1

New member
איפור לא חייב לראות!

איפור זה לאו דווקא למרוח ליפסטיק או צללית בולטת. אני למשל בבוקר נראית חיוורת נורא, אחרי ניקוי פנים קצר וקרם אני מורחת מייק אפ איכותי, מפדרת קצת מעל, מברישה סומק בהתאמה למבנה הפנים זה נותן מראה פנים אחר לגמרי. בנוסף אני מותחת פס דק מתחת לעיניים עם עיפרון כחול או ירוק ומעט מסקרה לריסים. בימים בהם אני לא מתאפרת אימהות שואלות אותי האם אני חולה...אני כבר מיומנת כך שלא גוזל הרבה זמן.
צריך ליפול על מאפרת או דיילת איפור טובה ולדעת להתאים נכון את המוצרים והגוונים.

רזאי

New member
למדתי פעם איפור מקצועי,

ומימנתי את עצמי כסטודנטית כשאיפרתי כלות.
הרבה יותר קשה לאפר את האמא של הכלה. כשיש קמטוטים צריך מייקאפ הרבה יותר קליל, אחרת הקמטים בולטים הרבה יותר. בבתי הספר השונים לאיפור, לא מאמנים באיפור נשים יותר מבוגרות. גם חומרי האיפור שממליצים לבוגרות הקורסים לקנות, לא כוללים את המייקאפים הקלילים.
יכול להיות שלמאפרת לא היה מספיק נסיון, או שלא היו לה את החומרים המתאימים. איפור נכון יכול להאחיד את מראה עור הפנים, ולשדרג את ההופעה. זה תלוי כמובן אם יודעים לעשות את זה בצורה נכונה.
הורדת איפור אכן דורשת את התכשירים המתאימים. אם את לא מתכוונת להתאפר, אין סיבה שתרכשי אותם.

זה בדיוק מה שהרגשתי

וזה לא שיש לי כל כך הרבה קמטים אבל הקצת שיש בלטו מאוד תחת המייקאפ.
האמת היה כיף בסדנא אבל ממש לא התכוונתי לרכוש כלום.

yaelli10

New member
רק השבוע

מישהו הראה תמונה שלי בפייסבוק מלפני 19 שנים. ואני שם מאופרת, התמונה צולמה במהלך יום עבודה. הבן שלי הבחין ואמר "אמא יש לך שם אודם".
היום לאחר 19 שנים, אני לא מתאפרת במשך היום, רק אם ממש יש לי סיבה לכך ואם אני מתאפרת - אז זה רק מסקרה וקצת קו מעל העין. לא סובלת אודם, מייקאפ וכל זה....

למעלה