אירוויזיון...

Idan91

New member
אירוויזיון...

אני לא יודעת כמה מכם צפו באירוויזיון ביום שבת, אבל בכל מקרה... אני הייתי עסוקה לחלוטין בהכנות למתכונת בהסטוריה (
), והרשיתי לעצמי לראות רק את ההצבעה... אבל בעדיבותה של (המממ.. להגיד?), ראיתי את ההקלטה (עוד לא סיימתי...
) היום. בכל מקרה, איך אף אחד לא אמר כלום על קטעי הקישור שלהם...? קטעי הקישור, למי שלא ראה, היו מבוססים כמובן על אגדות... (יותר נכון לקרוא להן מעשיות, אבל ניחא.) האגדה של ישראל, אם כבר שאלתם... (או שלא), הייתה אצבעונית (מדינה קטנה?)... בכל מקרה... לא הבנתי את קל ההקשרים בין האגדות למדינות השונות, אבל יש כמה אגדות שבחיים לא שמעתי עליהן: -כחול הזקן -הנסיכה הנעלמת -שלושת האחים מישהו יודע, שמע, משהו...?

cg20

New member
האגדה על כחול הזקן

מסופר על איש שהיה חי עם אישתו בבית מבודד על צוק ליד הים. מידי בוקר כשהיה עוזב את הבית לעבודה, היה מזהיר את אישתו שלא תיכנס לחדר העבודה שלו. במשך תקופה ארוכה צייתה לו אישתו, עד שסקרנותה גברה עליה והיא לקחה את המפתחות לחדר העבודה ונכנסה אליו. שם היא מצאה שבעה ראשים ערופים נעוצים בתוך חרבות. שבעת הראשים היו של הנשים לשעבר של כחול הזקן. לפתע כחול הזקן הופיע מאחוריה...

Idan91

New member
ברררר..

ולמה השם- כחול הזקן..? (ובכלל, לתומי חשבתי שזו אגדה חביבה שכזאת בהתחלה..)

Idan91

New member
לא זוכרת.. אבל לגרמניה

היה משהו אחר. אוף, שכחתי מה היה להם... המממ... לא יודעת.. אבל מה שכן.. כשהתחיל "עליבבא ו-40 השודדים", מייד אמרתי שזה בטח לתורכיה.. וכמובן... צדקתי.

בתור התחלה, טיפשונת...../images/Emo9.gif

אדיבות זה עם א´, פריקית לשון (
) שכמותך... דבר שני, כמובן שאת יכולה להגיד שזו אני
טיפה פאדיחה, מתגברים...
ו... עוד משהו, האסטונים האלו הם נורא חכמים, הם הסתירו נורא טוב את הקשר בין המדינה לאגדה
למרות שהיו כמה פסדר.. אבל רוב הקשרים היו די הזויים.

Idan91

New member
ואיששששש...

וגם כתבתי "קל" במקום "כל".. מ-ה ע-ו-ב-ר ע-ל-י-י?!?!?!??!?!?!?!??!!? נו, את מדפיסה, גוזרת ושומרת..?

Idan91

New member
הכוונה הייתה, כמובן, "אויש"...

לא כדאי שאכתוב יותר היום...

זה היה אחד הקישוריםה כי טובים..

שהיו בכל האירוויזיונים..ממש התלהבתי מהקטע של האגדות ודווקא הכרתי את כולן

mayablah

New member
רק שתדעו

הקישורים בין השירים לא קשורים למדינות, הקישורים הם כמו יחסי ציבור למדינה המארחת...המדינה מראה את כל הדברים היפים שיש בה....ככה זה גם היה בישראל.

Idan91

New member
ברור שזה גם

בשביל להראות את זה, אבל יש קשר בין כל אגדה לבין המדינה אליה היא קישרה.

Idan91

New member
לא, לא..

היה שם גם את "שלושת החזירונים"... גם אני חשבתי כמוך בהתחלה.

green lantern

New member
לטעת זה אנושי.. אבל גם אלים טועים

תראו... הם יצרו אותנו... אני לא יודע מה איתכם.. טוב.. אני יודע מה איתכם.. אתם בכלל לא הבנתם את הרעיון... הם לא קישרו מדינות לאגדות... הם קישרו חלקים בארץ ובתרבות שלהם לאגדות.. כמו שכל מדינה כבר עשתה...

Idan91

New member
ג-ם וג-ם...

הם קישרו את זה גם לארץ ולתרבות שלהם, אבל כל אגדה באה עם קשר מסוים למדינה ששרה את השיר אחרי אותו קטע קישור.

חובזה...

New member
עידן וכולם..אני מצטערת לאכזב אתכם..

אבל קטעי המעבר בכלל לא היו קשורים למדינות שבאו אחריהם.. הם היו קשורים לאסטוניה..כל אגדה הציגה את הדברים שיש באסטוניה.. לא ראיתם שאחרי כל קטע מעבר היה כתוב משהו כמו "אסטוניה- נשים יפות" "אסטוניה- הרבה תיאטרונות.." וכולי.. טוב ביי ביי

mayablah

New member
נכון מאוד חובזה!!!

למה את לא מתחברת יותר באיציק? אני רוצה לשמוע איך היה הסיאנס....

למעלה