איקרוס של טקאשי

udiwudi

New member
איקרוס של טקאשי

שלום לכולם. בשבוע האחרון המשכתי לקפל דגמים שונים. רציתי מאד לקפל את שלד הטרייצרטופס של איסאי אך זה עוד לא יצא... בינתיים הצלחתי להשיג את התרשימים של מספר דגמים של הוג'יו טקאשי - אחד מהיוצרים המרתקים של הדור החדש ביפן. הדגם של איקרוס שלו הוא פשוט אחד הדגמים המרהיבים ביותר שראיתי. הכל החל מהרעיון, הביצוע, המקוריות, החיות, הפרטים... טוב מספיק להשתפך. טוב אז לא. נמשיך - רואים את היוהרה של איקרוס, את קריאת התיגר, את הניסיון ואת הכישלון - הכל בדגם אחד. טוב, אז עכשיו אני אפסיק להשתפך סופית. לגבי הדגם עצמו, הוא מסובך וארוך. מעל 270 שלבים. לקח כ-5 שעות. קיפלתי אתו מנייר אריזה חום 70X70סמ, לאחר הקיפול בוצעו מספר חיזוקים עם מתיל צלולוז ולבסוף הדגם טופל בלכה. למרבה הפתעתי הוא אפילו עומד לבד ללא צורך בתומכים נוספים. אודי

udiwudi

New member
עוד איקרוס

שלום שוב. לא ממש קשור, אבל נזכרתי באחד הציורים האהובים עלי - מותו של איקרוס של ברויגל. את איקרוס עצמו ימצאו חדי העין... אודי.

eyal reuv

New member
כל הכבוד

גם לי יש את הדגמים של טקאשי,ואני מאוד ממליץ עליהם. האיקרוס יצא לך ממש יפה! יישר כח!

eyal reuv

New member
מסכות של טומוקו פוסה

הנה מגוון של מסכות מהספר שלה,שעליו אני ממליץ בחום. המסכות מסוגים שונים של ניירות וחלקן צבוע בלכה.

eyal reuv

New member
מסכות נוספות

הנה מסכות נוספות מהספר(ניירות פבריאנו,נייר סיבי עץ,נייר אורז),חלקן עם שיפורים שונים שהכנסתי לדגם.

eyal reuv

New member
Balrog של ג'ייסון קו

דגם מפרך,קשה מאוד להגיע לסוף הדגם... קופל מנייר אריזה 70*70. בהחלט אחד הדגמים הקשים ביותר שקיפלתי.

למעלה