איצטדיון הכדורגל החדש בנתניה

סתיוגר

New member
איצטדיון הכדורגל החדש בנתניה

יש כאן נתנייתים שיכולים לצלם ולהראות את התקדמות הבניה של האיצטדיון העירוני החדש? מאוד מסקרן... מזמן לא ראיתי תשתיות ספורט חדשות מוקמות. בכל אופן אני מצרף את התמונה, איך הוא אמור להיראות בעתיד הקרוב.

fireman

New member
נראה יפה מאוד!

יש לך מידע לגבי קיבולת מתוכננת של קהל?

סתיוגר

New member
הבניה היא בשלבים

בשלב הראשון שאמור להסתיים בסביבות אוגוסט 2008, יבנה האיצטדיון כפי שהוא מופיע בתמונה, עם יציע מזרחי ומערבי, כל אחד 6000 מושבים - בסה"כ 12 אלף. זה אומר שמכבי נתניה אמורה להתחיל את עונת הכדורגל בעוד שנה פלוס כבר באיצטדיון החדש. בשלב ב', שאני מעריך שיצא בכלל לפועל אם היציעים יהיו מלאים אחרי סיום השלב הראשון, אמורים להיבנות היציעים הצפוני והדרומי, כל אחד 4000 מקומות. כלומר הקיבולת המקסימלית 20,000 מושבים. בהחלט יפה וראוי לעיר כמו נתניה. חבר'ה תתעוררו, רוצים תמונות מהבניה. אז תקפצו למתחם ותעשו כמה פלאשים, בחייאת...

fireman

New member
בניה בשלבים, כל אך אופייני

במיוחד בסוג כזה של פרוייקטים בבאר שבע גם כן מדברים על הקמת קריית ספורט גדולה וחדשה בעלות של רבע מיליארד ש"ח (כן, זו לא טעות)גולת הכותרת בפרוייקט הוא איצטדיון עירוני חדש המיועד לקיבולת קהל של 36 אלף אוהדים. מאחר והמימון לפרוייקט היה אמור להגיע ממכירת השטח עליו עומד האיצטדיון הישן והפשרתו לבניה למגורים (כ2000 יח"ד) לא הושג מאחר ובתחילה העיריה תכננה למכור את כל הקומפלקס כיחידה אחת לקבלן אחד.... אני לא מכיר גוף קבלני שיקים איצטדיון ענק, יקבל קרקע שהוא יוכל לפנות רק אחרי שהאיצטדיון החדש יוקם ויושלם, יהרוס את הישן ורק אחר כך יבנה את מה שמותר לו לבנות מדובר במשך ביצוע של שנים ועלויות של מאות מיליוני שקלים שלא ברור אם יש גוף קבלני שיוכל לעמוד בהם. מאז עברו המון מים בנחל באר שבע (היבש בד"כ) המכרז השתנה לגמרי, המועצה להסדר ההימורים או איך שלא קוראים לזה ישתתפו במימון הפרוייקט, קיבול הקהל הצטמצם לכדי 24 אלף איש בשלב ראשון ובינתיים הוקמו רק מגרשי האימונים, האופטימיסטים אומרים שמאוד בקרוב תחל גם הקמת האיצטדיון, היום אני יודע שעובדים על התשתיות שם.... נחכה ונראה.

סתיוגר

New member
שיתחילו לבנות תשתיות ספורט כבר

כן גם על האיצטדיון של ב"ש קראתי קצת. אגב, באתר של גדיש-הנדסה יש תמונה של האיצטדיון המתוכנן בב"ש, וכתוב שם על קיבולת של 31 אלף (לא 36), אבל מזה משנה. במדינה שלנו מיליארדים הולכים על בטחון, ולא נשאר כסף לתשתיות ספורט, תעשיה ותחבורה נאותים. מצרף את התמונה של האימטדיון המתוכנן בב"ש.

amit1270

New member
גם אצטדיון טדי נבנה בשלבים

ואנחנו עדיין מחכים ליציע הדרומי...

אלכסיי03

New member
צילמתי את אתר הבניה לפני חודש וחצי

אז פירסמתי את התמונות בפורום אחר. אני נוסע שם כל יום, מעט מאוד השתנה שם מאז, אז אתם מוזמנים להתרשם זאת תמונה ראשונה

סתיוגר

New member
מגניב, המון תודה

נשמח אם תמשיך לתעד את זה מידי פעם. אגב, באיזה פורום פירסמת אותם לפני כן?

אלכסיי03

New member
אשמח לעדכן את כולכם מדי פעם

אני צילמתי שם כבר פעמיים, בהפרש של ארבעה חודשים. אין טעם לעשות את זה לעתים יותר תכופות כי לצערי העסק שם זז לאט. את התמונות פרסמתי בפורום SkyScraperLife, הקישורית מצורפת.

סתיוגר

New member
האם יש תמונות חדשות של האצטדיון בנתניה?

אלכסיי, יצא לך לראות/לצלם משהו חדש? איך מתקדמת שם הבניה?

אלכסיי03

New member
יש קצת התקדמות

אבל לא משהו מרשים במיוחד. אני עובר ליד האצטדיון מדי יום וכבר כמה חודשים מחכה לרגע שיהיה כדאי לצאת לשטח ולצלם.יכול להיות שעכשיו בהשראת השאלה שלך סוף סוף אעשה זאת.

למעלה