איראן ולבנון

Lilac Wine

New member
איראן ולבנון../images/Emo181.gif

מישהו בבקשה יכול לבאר לי לגבי המצב הפוליטי בשתי המדינות? מי השרים של איראן?האם חלקם מעדיפים לחסל את אחמדינג'אד? והאם תגובת הקהילה היהודית שם נובעת מפחד מהמשטר? לגבי לבנון,מי הוא פואד סניורה,למה אף פעם לא שומעים עליו? מרסי בוקו מראש על כל תשובה!

ne ro

New member
סניורה היה שר האוצר בממשלה הקודמת.

הוא מונה ע"י סעד אל-חרירי, בנו של ראש הממשלה לשעבר, רפיק אל-חרירי שנרצח בהתנקשות.. הוא ידוע בעמדותיו האנטי סוריות.

ne ro

New member
סקר לכולם: מי רצח את חרירי?

אסד או מישהו אחר ?

a e q u i t a s

New member
אתה לא מצפה מאנשים ..

אתה לא מצפה שבשלוש בצהריים בזמן שכולם עובדים, כל גולשי הפורום הקבועים יענו ויגיבו פה... אנשים הם אומנם גולשים באינטרנט, אך גם רובם עובדים לפרנסתם, בדרך כלל בשעות הערב הפעילות באופן טיבעי מתרחבת... זה בכל פורום וצ'אט... אני פשוט עובד מהבית, לכן הזמינות שלי לאינטרנט היא גבוהה יותר.

a e q u i t a s

New member
נכון, אבל עדיין אנשים עובדים

ישנם פורומים שרף התגובות הוא מהיר יותר ישנם גם פחות, מה שרציתי להדגיש בפניך, שבשעות הבוקר והצהריים רוב הגולשים עובדים, ולכן הפעילות באופן טיבעי נמוכה יותר, מה גם שהפורום הוא חדש יחסית לפורומים הוותיקים ונמצא גם בהתהליך של התעצמות ובניה.

ne ro

New member
אני יודע, זה ברור..

יש לי עוד ניקים (ודי ישנים) כאן בתפוז
אבל עדיין..

ne ro

New member
אין לי עוד מידע.

אבל תוכלי לחפש במנועי חיפוש.

ne ro

New member
אגב, הצרפתים מאוד מאוד כעסו על אסד

בגלל הרצח, חרירי היה ידיד מאוד גדול של ז'יסקר דסטאן.

ne ro

New member
אגב דסטאן

שמעתם שהוא מתנגד לצירופה של טורקיה לאיחוד האירופי?? הוא, כשמרני צרפתי ימני ובורגני טוב, כמובן מתנגד.. מה שמעניין אותי אישית אם טורקיה תצטרף או לא , לנוכח השינויים הדרסטיים שעוברת מערב אירופה בשנים אלו.

ne ro

New member
לא, עדיין לא.

רומניה ובולגריה מצטרפות ב- 2007 ועוד מדינות רבות יצטרפו בשנים האחרונות למטבע האירו.

a e q u i t a s

New member
טורקיה לא מאמין שתכנס לEU

אני לא חושב שטורקיה תצטרף לאיחוד האירופי, הסיבה האמיתית היא בעיקרה של טורקיה היא מוסלאמית וכל השלכות, אך הסיבה הרשמית ככל הנראה יהיה שלכאורה טורקיה לא עברה את הרף הבסיסי כתנאי כניסה וכמובן קפריסין... התירוץ הכמעט וודאי..

ne ro

New member
זהו. באמת יש סכסוך גדול בין טורקיה

לקפריסין..

a e q u i t a s

New member
האיחוד תומך בקפריסין

האיחוד תומך בקפריסין, וטוען שעל טורקיה להפסיק או להגיע לאיזשהו הסכמה עם החלק היווני של קפריסין, זה אבן מאוד גדולה, שאני בספק עם טורקיה תוכל להסיר..

ne ro

New member
כי טורקיה היא מדינה כובשת.

בדיוק כמו ישראל.

למעלה