איציק אשל ושראל

איציק אשל ושראל

זה ממש להיט ענק קוראים לו "זכרני נא" והוא מבוצע כאמור על ידי איציק אשל ושראל להיט ממש גדול. לדעתי איציק צריך כבר להוציא דיסק כמה סינגלים הוא מוציא? מה הוא יעקב זינגבוים? ועוד שאלה מי זה השראל הזה?

MENIMEN M

New member
אז ככה הדיסק של איציק אשל...

כבר כמעט מוכן וצריך לצאת בחודש הקרוב ושראל זה זמר חילוני שפרץ לשוק רק לא מזמן לפני 3 חודשים בערך

t a p u z 1 1

New member
חבל שאנחנו מנסים..

להידמות למוזיקה החילונית עם כל מיני "שיפורים" חסידיים....ועוד לזה לקרוא להיט חדש ?? טוב נו ...אבל מה לעשות לדאבונינו יש גם דרישה למוזיקה הזו גם במחוזותינו...ושוב אני אומר לדאבונינו ולצערינו...

מסכים איתך

ובתחילת שנות השמונים אמרו אותו דבר על מ.ב.ד ופריד אבל ברור שהשוואה לא נכונה כי אז זה היתה מוזיקת פופ נורמלית והיום צעקות וצרחות של מוזיקה שחורה.

גוואלד

New member
הסגנון לא ממש מפריע לי,

אבל זה מצער שיש כל כך הרבה גיורים, בעיקר במוזיקה המזרחית. ועוד יותר מצער, שבדרך כלל זה יותר גרוע מהמקור... (כן, "זכרני נא" של איציק אשל זה גיור)

עוד 1ת

New member
הטרנס הנ"ל הגיע ליעדי.

הרגשתי שנכנסתי ל..לא יודעת.לא נקשרתי אליו ביכלל.יש משהו שמעוניין לקחת אותו ממני.לא הליגה שלי.

דודי 36

New member
אם אתה שואל מי הוא

יעקב זינגבוים. מה לך ולמבקר מוזיקה? יעקב הופיע בעבר אך הוא פרש מהמוזיקה לעסקים פרטיים. וכעת חזר, יצויין שיש לו אחוזים במלונות "קלאב הוטל".

דודי36, אתה קצת התבלבלת....

ראשית, מבקר מוזיקה שאל האם איציק אשל הוא כמו יעקב זינגבויים שהתפרסם בהרבה סינגלים שהוציא לשוק בטרם הוציא דיסק. הוא לא שאל מי זה יעקב זינגבויים, הוא שאל מי זה שר-אל. שנית, בתשובתך לגבי יעקב זינגבויים חל בילבול שלם..... מי ששר, התפרסם כילד פלא, הוציא תקליטים ופרש לעסקים זה מוטי זינגבויים (אח של יענקי וחנניה זינגבויים), מוטי אכן התעסק במלונאות אך למיטב ידיעתי, אין לו ולא היה לו קשר לקלאב הוטל כי אם לשרתון (הוא ניהל את הרודס ויטאליס בין השאר). יענקי אכן הוציא הרבה סינגלים, יצא לחזן בחו"ל (קנדה וניו יורק), וחזר זה לא מכבר לארץ להמשך הופעות ולחידוש הדיסק שלו שעכשיו נקרא: "לא מפחדים" בהוצאת גל-פז. חנניה שידר בזמנו מהאוניה של ערוץ 7 והוציא כמה סינגלים. ישראל (האח הרביעי), לא התעסק במוסיקה כלל. נתנאל זינגבויים (הבן של חנניה), הוציא סינגל עם אביו - חנניה ונמצא היום בחבורת "הקינדרלך". צבי זינגבויים (האבא של האחים), אף הוא חזן. מקווה שעשיתי קצת סדר..... יוסי.

למעלה