איציק שמולי וקרן אי.די.בי

SupermanZW

Well-known member
כנראה לא נשמע ממנו יותר

קיבל 800K ש"ח ובשלב הבא יקבל משרה בכירה בIDB. קנו אותו ביוקר אבל קנו.

קשה להאמין שימצא מנהיג שאי אפשר לקנות.

מעניין איזה תאגיד הולך לקנות את דפני ליף וסתיו שפיר ובכמה.

anticipation

New member
דווקא פשוט

אם לעיתון כמו דה-מארקר מותר לגבות כסף מאידיבי עבור פרסומות ועדיין לגלגל עיניים כששואלים אם הוא ללא ניגוד אינטרסים, גם לשמולי מותר בעיקר כשהוא לא לוקח את הכסף לכיס שלו

SupermanZW

Well-known member
גם אם הוא לא לוקח את הכסף לכיס שלו הוא התחיל

להביע דעות נגד המוחים ומנסה להשתיק את המחאה בתמורה לכסף שמופנה לפרויקט שחשוב לו ולכן זה שחיתות.

IDB קנו את איציק שמולי ועכשיו יש למחאה מנהיג אחד פחות.

מה שאני חושש שיקרה בקרוב זה שתאגידים יקנו גם את כל שאר מנהיגי המחאה וכך בסופו של דבר יוכלו להמשיך לעשוק אותנו כרגיל.

anticipation

New member
אני מבין שהיית שם

ואתה יודע [לא רק מניח, משער ומאמין למה שאומרים לך] ובגלל זה אתה יודע שהוא מנסה להשתיק את המחאה תמורת הכסף הזה?
למחאה אין מנהיג פחות
שמולי לא היה מנהיג שלה מההתחלה, הוא הצטרף בגלל חשיבות הענין ופרש - לדעתי - בגלל שהבין את המניעים האמיתיים של העומדים בראשה.

ובוא תגיד לי מה דפני ליף עשתה בשנה האחרונה, מהקיץ ההוא לקיץ הזה?
טיוליה לבתי מלון באירופה, מומנו על ידי מי?
העובדה שהוריה הם תושבי כפר שמריהו, ושאמא שלה! היא בכירה מאד בביטוח הלאומי שמרסק את השכבות החלשות באטימות שלא תאמן הופכת אותה להרבה יותר חשודה מאשר שמולי..

anticipation

New member
אני מבין שהיית שם

ואתה יודע [לא רק מניח, משער ומאמין למה שאומרים לך] ובגלל זה אתה יודע שהוא מנסה להשתיק את המחאה תמורת הכסף הזה?
למחאה אין מנהיג פחות
שמולי לא היה מנהיג שלה מההתחלה, הוא הצטרף בגלל חשיבות הענין ופרש - לדעתי - בגלל שהבין את המניעים האמיתיים של העומדים בראשה.

ובוא תגיד לי מה דפני ליף עשתה בשנה האחרונה, מהקיץ ההוא לקיץ הזה?
טיוליה לבתי מלון באירופה, מומנו על ידי מי?
העובדה שהוריה הם תושבי כפר שמריהו, ושאמא שלה! היא בכירה מאד בביטוח הלאומי שמרסק את השכבות החלשות באטימות שלא תאמן הופכת אותה להרבה יותר חשודה מאשר שמולי..

למעלה