איפלציה ללא תוצאה

מצב
הנושא נעול.
איפלציה ללא תוצאה

איפלציה ללא תוצאה
צמחו לי שערות בסנטר ...הסירו לי בלייזר ומאז יש החמרההה בסנטר וגם בפנים ...יש לי מלא שיער פלומתי עומד שלא היה לי אף פעם בחיים..רק אחרי הלייזר.
כבר שנתיים באיפלציה ואני לא חלקה והרבה שערות צומחות עוד ועוד ..רק צריכה להדגיש שאני לא עושה כל שבוע טיפול ...אפילו שבועיים ...
האם הבעיה היא בתדירות הטיול או במטפלת ? וגם יש לי שאלה מאוד חשובה
האם שערת שנעשה בה איפלציה חוזרת וצומחת והאם היא דוקרת מי שמתקרב אלייך ?

אפילציה ללא תוצאות

איפלציה ללא תוצאה
צמחו לי שערות בסנטר ...הסירו לי בלייזר ומאז יש החמרההה בסנטר וגם בפנים ...יש לי מלא שיער פלומתי עומד שלא היה לי אף פעם בחיים..רק אחרי הלייזר.
כבר שנתיים באיפלציה ואני לא חלקה והרבה שערות צומחות עוד ועוד ..רק צריכה להדגיש שאני לא עושה כל שבוע טיפול ...אפילו שבועיים ...
האם הבעיה היא בתדירות הטיול או במטפלת ? וגם יש לי שאלה מאוד חשובה
האם שערת שנעשה בה איפלציה חוזרת וצומחת והאם היא דוקרת מי שמתקרב אלייך ?
אפילציה ללא תוצאות
היי
כשמטופלים בלייזר להסרת שיער צריך לזכור שיש לפעמים מקרים בהם מקרינים איזור מסויים ויש צמיחה במקום אחר זה דיי נפוץ,לייזר לא מומלץ בפנים מכיוון שפנים הם איזור הורמונלי,שנתיים באפילציה זה המון זמן,צריך לראות שיפור גדול או אף לסיים,מה שחשוב באפילציה זה לסיים במכה את כל השיערות ולהגיע לניקיון בשלב האנגן כלומר שלב צמיחת השיער שזה בין 17 יום ל21 יום לטיפול חוזר וחוזר כאשר כל חזרה היא מדוללת משמעותית הן בעובי והכן בכמות ובטח בזמן הטיפול,שיערות לאחר אפילציה כפי שכתבתי נעשות פחות קשות ,יותר רכות עד שנעלמות לגמרי אם דוקרות השיערות כניראה שהן קוצניות וצריך לעשות טיפול כמו שצריך עם מנת חום מתאימה ולהגיע מייד עם הצמיחה,

מצב
הנושא נעול.
למעלה