אירודרום-הזדמנות?

משקיע88

Well-known member
לכאורה חברה לייצור כתב"מים ומערכות קשורות אמורה להיות מעניינת ביותר בימים אלה. אבל המשקיעים בחברה שהוכנסה לשלד בורסאי בשנת 2021 אכלו בעיקר מרורים. בשיאה החברה נסחרה לפי שווי שוק של קרוב ל 600 מיליון ש"ח ואילו את המסחר הבוקר פתחה בש"ש של כ38 מיליון. ההודעה שפרסמה החברה מצביעה על פוטנציאל השבחה. אמנם, בטקסט מופיעה אפשרות של המזמינה (מערכת הביטחון) להזמין רק חלק מהציוד ולפרוש את ההזמנה לעתיד. עדיין, הסכם מחייב שמזכיר שווי עסקה של 137 מיליון ש"ח יכול להתגלגל לשווי שוק גבוה בהרבה ממה שהחברה רושמת אחרי עליה של יותר מ60% - כ60 מיליון ש"ח. רוב המניות מוחזקות ע"י המשקיעים המוכים מן הציבור, כ75%. לפי המחזור היום חלק משמעותי של המניות עברו היום מיד ליד. גילוי נאות - קניתי היום מניות. לפני כן לא החזקתי בהן. אין כאן המלצה, ולדעתי ההשקעה היא בסיכון גבוה.

rinmat

Active member
אחרי כל המרורים שאירודרום האכילה את המשקיעים שלה, סוף סוף זה נראה בכיוון נכון, על עסקאות מדווחות קודמות בסך 25 מיליון במצטברבשנה שעברה, החברה הגיעה לשער 140 לפני כמה חודשים, ואז בוטלה העסקה העיקרית ואחרי זה דוח מזעזע שהצניח את המניה עד 35 אגורות, ועכשיו העסקה הדמיונית הזאת יחסית לגודל החברה זה גיים צ׳׳ינג׳ר, אבל השוק כנראה למוד לקחים מהתנהלות החברה ומחכה לתאכלס ולראות את ההזמנות נכנסות וכסף נכנס, אם זה יתממש המניה יכולה לזנק לכיוון 200 להערכתי, אבל אכן זאת השקעה בסיכון גבוה ולא מתאימה לכל אחד, גילוי נאות גם אני בפנים

משקיע88

Well-known member
אחרי כל המרורים שאירודרום האכילה את המשקיעים שלה, סוף סוף זה נראה בכיוון נכון, על עסקאות מדווחות קודמות בסך 25 מיליון במצטברבשנה שעברה, החברה הגיעה לשער 140 לפני כמה חודשים, ואז בוטלה העסקה העיקרית ואחרי זה דוח מזעזע שהצניח את המניה עד 35 אגורות, ועכשיו העסקה הדמיונית הזאת יחסית לגודל החברה זה גיים צ׳׳ינג׳ר, אבל השוק כנראה למוד לקחים מהתנהלות החברה ומחכה לתאכלס ולראות את ההזמנות נכנסות וכסף נכנס, אם זה יתממש המניה יכולה לזנק לכיוון 200 להערכתי, אבל אכן זאת השקעה בסיכון גבוה ולא מתאימה לכל אחד, גילוי נאות גם אני בפנים
אני מסכים שחובת ההוכחה היא על החברה אבל יחס סיכון/סיכוי נראה לי מעניין. בהצלחה!

rinmat

Active member
טוב, אז מסתבר שאירודרום לא יכולה בלי דרמות ומבלי להמשיך להאכיל את המשקיעים שלה מרורים,
בעקבות התפטרות הדחצי''יות שמבקרות את התנהלות בעל השליטה, המניה צונחת משער 115 ביותר מ45 אחוזים לשער עכשווי של 64 אגורות
גם התביעה שצצה פתאום, לבטל את זכיית החברה עקב זכיה במחיר הפסד לטענת התובעת, לוחצת על המנייה למטה.
נראה שהשוק כרגע תומך בתסריט הפסימי, לכן רק אם נראה תוצאות אולי המניה תתאושש בחזרה, אז יש מצב שהמניה תדשדש עכשיו על לקבלת התוצאות של העסקה שנראה אותה בדוח החציון באוגוסט,

למעלה