איציק 16- שלחתי לך את עימנואל

איציק 16- שלחתי לך את עימנואל ../images/Emo24.gif

עוד מחש דקות מגיע לך השיר של קובי פרץ, תרשום לי כאן ורק כאן מה עוד ביקשת ממני? א יזה שירים של קוסי פרץ- תכתוב לי לפי השימות. מקווה שתיהנה מהם נשמה- אלין.

איציק16

New member
תודה נשמה מה הייתי עושה בלעדייך

תודה רבה רבה אלין עשית לי את היום כרגע אני לא צריך שיר כךשהו של קובי פרץ אבל אם אני אצטרך אני יודע למי לפנות !

איציק חופשי מה שאתה צריך תגיד לי

ואם יש לי את זה - ואני יכולה לעזור אז בכייף מכל הלב נשמה.. ביי שבוע - טוב אוהבת- אלין.

איציק16

New member
חייב דחוף

אלין יש לך אולי את הדיסק של ליאורמ נרקיס האחרון ? אני חייב עוד היום את השיר משהו עם הלב

איציק איזה שיר? אולי דוקטור?כי יש

לי או תו ואןם זה זה אז רק תגיד ואני מיד עכשייו אפילו שולחת לך אותו .

a251

New member
איציק אחי !!!

אתה מכיר את ה-icq שלי 150157221 נכון בכל מקרה כנס אליו אני ישלח לך איזה שיר שאתה רוצה של ליאור נרקיס מה אתה אומר ולא רק איציק חברה כולם מוזמנים תשאירו לי הודעה תשובה מיד תקבלו *****רותם*****

a251

New member
והנה גם כן האתר!!!

של ליאור נרקיס האתר הרשמי *****רותם***** www.lior-narkis.com

a251 -אתה יוודע שאתה נשמה טובה?

איך שאתה עוזר לכולם - כל הבוד לך נשמה , לאוהים למעלה רואה ה כל הוא מחזיר לטובים את מה שמגיע להם. תמשיך ככה מלאך קטן.( כנפייך כבר יש?) שיהיה לנו שבוע טוב למרות הפיגוע הזה ששעוד פעם מפיל אותנו - אלין

a251

New member
אלין כפרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה כפרה!!! אני רואה שגם את עוזרת או לפחות מנסה לעזור לכולם תמשיכי כך כי רק ככה הפורום הזה יצליך {בזכותנו} חחחחחחחח ביי נשמה!!!

a251 -יש לך משהו ממני באי מייל../images/Emo3.gif

אפילו שניי דברים מחכים לך באי מייל אז תפתח אותו כבר!!!!!!!!!!!!!!! ביי נשמה שלי- אלין.

a251

New member
מצטער אליןןןןן

אבל לא כל הודעה שאני שולח אני לוחץ למטה על ברצוני לקבל הודעה אז כנראה שלא קיבלתי את שתי ההודעות שלך אם את יכולה תשלחי עוד פעם אם לא צרי קשר ב-icq שלי 150157221 מחכה לתשובה *****רותם*****

רותם- שלךחתי לאי מייל שיש לך כאן

כרטיס הביקור שלך,ואיןן לי אי סי קיו יש לך אולי מסינג´ר של msn????? אם כן רק תגיד לי ואתן לך כתובת להתחבר אליי. ואגב האי מייל שלך עדין עובד? כי שלחתי לך שניי דברים לא משנה כרגע מה אני מנסה שוב לשלוח לך עכשיו לאי מייל. ביי בנתיים - אלין.

a251

New member
אלין!!!!!!!!

אני ינסה להשיג מסינג´ר אם אני לא יצליח אני יתקין xp כי ב-xp יש את המסינג´ר טוב כפרה *****רותם*****

רותם---טוב נשמה שלי אני מחכה../images/Emo24.gif

ואם יש לך איזו בעיה עם התקנה או שחסרים לך דרייברים רק תגיד לי איזה איזור אתה גר יש לי בכל מקום חבירם טובים שהם או נטכנאים או הנדסאי רשת, ואני ישלח אליך משהו חינם נשמה כמו אח עד לבית שלך ויתקין לך ויתן לך כל מה שחסר לך ....... אוהבת ממי שלי------------- אלין.

a251

New member
אלין כפרה!!!!!

תודה נשמה אבל בקטע של תיכנות אני 10 את המסינג´ר אני כבר ינסה להשיג טוב כפרווווווש *****רותם*****

רותם נשמה -בכל אופן תמיד מוכנה ../images/Emo3.gif

לעור לך ולכם בכל מה שבתקש ה תקנת את המסיגר נו מהמ קקרוה נשמה? אגב, יש לך מצלמה במחשב ? שנוכל להי תץחבר לראות אחת את השני אם כן תענה לי בבקשה נשמה שלי על שניי התשובות. אוהבת אותך אח שלי יקר נשמה טוב השל העולם- אליני או אלין.

למעלה