אירוחים בפורום

אירוחים בפורום

בוקר טוב בנות יקרות

עכשיו כשהחגים הגדולים מאחורינו, והקיץ עוד רגע פה (בדיוק יורד פה גשם ממש חזק.. אבל בכל זאת - אמצא אפריל...)
אפשר להתפנות ולנסות לפחות לחזור לשגרה.

מזמן לא ארחנו בפורום אירוח מקצועי -

מה דעתכן ? מה מעניין אתכן ?
מה הייתן רוצות לשמוע וללמוד ?
את מי הייתן רוצות לארח ?

מחכה לתשובותיכן
יום נעים לכולן

מה אני הייתי רוצה?

הי הדר, תודה על היוזמה!
הנה נושאים שחשבתי עליהם:
הנקת פעוטות - גם מבחינת היתרונות של זה (בריאותיים ורגשיים), קשיים, מה עושים כשיש פער בין התאומים מבחינת הרצון/צורך לינוק?
גמילה - לילה או יום או גמילה מלאה? לגמול ביחד או לחוד?
לינה משותפת והנקות ליליות - איך נערכים לזה (גם בגילאים קטנים - חודשים ראשונים וגם בגילאים גדולים - שנה +)
מעבר למוצקים -

דרך אגב, פגשתי שבוע שעבר מישהי שהתלהבה שאני עוד מניקה את התאומים (בני 11 חוד') והיא אמרה שהיא מכירה רק עוד מישהי אחת שהניקה תאומים.דיברנו על האתגר הגדול, ואמרתי שצריך הרבה תמיכה נפשית וטכנית. סיפרתי לה על הפורום הנפלא הזה שעזר לי הרבה גם כשלא שאלתי שאלות ממש - ובעיקר עזר נפשית וחיזק את המוטיבציה, והיא שאלה אותי מי מנהלת את הפורום ומסתבר שאת זאת שהיא דיברה עליה... בקיצור, מגניב... הבנתי ממנה שהתאומים שלך כבר גדולים ממש - אז עוד יותר נמלאתי הערצה! את כבר לא בשלב כזה ובכל זאת כ"כ עוזרת ומפעילה רשת של עזרה הדדית מדהימה!
בקיצור, בהזדמנות זאת - תודה!

ובטח את ממש רוצה לדעת את מי פגשתי... אז אם תרצי אשלח לך במסר...

kokla2

New member
אותי הכל מעניין כאן

אההה כן עדיין מניקה (בוקר וערב), כמעט בני שנתיים וחצי...

אני כאן וקוראת, למרות שלא יוצא ממש להגיב.

ולשאלתך הדר יקרה, באמת הכל מעניין אותי ותמיד שמחה ללמוד
למרות שאני לא בתחילת הדרך (וכנראה גם לא באמצע).

תודה על היוזמה הנפלאה ובהצלחה.

נשיקות לך ולכולן כאן

איזה אורחת

קוקלהההההההה

ככה באים בשקט בשקט ????

יקירה - איזה כייף לראות אותך פה!!!
(למי שלא מכירה.. קוקלה המתוקה היא מוותיקות השבט שלנו.. מניקה מדופלמת !!! ששיתפה וכתבה המון פה בפורום).

מה שלומך ??
תגעגעתי...
איך הולך עם הקטנים ובעבודה ?

(סליחה על ההשתפכות.. , שמחה לראות פנים וותיקות פה..)
נשיקות וחיבוק גדול גדול

kokla2

New member

תודה יקירתי!
כיף תמיד להיות כאן.. והאמת שאני כאן רוב הזמן, אבל לכתוב לוקח קצת יותר זמן..

עם הקטנים הכל טוב.. מהממים ומתוקים וגדלים מהר מידי.
הבוקר שיר קמה עם שיר חדש. היא החליטה שהיום יש לה , להם, יום הולדת.
אפילו ציצי לא עניין אותה והיא וויתרה (פעם ראשונה שלא ינקה בבוקר)
אושר לא וויתר וינק כרגיל. הפתיע אותי שזה לא הפריע לה.
אחרי זה שמתי להם זרים על הראש, הבאתי עוגת שוקולד (שבמקרה היתה במקרר), תה,
בלונים מתנה קטנה (שהיתה בשלוף) וחגגנו שנתיים, חמישה חודשים ועשרה ימים. כי למה לא בעצם??!!
אז זהו זה, ככה אני גדלה איתם ולומדת לחגוג כל רגע, כל דקה, כל יום. ולא משנה בכלל מה הסיבה. איתם תמיד כיף!

לא קל השילוב בין הבונבונים לעבודה ניהולית.. אך מי כמוך יודעת שאין גבול ליכולות ולכוחות שטמונים בנו
ולפעמים אנחנו לא יודעות על קיומם, רק ברגעים מפתיעים שכאלה.

אז איך החזרתי לך בהשתפכות??

נשיקותתתת

ונוס 26

New member
הדר - כל הכבוד על ניהול הפורום, ולשאלתך...

אני דווקא לא מצליחה לחשוב על אירוח מקצועי בנושא הנקת תאומים, כי בשביל זה יש לנו אותך כל הזמן

אבל אשמח אם הפורום האינטימי הזה יהיה במה לנושאים אחרים של גידול תאומים - יעוץ שינה, התפתחות, אכילה (מעבר למוצקים), ענייני בריאות (בעיקר מעניין אותי הנושא של הדבקות וכדומה - בגיל שבעה שבועות - הגדולה אושפזה לשבוע עם ברונכליטיס, והקטנה שנדבקה ממנה אושפזה 3 ימים אחרי שהגדולה השתחררה...).
אולי תגידו שפורום תו"ש מתאים יותר לזה אבל הורום ההוא סוער, וגם הגילאים מאד מגוונים, כאן מטבע הפורום לרובנו יש תאומים קטנים יחסית (עד גיל 3 אני משערת).

tamarosh3

New member
שלום לכולן:) מצטרפת לונוס..

המתוקים שלי כבר בני 5 חודשים ואני צעדיין מניקה:) ויש לי שאלות שקשורות לנושאים שנגזרים מהנקה.. כמו, מעבר למוצקים, שיניים (סימנים, תקיפות הנקות..), שינה בלילה (נושא קשה:(, תדירות הנקות בגיל כזה .. לא חסר שאלות ומסכימה עם ונוס שזה יכול להיות מקום פוטנציאלי להעלות את השאלות והקונפליקטים הקשורים לגילאים של פעוטות (שקשורות באופן עקיף גם להנקה)
כי בפורום השכן עמוס מאוד..

תודה על הרעיונות

יופי בנות,

תודה רבה על הרעיונות.
אני רושמת ואתחיל לבדוק את מי להזמין ובאיזה נושא.

תמרוש - ברוכה הבאה אלינו,

את (וכמובן גם האחרות) מוזמנות להעלות פה שאלות שלאוו דווקא קשורות ממש להנקה. - כמו שכתבת - מעבר למוצקים , שינה וכדו'.
יש כאן אמהות מקסימות עם המון נסיון בכל הנושאים של ההורות ואני בטוחה שיהיה להן מה לומר ואיך לעזור בכל הנושאים האלה.

יום נעים לכולכן
שתו הרבה מים :)
ותנו גם לקטנים לינוק יותר

למעלה