אירוויזיון

לוקסמבורג מיוצגת ע"י הזמרת הישראלית טלי שנולדה בירושלים ואחיה משרת בעזה.

הדרוג שלי של החצי הראשון
  1. לוקסמבורג.
  2. קפריסין.
  3. קרואטיה.
4-10 מקומם ב-|פח| לא הייתי מגדירה את השירים שלהם כשירים אלא כצעקות נטו.

נערך לאחרונה ב:
הדרוג שלי של החצי השני

1. ישראל.
  2. אוסטריה.
  3. מלטה.
4-10 מקומם ב-|פח| בדיוק כמו בחלק הראשון, לא הייתי מגדירה את השירים שלהם כשירים אלא כצעקות נטו.

התפלאתי שמלטה לא עלו לגמר, אי אפשר להגדיר את השיר שלהם כיפה, אבל בהחלט טוב יותר מהאחרים, בטח משל לטביה שגם ההימורים לא נתנו לה לעלות.
סן מרינו עשו גרסה גרועה של נטע ברזילי.

לטעמי, למרות שדירגתי את ישראל במקום הראשון עדן גולן התרגשה מאוד וזייפה.
הזיוף לא הפריע לה לעלות כי המתחרים היו ברצפה, תרתי משמע (חלקם חיקו את נועה קירל) לכן גם דירגתי אותה ראשונה :)

הערה: טבלאות ההימורים לגמר השתנו וישראל עלתה מהמקום השמיני למקום השני (y)

הדרוג שלי של החצי השני
  1. ישראל.
  2. אוסטריה.
  3. מלטה.
4-10 מקומם ב-|פח| בדיוק כמו בחלק הראשון, לא הייתי מגדירה את השירים שלהם כשירים אלא כצעקות נטו.

התפלאתי שמלטה לא עלו לגמר, אי אפשר להגדיר את השיר שלהם כיפה, אבל בהחלט טוב יותר מהאחרים, בטח משל לטביה שגם ההימורים לא נתנו לה לעלות.
סן מרינו עשו גרסה גרועה של נטע ברזילי.

לטעמי, למרות שדירגתי את ישראל במקום הראשון עדן גולן התרגשה מאוד וזייפה.
הזיוף לא הפריע לה לעלות כי המתחרים היו ברצפה, תרתי משמע (חלקם חיקו את נועה קירל) לכן גם דירגתי אותה ראשונה :)

הערה: טבלאות ההימורים לגמר השתנו וישראל עלתה מהמקום השמיני למקום השני (y)
בגמר, הביצוע של עדן היה ללא זיופים כפי שעשתה בתחילת השיר בחצי השני של הגמר, אבל הוא היה מאוד אנמי, כאשר בחצי גמר הוא היה יותר עוצמתי.
קיבלנו מהשופטים 52 נק' ועם הניקוד של הקהל יש לנו 375 נק'.
מה שכן, זכינו בהצבעת הקהל במקום הראשון |גביע| ועם שקלול השופטים האנטישמיים ששמו אותנו מקום 12, הגענו למקום חמישי שגם מכובד בפני עצמו.

|נצלש| עדן גולן קיבלה את פרס הגבורה ויקירת העיר ניו יורק מראש העיר ניו יורק אריק אדמס בכבודו ובעצמו, שגם אמר לה "אנחנו כולנו יודעים שאת היית צריכה לזכות בתחרות האירוויזיון השנה.", בנוסף היא ביצעה 3 שירים בלייב: הוריקן, Rise Up ו - I Don't Want To Miss A Thing |מצדיע|

עדן גולן מקבלת יקירת העיר ניו יורק מראש העיר ניו יורק אריק אדמס
עדן גולן מקבלת את פרס הגבורה בגאלת United Hatzalah בניו יורק
עדן גולן קיבלה מבצעת את השיר שלה לאירוויזיון 2024 הוריקן בלייב בניו יורק
עדן גולן קיבלה מבצעת את שיר האודישן שלה בכוכב הבא Rise Up היחיד שהגיע ל 100% בתולדות התוכנית בלייב בניו יורק
עדן גולן קיבלה מבצעת את השיר I Don't Want To Miss A Thing שאיתו זכתה בכוכב הבא בלייב בניו יורק

הכי מגיע לה אחרי שעמדה בגבורה מול ההמון הווקיסטי-איסלאמיסטי אנטישמי שונא-ישראל ותומך החמאס ברמאלמו וייצגה את ישראל בכבוד והשיגה הישג ענק גם בחצי הגמר השני שבו ניצחה, וגם בגמר הגדול של התחרות שבו הגיעה מקום שני בקהל, 14 נקודות בלבד מהמקום הראשון, ומקום חמישי מכובד כמעט ללא קולות מהשופטים האנטישמים המושחתים הצבועים והפחדנים שרובם איפסו את ישראל. :)

|נצלש| עדן גולן קיבלה את פרס הגבורה ויקירת העיר ניו יורק מראש העיר ניו יורק אריק אדמס בכבודו ובעצמו, שגם אמר לה "אנחנו כולנו יודעים שאת היית צריכה לזכות בתחרות האירוויזיון השנה.", בנוסף היא ביצעה 3 שירים בלייב: הוריקן, Rise Up ו - I Don't Want To Miss A Thing |מצדיע|

עדן גולן מקבלת יקירת העיר ניו יורק מראש העיר ניו יורק אריק אדמס
עדן גולן מקבלת את פרס הגבורה בגאלת United Hatzalah בניו יורק
עדן גולן קיבלה מבצעת את השיר שלה לאירוויזיון 2024 הוריקן בלייב בניו יורק
עדן גולן קיבלה מבצעת את שיר האודישן שלה בכוכב הבא Rise Up היחיד שהגיע ל 100% בתולדות התוכנית בלייב בניו יורק
עדן גולן קיבלה מבצעת את השיר I Don't Want To Miss A Thing שאיתו זכתה בכוכב הבא בלייב בניו יורק

הכי מגיע לה אחרי שעמדה בגבורה מול ההמון הווקיסטי-איסלאמיסטי אנטישמי שונא-ישראל ותומך החמאס ברמאלמו וייצגה את ישראל בכבוד והשיגה הישג ענק גם בחצי הגמר השני שבו ניצחה, וגם בגמר הגדול של התחרות שבו הגיעה מקום שני בקהל, 14 נקודות בלבד מהמקום הראשון, ומקום חמישי מכובד כמעט ללא קולות מהשופטים האנטישמים המושחתים הצבועים והפחדנים שרובם איפסו את ישראל. :)

בתוכנית רוקדים עם כוכבים, אתמול התרגשתי מאוד מהריקוד של אלופי אירופה בריקוד פראלימפי​

בין המשימות היה ריקוד של תומר מרגלית ואוראל כלאף (אוראל רקד עם עדן פינס לפני שתי עונות והגיע לשידורים החיים) אלופי אירופה בריקוד פראלימפי וסגני אלופי העולם, הופיעו השבוע באליפות ישראל בריקודים לטיניים עם הריקוד 'הוריקן' של עדן גולן עם כוריאוגרפיה של ילנה פייטליכר מבית הלוחם ת"א ובשבועות הקרובים הם יתחרו עם הריקוד בתחרויות בעולם וייצגו את ישראל במטרה להעלות את המודעות בעולם לגבי מה שקרה בשבעה באוקטובר.
TikTok - Make Your Day

למעלה