1מדינת ישראל
New member
איקרה אדומה תוצ' בית
להוסיף כ-150 גרם ביצי דגים
להשרות 2 פרוסות לחם לבן - לסחוט היטב ולהוסיף לביצי הדגים
להפעיל את מעבד המזון עם להב פלדה לכמה סיבובים
להוסיף כ-4 כפות חומץ רגיל
להוסיף מיץ מלימון אחד
להפעיל את מעבד המזון ולהוסיף באיטיות כ-1+1/2 כוסות שמן קנולה
לאחר כ-10 דקות מתקבלת מישחה
מוציאים את התכולה לקערה עם מכסה
ממשיכים עם מעבד המזון-
למעבד מזון מוסיפים 1/2 בצל סגול - מפעילים כ- 1/2 דקה עד שהבצל קצוץ דק מאוד
מוסיפים את הבצל לאיקרה המוכנה ומערבבים
טועמים ואם צריך מוסיפים מעט מלח
להוסיף כ-150 גרם ביצי דגים
להשרות 2 פרוסות לחם לבן - לסחוט היטב ולהוסיף לביצי הדגים
להפעיל את מעבד המזון עם להב פלדה לכמה סיבובים
להוסיף כ-4 כפות חומץ רגיל
להוסיף מיץ מלימון אחד
להפעיל את מעבד המזון ולהוסיף באיטיות כ-1+1/2 כוסות שמן קנולה
לאחר כ-10 דקות מתקבלת מישחה
מוציאים את התכולה לקערה עם מכסה
ממשיכים עם מעבד המזון-
למעבד מזון מוסיפים 1/2 בצל סגול - מפעילים כ- 1/2 דקה עד שהבצל קצוץ דק מאוד
מוסיפים את הבצל לאיקרה המוכנה ומערבבים
טועמים ואם צריך מוסיפים מעט מלח
