איפו ועם מי להיתעץ בנושא חיסונים ?????

bajura

New member
איפו ועם מי להיתעץ בנושא חיסונים ?????

שלום רב לכול הפורום: שמי מכלה, אני אמא של ליאור בן כמעט שנתיים. אולי יש בניכם שזוכרים אותנו מלפני כמה חודשים. תלמה וודאי זוכרתת הינו אצלה ליעוץ. אנו המשפחה משדרות :+) אני פו היום כי אני צריכה את עזרתכם כדי לאתר מומחה שיתן לנו יעוץ בנשא החיסונים. אני רוצה לבנות לקטן שלי תוכנית חיסונים אלטרנטיבית. לפצל את משניתן, לוותר על משלא הכרחי ו לדעת מתי לחסן אותו על משבכול זאות חייבים. רק לציין שליאור שלי קיבל את כול החיסונים של לפני גיל שנה. את אלה של גיל שנה לא קיבל וגם לא חיסנתי אותו אחר-כך. אבל הנושא הזה מאוד מטריד אותי ואת משפחתי שכולה בעד חיסונים. ולכן החלתתי שאני צריכה דחוף רופא שיעזור לי לעשות סדר בבלגן, שאני אבין סוף סוף מי נגד מי, נרכיב ביחד תוכנית חיסונים חלופית ולפחות בנושא הזה אוכל לזכות לקצת מנוחה. בידיוק היום פניתי ל"טיפה מין הטבע" שברעננה. נתנו לי תור ל עוד שבועיים עם רופא ילדים והומופת בשם יפתח (לא יודעת עם ככה כותבים את ה שם) אמרו ש זה עולה לנו 380 שקל ומדובר על פגישה של רק חצי שעה, ככה שאני רואה שלא נוכל לנצל את זה לשאול דברים אחרים שהיתי רוצה לשאול רופא שמבין בהומופתיה. למרות שהבטיחו לי שחצי שעה זה מספיק כדי שניצא עם תוכנית חיסונים לעוד שנתיים לפחות. ולכן אני שואלת אתכם. משהוא מהפורום ביקר בטיפת מין הטבע ???? מכירים את הרופא הזה ???? יש לי הופציה יותר טובה מזאות ? חייבת לצין שמצבינו הכלכלי קשה מאוד. אני ו בעלי נפרדנו כאשר הנשואים שלנו לא הצליחו לעמוד בעובדה שיש לנו ילד מקסים אבל מיוחד. אני גרה אצל ההורים שלי עם הילד ורק לפני חודש מצאאתי עבודה, האבא של ליאור כרגע מובטל ככה שגם עם הוא מאוד ירצה אין לו המצאים לתמןך בנו. אני מסבירה את זה רק בשביל שתבינו למה כול כך חשוב לי ליפול בידיים טובות. לא הכפתלי לשלם את הכסף הזה, אני רק מפחדת לזרוק אותו על יעוץ לא רציני. לכן אני שואלת אתכם. למי כדי באמת לפנות כדי לקבל יעוץ אמיתי ו עינייני ???? אסמח מאוד לכול המלצה. ולבסוף אני רק רוצה להוסיף שיכול להיות שהבעייה של בני היא לא בידיוק אוטיזם. במכון להתפתחות חוזרים כמו מנתרה על אותו משפט ש אומר שליאור שלי הוא ילד מאוד תקשורתי ושאוטיס הוא לא. אבל......מי מאמין להם ???? ובכול מקרא הבן שלי אכן חייכן מאוד ונהנה מאוד מאנטרקציה עם אנשים(מבוגרים רק). אבל למרת זאות יש לא עיקוב התפתחותי והרבה מאוד דברים שמאפיינים אותו ,לפחות לדעתי ,מצביעות על בעייה תקשורת. יש לו כול כך הרבה דברים משוטפים עם ילדים שהובחנו באוטיזם שאין לי שום ספק שהפרוטוקול שאתם עושים יכול לתרום הרבה בשבילו. ואני שבגלל אופי חלש לא הצלחתי ליסם אותו. כן רוצה כמו מינימום לקחת את החראיות על נושא החיסונים ולהיות שקטה יותר עם ההחלטות שלי. בבקשה תעזרו לי להגיע למומחה המתאים. תודה רבה על הזמן שלכם. מכלה+ליאור(כימעט שנתיים :+))

razgalili

New member
יעוץ על חיסונים

הי מכלה וליאור בראש הפורום במאמרים->פרוטוקול DAN יש רשימת אנשי מקצוע שתומכים בפרוטוקול בישראל. כמו כן כאן בפורום יש את תלמה (שמשום מה אף פעם לא נותנת לנו את הפרטים כך שאנחנו לא יכולים להוסיף אותה לרשימה, תזכורת תלמה!!) כל האנשים הללו ישמחו לעזור לך אבל הם כולם לוקחים שכר בעד היעוץ, ולמיטב ידיעתי כולם במידה זו או אחרת אנטי חיסונים. אם אני יכול להוסיף את השני סנט שלי - אני מאמין שאסור לתת חיסונים לילדים עם בעיות נוירולוגיות בכלל ולילדים עם נטיות אוטיסטיות בפרט. הסיבה שאני חושב את זה היא שהסיכון להדבקות במחלת ילדות ופגיעה מהן הוא סיכון מוכר וניתן לחישוב ולא גבוהה במיוחד, מצד שני הסיכון לפגיעה נוירולוגית מחיסונים לילד שהוא כבר פגוע הוא סיכון לא ידוע לא מובן ולא ממש נחקר, למרות אינדקציות די ברורות שיש מקום וצורך לחקור. כלל בסיסי ברפואה - first do no harm. יותר חשוב לא לקלקל מאשר לנסות לתקן. אני במקומכם הייתי דוחה את החיסונים כולם לתקופה. יכול להיות שמצב הילד ישתפר משמעותית ולא תחששי לתת לו חיסונים, יכול להיות שתלמדי בינתיים יותר ותחליטי שאת לא רוצה לחסן, וסביר מאד שמצבכם ישתפר כלכלית ותוכלי ביתר קלות לעמוד בהוצאה של לווי מקצועי טוב. מה שבטוח, בינתיים מערכת החיסון של הילד תתפתח ותבשיל יותר, הוא יעלה במשקל ויוסיף מסה, וגם אם תחליטי בסוף על מערך חיסונים מלא יהיה לו יותר קל לעמוד בזה עם נזק מופחת.

../images/Emo207.gifעל נזקי חיסון MMR- מידע נוסף

הכריחו לפתוח את התיקים על נזקי חיסון החצבת MMR בבריטניה: The truth about VACCINES is starting to be exposed! I stake my reputation on the fact that vaccines do real, often permanent, injury to many, who all too often do not make the connection when subsequent health issues develop. But it is not the vaccines alone; it takes the compromised health of our population to make vaccines so dangerous. The real vaccine risk to benefit ratio is frighteningly bad and the facts are not known by 99.99% of so-called "health experts" because the truth has been heavily suppressed. The true extent of vaccine damage is incalculable and the benefits are all too often miniscule. Vaccines introduce live virus into people who we now know are not healthy due to devitalized and GMO foods, Electro smog and other pollutants and Epigenetic changes that toxicants like BISPHENOL A have induced. Thus instead of inducing immunity, we add to the growing total pathogen burden of these already compromised patients. Now with this link, anyone can become an expert and hopefully learn enough to start to defend themselves and their loved ones from the forced vaccinations we are confronting. Read this to see how devastating the FACTS about vaccine damages from around the world are. Some day this ticking time bomb will explode, probably when this becomes as lucrative to pursue as the tobacco or asbestos cases, the public will finally learn the whole incredible story. It appears that the threat of massive litigation that will follow when the truth finally becomes widely known makes many, otherwise good, people go along and continue to suppress the truth to what I fear is the permanent detriment of our entire population. Since many will not have the strength to resist these immunizations, at least we can spread the word that in Australia Archie Kalikernos proved that the aboriginal children death rate from their forced vaccinations was significantly lowered by administering 1 gram of Vitamin C per 10 pounds of weight or per year of age, orally, preferably just before the vaccination was given. The authorities may make it very difficult to avoid vaccinations unless it is based on a personal religious conviction and clearly explained, as the recent Webinar by Dr Eisenstein, a doctor attorney explained and has covered in his book. Garry F. Gordon MD,DO,MD(H) President, Gordon Research Institute www.gordonresearch.com http://childhealthsafety.wordpress.com/2009/01/13/secret-british-mmr-vaccine-files-forced-open-by-legal-action/ _Child Health Safety This is the story the UK media have steadfastly not been publishing and of the contrasting unprecedented new developments in the US politically and in the US Federal Court. The UK’s Daily Mail newspaper reported [13/Jan/09] the British government was refusing the public release under the UK’s Freedom Of Information laws of confidential files on a proven dangerous MMR [measles, mumps and rubella] vaccine. A recent legal case has forced the files open: [Confidential MMR vaccine files should be opened in the public interest, watchdog rules - The Daily Mail - Jenny Hope - 13th January 2009] In the US Federal Court children are being compensated after findings they developed autism and other injuries. The British government has prevented its child citizens being compensated and treated. Money and politics override child health safety. 20 years on children continue to be injured. Starting in 1986 Canada, to 1988 Japan and the UK to the present this previously unpublished account is definitive carefully researched and accessible. The problem is not just autism and not just the MMR vaccine. What else are we not being told?

למעלה