איראן היא גורם מייצב במזרח התיכון

a e q u i t a s

New member
איראן היא גורם מייצב במזרח התיכון

שר החוץ של צרפת, פיליפ דוסט-בלאזי, קיים מסיבת עיתונאים בביירות ובה אמר כי איראן היא "גורם מייצב במזרח התיכון". לדבריו, "איראן היא מדינה דגולה עם אנשים נהדרים ובעלת ציביליזציה מכובדת. היא ממלאת תפקיד מכריע באזור". לפי סוכנות רויטרס.

ne ro

New member
הוא צודק

היא גורם מאוד משמעותי במזרח התיכון. בניגוד לישראל היא לא טובחת בחפים מפשע.

ne ro

New member
ואני מניח כי גם האיחוד האירופי סבור

כך. וגם רוב הקבינט הבריטי האנטי-ישראלי, למורת רוחתו של בלייר שדורש לגנות את ישראל

Lilac Wine

New member
איזה יופי

מגנים את ישראל.איזה כייף זה יוביל לעולם יפה יותר. עלוב.

ne ro

New member
ואחרי זה את מתפלאת שישראלים שונאים

את אירופה??

Lilac Wine

New member
אני????../images/Emo13.gif

אם כבר אתה,נראה לי שקיימים בגופך שתי נשמות.האחת כותבת האחת חושבת.

צודק- מייצב ומאזן

את מאזן הכוחות האטומי. אחר-כך הם כבר יתחילו לנפח ולהעצים את עוצמת הצבא הקרקעי לקראת חיסול הציונות. ממש כמו שעשה היטלר- תחילה הקים מחדש את הצבא הגרמני בטענות כאלו ואחרות, ואחר כך ניפח אותו למימדים מפחידים שאיש לא העז להתעסק איתו לא באנשלוס ולא בסיפוח הסודטים. בלבנון אנחנו רואים כיצד הוא ערוך ניסוי כלים מול האויב הציוני כשם שהיטלר ערך כאלה במלחמה הספרדית.

a e q u i t a s

New member
במידה מסוימת איראן יכולה להיות../images/Emo22.gif

במידה מסוימת אפשר להגיד שדווקא הגרעין האיראני הוא באמת גורם מייצב את המאזן האימה האזורי, וכך ימתן את ישראל מפעולות צבאיות כאלה ואחרות - זה איזשהו תזה שחוקרי יחב"ל מאמינים, אומנם הם בודדים מאוד, ויש את התזה הנגדית שגורסת שדווקא הגרעין האיראני הוא גורם מערער יציבות גלובלית, בשל חוסר הרציונאליות של מנהיגיו בשימוש בנשק להשגת מטרות צבאיות. כך או כך, דעתי האישית היא כמובן שאיראן הוא גורם מערער יציבות, והעובדה שהיום מועצת הביטחון של האו"ם הביאה לאיראן 31 יום להחליט לגבי תוכנית הגרעין, אחרת ינקטו נגדה סנקציות רק מראה, שצרפת בכוונה תחילה הולכת כנגד המגמה העולמית לבודד את איראן. מה גם שיכולות הגנה והרתעה האיראנית נפגעה אנושות במלחמה הנוכחית מול החיזבאללה, שכן מערכי הנשק הרקטי והאיום על העורף הישראלי כבר לא עומד לראשותה ביום פקודה, שבו כוחות הברית לכשיתקיפו את איראן לשמש כמנוף לחץ איראני על העורף הישראלי.

אלון 58

New member
בדיחה טובה../images/Emo6.gif

כמו שסודאן היא "גורם מייצב" באפריקה,וצפון-קוריאה במזרח-אסיה.

למעלה