איציק מרובה משתמשים

איציק מרובה משתמשים

הי אני זוכרת שבעבר בICQ שלי היו מותקנים יותר ממשתמש אחד (אני לדוגמה מוגדרת גם אצל הורי אי-שם). כשרציתי להוסיף משתמש חדש ונוסף אצלי, אני פשוט לא מוצאת יותר את האופציה הזאת. אני עובדת ב-advance mode ועם איזשהי גירסה של 2000 (לא הצלחתי למצוא איזה, איפה יש איזה about?). זאת הגרסה? זאת אני? עזרה :-(

2 ציפורים במכה..

אז ככה... תפתחי את האיי סי.. בפינה השמאלית יש לך ICQ שברגע שנוגעים בו הוא נהפך לחתול... תלחצי עליו.. חפשי שם HELP (שלישי לפני הסוף אני חושב) ושם יש ABOUT למרות שאני חושב שאת רצית פשוט את העזרה.. ולציפור השניה .. הנה ההסבר הפשוט כיצד מוסיפים משתמש.. לכי לMY ICQ (זה עם הלב..) ותבחרי את האפשרות השניה.. registation to ICQ אם את רוצה לרשום משתמש חדש תבחרי באפשרות הראשונה ואם משתמש קיים באפשרות השניה.. צירפתי לך תמונה.. בהצלחה.. ליטון

אכן במכה... תודה :)

מצאתי ותודה על התמונה, היא הזכירה לי את כל השינויים שעשיתי בתצוגה ובכלל... זה הגיל, אני אומרת לכם. קלי קלות ;-) שוב תודה

@poet

New member
icq answer

למרות שאיי סי קיו הוא אחד המסנג`רים הפשוטים והמתוקשרים ביותר בעל מלאןןן הסברים :) אנשים עדיין נוטים ללכת לאיבוד בקשר לשאלתך פשוט פתחי את האיי סי קיו לחצי על האייקון של הלב מעל הפרח הירוק גשי ל change user on this computer add another regsiter user כתבי את המספר של האיי סי קיו שאותו את רוצה להכניס את סיסמאת החשבון לחצי על next ובסוף (הפלא ובפלא ) יופיע היוזר לשנות את זה לשם שלך עוד יותר פשוט לוחצים על הלב change user on this computer change active user מיד תראי את השם שלך מתנוסס לחצי עליו ונגמרה כל הבעיה :)

itaf10

New member
הורידי את תוכנת ``לינגוור`` תרגום ICQ

היי תקלי על עצמך הורידי את תוכנת לינגוור- תרגום ICQ לעברית. וכל העבודה ב-ICQ תהייה פשוטה יותר. בהצלחה איטה

למעלה