אירוחים, אירוחים, אירוחים

• פותח הנושא orii
  • פורסם בתאריך

orii

New member
את כן יודעת מי המומחה

הבעיה שלך ללא ספק יושבת בתחום הגאסטרו (אני לא רואה שום סימן שאלה, זו המומחיות הרפואית שמטפלת בבעיה הזו). מכיוון שאת חולת CF אז למעשה צריך את רופאי הגאסטרו שמבינים ב-CF. ואין ספק, שפרופ וילשנסקי הוא הבכיר שבהם.

את התיאור של הבעיות שלך פרופ וילשנסקי קרא בעיון ונתן לך את כיווני איבחון/טיפול האפשריים על סמך מה שכתבת (כמובן זו לא דרך מקובלת/יעילה לבדוק חולה). אין יותר מזה, בכל מה שקשור לפורום אינטרנטי. גם עוד 5 אירוחים של כל רופאי הגאסטרו CF בארץ לא ישנו דבר. קיבלת את הכי טוב שהרשת יכולה לתת לך.

אם הבעיה הזו מספיק מציקה לך את פשוט צריכה לעשות אחת משתיים או לגשת ישר לפרופ וילשנסקי או לגשת לרופא שלך עם או בלי המידע מהרשת ולבקש ממנו שייתיעץ עם פרופ וילשנסקי. לבושה שלך אין מקום. ואם הבושה הזו נובעת מזה שאת חושבת שהרופא CF שלך ירגיש לא טוב מזה שהתיעצת בפורום - זו בעיה, אבל שלו ולא שלך. בקיצור, הכי חשוב זה להתפתר מהבעיה הזו כבר. פרופ וילשנסקי העלה כמה אפשרויות שכל אחת אולי תתפתור אותך מזה - את לא עושה כלום וממשיכה לסבול. למה???

ובלי כל קשר, אני אשמח להביא רופא גאסטרו CF לאירוח בפורום. פרופ וילשנסקי, לא כל כך חזק באינטרנט ובעברית ולכן אני אחפש מומחה אחר.

בוגרת יקרה

כפי שאני מכירה אותך (לא בהכרח אותך ה"אמיתית", אלא את מי שאת מייצגת) - את עכשיו חטפת בוקס בבטן... זה קשה לשמוע מישהו כמו אורי שאומר לפעמים את הדברים בצורה הכי ישירה והכי בוטה- אבל טוב אולי שלפעמים הדברים נשמעים כך, כי אולי זה מנער אותנו וגורם לנו לפעול (אם כי, לפעמים ישירות כזאת עלולה גם לשתק ולכן אני מגיבה...) חשוב לי להדגיש שלתוכן של הדברים של אורי אני מסכימה לחלוטין ובמיוחד להיגד שאין סיבה שבעולם שתסבלי אם יש אפשרות להקל על סבלך.

ובכל זאת, מכיוון שבניגוד לאורי ששואל למה??? אני חושבת שאני יודעת את התשובה (וכפי שאני מכירה את אורי אני יודעת שגם הוא יודע שלא כולנו מסוגלים להיות החלטיים כפי שהוא מצפה שנהיה)- אני ממליצה שתיעזרי במישהו שאת מרגישה שיכול להקל עליך בפנייה לרופא המטפל. זה יכול להיות בן משפחה, חבר או איש צוות. לי הכי ברור לכאורה שהאדם המתאים הוא העובדת הסוציאלית, אבל את, כמובן, יכולה לבחור במישהו אחר- אחות? פסיכולוגית? תזונאית? כל מי שאת יכולה לשתף בהרגשה שלך ובמידע שקבלת כאן.

אין לי ספק שקשר עם גאסטרואנטרולוג הוא חיוני במצבך ופנייה לדר' וילשנסקי היא מחשבה נכונה.

אנא, עשי זאת ואני מקווה שהשיתוף הבא שלך יהיה שדיברת עם הרופא שלך ושנמצא פתרון למצבך המתמשך.

orii

New member
אירוחים, אירוחים, אירוחים

הי לכולם,

כמ שכתבתי אני ממש מופתע לטובה מהאירוח של דר' דלית מודן. לנו היו המון שאלות ולדר' מודן היו תשובות בהירות ומפורטות.

אז, בואו נבנה רשימה של מומחים - רצוי עם המומחה, שאנו רוצים לארח.

מעבר לכך, מי רוצה להזמין אורח לפורום, מוזמן לעשות זאת, לאחר תיאום איתי.

אורי

orii

New member
ויש לי רק עוד משהו קטן להוסיף

שכשאני ניצב מול הרופא של יונתן אז אני הרבה, הרבה, הרבה פחות החלטי, פחות חכם ופחות יודע. וזה לא בגלל הרופא, זה בגלל שכלדברים יש משמעות כל כך אישית וריגשית, אז אני לא כל כך מצליח לפעול בצורה לוגית על סמך הבנה וידע....

אז נכון שאני חכם בלילה (בפורום) הרבה פחות משאני חכם ביום (במירפאה), אבל אני חושב, שכאן בפורום, אנו יכולים ללמוד לא מעט, על מה שאנו מתמודדים איתו, ולהיות קצת יותר חכמים ביום...

למעלה