אירובי בחינם

שוקiלית

New member
אירובי בחינם

היתי רשומה לחד"כ בראשון והיתי עושה אליפטי כמה פעמים בשבוע, אין אפשרות להמשיך לממן (סטודנטית בת 21), אשמח לרעיונות מלבד הליכה\ריצה בחוץ לבד, שאפשר לעשות כדי לשרוף אנרגיה ללא תשלום.

ללכת לשיעורי ניסיון :)

יחזיק איזה חודש... אבל ברצינות - אופניים, רולרבליידס וכו' - דורש השקעה כספית ראשונית אבל אפשר לקנות יד שנייה, וזה מחזיק להרבה זמן. מכשיר כושר בבית - כנ"ל, ובטח אפשר גם להשיג בחינם כי אנשים לא משתמשים (נסי באתר "אגורה"). בטח אם תנסי מספיק תוכלי לקנות מנוי במחיר סימלי ממישהו שעשה אותו רק כדי להשקיט את המצפון. בפארק הירקון היה פעם יוגה בחינם, תבדקי באתר של הפארק אם זה רלוונטי לך... בהרבה ערים יש ריקודי עם בחינם שזה אחלה אירובי. לבקש הנחה - לא נעים אבל יכול לעזור. בחדר כושר אולי זה לא יהיה הכי אפקטיבי אבל אנשים פרטיים כן נותנים הרבה פעמים אם את מסבירה שאת סטודנטית וקשה לך לשלם. לפעמים כמה עשרות שקלים עושים את ההבדל בין "אני יכולה להרשות לעצמי" ל"יום אחד כשיהיה לי כסף"...

בחינם לא אבל יש דרכים זולות

חדר כושר+חוגים זו אופציה יקרה יחסית. יש מדריכות שיש להן סטודיו בבית או במתנ"ס. אז יש רק חוגים ואם יש מספיק חוגים אירוביים, אפשר למצוא את עצמך. אני התאמנתי השנה אצל עטרה דפני, מדריכה מדהימה שכבר התאמנתי אצלה בעבר. זה עלה 190 שקלים לחודש - לא זול אבל גם לא נורא. אם את רוצה חדר כושר, חפשי אם יש חדר כושר עירוני. לא חייבים את כל המכשירים הכי חדישים כדי לעשות כושר. אם כל מה שאת רוצה הוא אליפטיקל וכמה מכשירים, את יכולה למצוא את זה במחיר סביר. במודיעין חדר הכושר העירוני הוא סביר וזול. אופניים היו יכולים להיות פתרון נפלא אבל גם הם עולים כסף. אם יש לך דרך להשיג, יכול להיות פתרון מצויין (כמו שכבר כתבו לך). ואם יורשה לי לשאול - למה לא הליכה/ריצה בחוץ?

למעלה