איצטדיון ר"ג בקרוב הסוף מגיע

tamir1991

New member
סוף סוף באמת הורסים אותו

בוואלה ספורט רשום שבעוד 8 חודשים זה נהרס כליל אני מאמין ביו"ר החדש של התאחדות הכדורגל -הוא עושה דברים ולא רק מדבר אז יש סיכוי טוב שיבנו את האיצטדיון החדש

tamir1991

New member
כנס

תבין, בחודש יוני בשנה שעברה היו"ר של ההתאחדות היה איצ'ה מנחם.. והוא לא היה רציני במה שקשור לכדורגל לעומתו יש את אבי לוזון שנבחר לפני חודש וחצי להיות יו"ר החדש והוא מאוד מאוד רציני!

דןמור

New member
אין הרבה קשר - ההתאחדות כמעט לא משמעותית פה

90% מההשפעה היא אצל שני גורמים בלבד - עיריית רמת גן ומועצת ההימורים. להתאחדות כמעט אין כל השפעה על העניין - וזה כמעט לא משנה מי עומד בראשונה. שים לב לכתבה - כמובן במפורש עוד שההריסה הולכת להיות כמעט בניגוד לדעתו של לוזון.

גראנד

New member
הם יכולים לחלום שזה יעלה רק 200 מיליון דולר

משיחות עם יודעי עניין איצטדיון מודרני של 60 אלף מקומות מקורה לחלוטין (עם אפשרות לפתיחה וסגירת הגג) יעלה במינימום חצי מליארד דולר... כלומר פי 2 וחצי מהסכום שהם מצהירים עליו כאן... זה בדוק!, וזה גם שווה לדעתי בכל זאת כמו כל דבר שהוא מקום ציבורי הוא למעשה הפנים של ישראל כמו השדה תעופה האוטוסטרדות כל אילו הם מרכיבים מאוד חשובים שמיצגים את המדינה במודרניות שלה ובעוצמה הכלכלית שלה וזה מה שכמובן מושך אליה תיירים בין השאר

r a z r

New member
בשעה טובה

באמת הגיע הזמן,חבל שלא חשבו על זה קודם,מתקני הספורט בישראל ברמה של עולם שלישי אם לא פחות מיזה, ראו את פורטוגל לשם השוואה,אם היא יכול להרשות לעצמה לבנות כ"כ הרבה איצטדיונים ברמה בינלאומית אז גם ישראל יכולה בהתחשב בזה שישראל עשירה יותר,הכל עניין של סדרי עדיפויות מעוותים,במקום להשקיע בבנית התנחלויות שיפונו צריך להשקיע בספורט ובבנית מתקנים ראויים..

דןמור

New member
הגזמת... מי מדבר על גג נפתח?

כשאומרים גג, מתכוונים לגג מעל היציאים, לא גג מלא על כל האצטדיון - בישראל לעולם לא יבנו את זה - בטח לא כאשר יש בקושי חודשיים גשם בישראל.

גראנד

New member
זה מה שרשום בכתבה"איצטדיון שיהיה מקורה לגמרי"

ככה אני מבין את זה אבל אולי אני טועה ואען הכוונה רק למושבים...

דןמור

New member
הכוונה היא כנראה ליציעים מקורים לגמרי

ולא של כל האצטדיון - במדינה כמו שלנו, אין הצדקה לעלות הכספית של כיסוי מלא של האצטדיון

למעלה