המנות נאכלות,אבל-
מחומרי הגלם ודאי נשאר... בפרק של השווארמה,היה דוכן שלם של בשר רב,וודאי רק חלקו בושל. נקווה שאכן נעשה איזה שהוא שימוש בזה,אם כי,לדעתי זה יכול להאכיל לא יותר ממשפחות בודדות.
מה שכן,הייתי שמחה אם היו יוזמים יום בישול בבית תמחוי כלשהוא,כמובן בלי לצלם את הנזקקים שאוכלים,מביאים את השופטים או המתחרים,לבשל מחומרי הגלם שם. זה אקט שיש בו גם יח'צ,וגם- ודאי חברות מזון היו נרתמות לתרום לאותו אירוע חומרי גלם,(תמורת הסיקור היחצ'ני)
וכך הסועדים היו זוכים לאוכל טעים במיוחד\שונה מהרגיל,בלי הוצאות מיותרות לבית התמחוי.
אגב,בהרצאה של טד על איכות הסביבה,ציינו את הנתון המדהים והמקומם הבא: בבתים שבעולם המערבי,ארבעים אחוז מהאוכל נזרק!!. (מודה שגם אצלי,יש ירקות או פירות שאני לא מגיעה אליהם,אבל אני בטוחה שזה לא מתקרב לארבעים אחוז...)