איקרה אדומה תוצ' בית

איקרה אדומה תוצ' בית

להוסיף כ-150 גרם ביצי דגים
להשרות 2 פרוסות לחם לבן - לסחוט היטב ולהוסיף לביצי הדגים
להפעיל את מעבד המזון עם להב פלדה לכמה סיבובים
להוסיף כ-4 כפות חומץ רגיל
להוסיף מיץ מלימון אחד
להפעיל את מעבד המזון ולהוסיף באיטיות כ-1+1/2 כוסות שמן קנולה
לאחר כ-10 דקות מתקבלת מישחה

מוציאים את התכולה לקערה עם מכסה

ממשיכים עם מעבד המזון-
למעבד מזון מוסיפים 1/2 בצל סגול - מפעילים כ- 1/2 דקה עד שהבצל קצוץ דק מאוד
מוסיפים את הבצל לאיקרה המוכנה ומערבבים

טועמים ואם צריך מוסיפים מעט מלח

 
איזה טעים של בולגרים.


מדינת ישראל ווו איזה טעם זה הכי הכי.
גם אני היתי מכינה שהאבא שלי היה קונה לי דגים חיים מהסופר
אז אני ואמא הינו מכינות במערבל שלי.
כמובן שבעלי לא אוהב אבל אנכנו הורגלנו.לזה וגם ללקרדה. הכי טעים.עם לחם לבן...
לפעמים אני קונה בסופר קצת לעצמי...............
 
נכון של הבולגרים

לאחרונה לאחר מות ההורים התחלתי להכין כמה דברים של הבולגרים.
אך.... הזכרונות.
והלקרדה, כמה הייתי מכינה , המוןןןןןןןןןןןן
 
יש קבוצה של בולגרים


יש קבוצה של בולגרים הם כותבים שם כל מיני דברים.
מראים שם כל מיני בישולים..קבוצת יוצאי בולגריה..
ויש את מהמטבח הבולגרי..נכמד לראות.רק הבישולים לפעמים לא כשרים
בסדר לראות לא מזיק ולהיזכר..........

.
 
נכנסתי לאתר , מכירה אותו מזמן

בקשר למתכונים בולגריים?
לא מחליפה את המתכונים של אמא שהם המתמון שלי.
לפני כמה שנים תירגמתי כ500 מתכונים שלה , פשוט ישבתי אצלה ימים שלמים ותירגמתי
 
כל הכבוד

האמת יש גם לאמא שלי איזה מחברת.
שהיתה כותבת... נתת לי מחשבה אני יבקש מאחותי שתחפש את המחברת
ואתן לבת דוד שלי שתיקרא............
 
למעלה