אירגון מיפגש פורום

שוצאן

New member
אירגון מיפגש פורום../images/Emo11.gif../images/Emo220.gif

כי אני רוצה לדעת אם איזה פדופילים אני מיתכתבתXD~ סתאם אתן יודעות שהכל ביצחק
אתן בעד?
אתן נגד?
אם כן באיזה תאריכים? מחר? מחרותיים? בחופש? אחרי הלימודים? איפה? בפארק ליד הפיל? בפארק ליד הבמה? בקניון? בפארק מישחקים החדש(ליד הישנה...)? איך נזהה אותכן? (אפשר לישלוח בפרטי לנשות הפורום) *שוקעת יחד אם רעות בעבודות הבית*

שוצאן

New member
ד"א למיפגש אני מכינה שלט../images/Emo220.gif

גדול כזה...שכתוב בו "מפגש פורום מעלה אדומים (תפוז) פה!" (אומשו דומה
) ככה תוכלו לזהות אותי:pP

ני יכולה לעזור לך בזה? D:

נעשה ביחד! D: נקנה פלקטים גדולים כאלה, ונכתוב. אה, בהצלחה גם בעבודות הבית D; תמסרי ד"ש לרעות- ושוב תודה על השוקולד ^^

אני בעד! D:

אממ... לא נראה לי שכדאי מחר, או מחרותיים... אולי אחרי החגים- כי כרגע הזמן נורא עמוס, וגם אני לא אהיה בבית בראש השנה. וגם חשוב לציין שיש כאן גם בנות דתיות- ככה שזה לא ממש מסתדר... נראה לי שכדאי שניפגש במקום ציבורי. אין לי בעיה עם כל ההצעות. בפיל, בפארק ליד הבמה, או בקניון או בפארק משחקים... כל המקומות האלו קרובים אליי לבית XD כדי שנזהה כל אחת אז שכל אחת תשלח לפה תמונה שלה. (אני בתאל ומיכל שלחנו לבינתיים) נזהה לפי הפרצופים לא להתבייש! O: זה בסדר... גמאנחנו התפדחנו לשלוח תמונת, אבל רק ככה נזהה אתכן... אפשר גם להפגש אחרי בצפר, חשוב גם לציין באיזה שעה נפגשים- כדי לתאם את הזמנים בין כל אחת, כי זה מאוד חשוב שכולם יבואו למפגש! ולא- אני ובתאל ומיכל לא פדופיליות, אתן יכולות להרגע

שוצאן

New member
בקשר לאורלי הכל גם בסדר^^../images/Emo220.gif

אנחנו ביחד בשיכבהD:~ *אונסאורלי*

לדעתי כדאי לחכות עד אחרי החגים,

ועד שהתודעה לפורום תגדל ובכך יתווספו לכאן אנשים.. כי על השבועיים הקרובים אין על מה לדבר, חגים וכל זה.. חוץ מזה, אם כבר מדברים על מקום אז ארומה

למעלה