איקס שביר

• פותח הנושא smo
  • פורסם בתאריך

עמיקםרז

New member
../images/Emo52.gif ו ../images/Emo50.gif

סליחה על הבלבול בין זכר לנקבה, פשוט מהמכתב הראשון לא ניתן היה לזהות את המין... את צודקת, אין ספק שאין תחליף למידע מהורים שעברו התמודדויות דומות להתמודדיות שלך. אני מקווה שתהיינה התיחסויות של הורים כאלה.

באשי

New member
איקס שביר

למי שהתעניינה באיקס השביר. אשמח לעמוד לרשותך ולספר לך כל מה שעברתי עם בני. בני כיום הוא בן 23 והוא נולד עם תסמונת האיקס השביר. אמנם אינני יכולה להעיד על עצמי שקראתי את כל המחקרים בנושא, אך אני בהחלט יכולה להעיד על עצמי שהתמודדתי עם כל התסמונות הנילוות לילדים שנולדו עם תסמונת האיקס השביר. לא ברור לי בן/בת כמה בנך/בתך, האם יש עוד ילדים במשפחה, האם ההתמודדות עם הילדים האחרים היא שקשה לך, האם ההתמודדות עם התנהגות הילד היא שקשה לך, מה מאפיין את הבעיות שלו (אצלי לדוגמא הבעיות הקשות קשורות להתנהגות אלימה והתפרצויות זעם). אם ברצונך להמשיך להתכתב אשמח לעמוד לרשותך. אם ברצונך לפנות ולשוחח, אנא התקשרי לקו החם של הורים למען הורים, השאירי עבורי הודעה עם הפרטים שלך,ואשמח לחזור אליך. אשמח להתחלק אתך ושיהיה לך הרבה כוח-את זקוקה לו. באשי

באשי

New member
איקס שביר

ל-SMO כתובתי באיי מייל היא שונה מזו שהופיעה בתגובתי הראשונה, היות ואז עניתי לך דרך המחשב של "אקים" וכיום סוף סוף סידרו לי את הדואר האלקטרוני. אשמח לשמוע ממך לפי הכתובת [email protected] ועוד יותר אשמח להתכתב אתך. להשתמע באשי

עמיקםרז

New member
טלפון הקו החם "הורים למען הורים"

תזכורת: מספר הטלפון של הקו החם "הורים למען הורים" הוא: 1-800-399333. הקו מאוייש בימי א' משעה 17:00 עד שעה 20:00. ניתן להשאיר בכל זמן הודעה במשיבון, ומובטח לכם שיחזרו אליכם.

smo

New member
איקס שביר

ברצוני לקבל מידע בנושא איקס שביר. בעיקר על התמודדות בגידול ילדים עם fragile x תודה.

עמיקםרז

New member
לשאלתך

שלום רב, הקש על ""קישורים" שבראש דף הפורום או מימין למעלה. בשמאל המסך חפש ב"קטגוריות הקישורים" את הקטגוריה "תסמונת ה-X השביר". כשתקיש עליה תמצא קישורים לארבעה אתרים בנושא תסמונת ה-X השביר, אחד בעברית ושלושה באנגלית. בנוסף לכך בכותרות שרצות למעלה הקש על "הקש כאן לקבלת האתר העשיר ביותר בעברית בנושא הפיגור השכלי". כשתקבל את דף החדשות של האתר, רד הרבה למטה ותקבל קישורים לשני מאמרים מתורגמים מאנגלית: 1) הטיפול ההתנהגותי בהתנהגות תוקפנית בקרב פרטים עם תסמונת ה-X השביר. 2) טיפול תרופתי בתוקפנות בקרב פרטים עם תסמונת ה-X השביר. כשתעבור למאמרים, תראה בצד ימין של המסך תפריט ובו קישורים נוספים לטקסטים נוספים בנושא התסמונת הנ"ל. אם תתקל בקשיים להגיע אל כל החומר, פנה אליי שנית ואשתדל לסייע. ב ה צ ל ח ה, עמיקם

למעלה