=*+-אירוויזיון-+*=

orianush

New member
=*+-אירוויזיון-+*=

ראיתם את האירוויזיון אתמול? אהבתם את השיר שזכה? מה דעתכם על השירים ועל הביצוע של אדי בטלר? מי שלא יודע במקום הראשון היו פינלנד, ואנחנו היינו במקום אחד לפני האחרון חח אני אישית התאכזבתי מאוד מהשיר שזכה.. הם אפילו הפחידו אותי.. מה זאת התחפושת הזאת?? אני חושבת שזה בושה.. קודם כל צריך להיראות כמו בני אדם ולכבד את המעמד! אני לא יודעת איך אישרו להם בכלל להשתתף ככה.. והשיר שהכי אהבתי היה של רוסיה..

השיר שזכה היה מזעזע!!

וואי ה' ישמור זה היה כ"כ מפחייייד.. מה הם חשבו לעצמם
לא הספקתי לראות את שלנו.. אבל דווקא אני חושבת שהיינו צריכים לעלות למקום יותר גבוה... היו שירים שקיבלו נקודות שבכלל לא הגיע להם... :/ וגם ליאל קולט השתתפה.... היא ייצגה מדינה אחרת...

אני ראיתי בסטייג' חלקים

וניקי פשוט קרע לכולם את הצורה מצחוק,(גם לליבית!) והתחיל לחקות את כל מי שהשתתף... זה היה גדול!!! האמת אני באופן אישי לא סובל את התחרות הזאת ולא הפריע לי לא לראות אותה,היא משעממת אותי רצח ומגעיל כבר לראות את כל המסיכות והתלבושות המוזרות האלה. דווקא מה שמושך אותי אותי זה לראות את ליאל קולט שהפסדתי, יותר מעניין מלראות את אדי בטלר עם השיר המעפן הזה (תסלחו לי).

אשכרה...

משנה לשנה האירוויזיון מאבד ת'רמה שלו... לאן הגענווו
איזה מפלצות הם.. אמאאא חחחח בטח כל התוכנית רק צחקתם...

אה ואריאל...

אם אתה רוצה לראות את ליאל כנס לקישור.. יש בצד "למרכז השידורים AUDIO VIDEO" כנס לזה.. תעשה "כתבות מוקלטות" <למעלה> ואז "אירוויזיון" ותבחר את שווייץ... ויופיע לך הקליפ שהם עשו...

sarit lang

New member
זה היה זוועה השנה.....(?)

הכי פדיחה לישראל שהיא קיבלה רק 4 נקודות ולדעתי היה לה שיר מצויין... אני יותר חושבת על הבאסה של אדי בטלר... ומזה השיר של פינלנד....? זה היה מ-ג-ע-י-ל...בטירוףף!!!! אני הכי אהבתי את השיר של רוסיה...

למעלה