לכולם- מנצל"שת בקשר לויכוח!!!
אוקי, אני לא מבינה כל כך מה עשיתי לא בסדר...? כי ארמתי איכס אותי זה מגעיל...? כל אחד עם הדעה שלו. אני שיפרי מוחלטת ואני לא אוהבת לראות כל מיני תמונות ושטויות שהן ביחד. זה הכל! מצטערת אם התבטאתי לא יפה. אבל באותה המידה מישהו פה יכול להגיד: איכס אפרודיטה סתם מתלהבת מכוערת. מישהו פה יפגע!? לא... אז למה נפגעו ממני? כמו שיש כאלה שאומרים שארס מגעיל ולא מתאיםל זינה, אני בכלל לא לוקחת את זה אישי! זו תוכנית עם הרבה אופנים וכל אחוד יראה מה שהוא רוצה, ולא צריך להעלב ולהתעצבן אם כל אחד חושב משהו שונה האחר. אני רואה ככה, אביב רואה ככה, ו-X רואה ככה.... מה זה משנה? אסור לי להביע דעה? מישהו פה כתב שזינה וגבריאל חמודות ביחד או אלא זוכרת מה.. ואני אמרתי שלדעתי הן לא ושאותי (אוווותתתייייי אישיייייית) זה מגעיל. כי.. לא כי הן זוג ויש לי משהו נגד לסביות או משהו כזה.. פוט שבגלל בסדרה הספציפית הזו- שאני מתה על זינה וארס ביחד, נאי לא יכולה לךתאר את זינה עם גבריאל ובגלל זה זה מגעיל אותי. כמו שאני אחשוב על אמא שלי עם חברה שלה ולא עם אבא שלי!.. זה מגעיל אותי כי הן לא מתאימות (לדעתתתתיי!!!!) אחת לשניה... והיא מתאימה לאבא שלי
זהו.. לא הבנתי למה אנשים לקחו את מה שאמרתי כל כך קשה ועשו מזה כזה סיפור. אסור להביע דעה? רגש? לא הבנתי... אולי לא הייתי צריכה להגיד "איכס"- סליחה, בחרתי במילה לא מתאימה. הייתי צריכה להגיד שלדעתי זה לא יפה.. יותר טוב?? בכל אופן.. אני לא בקטע של לריב ולהכנס לויכוחים מיותרים. כל אחד בדעה שלו.. וכמו שאביב אמרה- מה שחשוב זה שכולנו בסך הכל אוהבים את התוכנית, כל אחד עם הדברים שלו, וזהו!!! מקווה שכולם הבינו את כוונתי ולא מתעצנים עלי עוד יותר
צ'או לכולם!! ואגב- איך היה ל"ג בעומר? שלי היה חרא לגמרי! היו מלא אנשים בחוף שהיינו, והמדורה אל נדלקה לנו
חחה.. היא היתה בנויה מ-2 קרשים..זה די מובן
ו.. סתם היו לנו קצת ממתקים.. אחר כך ראינו ת'בנים בשכבה התנחלנו אצלהם.. וסתם היה משעמם.. איך לכם!? אההה ושלא תשנאו אותי ותחשבו שאני לגמרי שונאת את זינה וגבריאל- כי אני לא...פשוט אני רואה אותן כחברות טובות ולא כזוג.. כל הסאברים שנפגעו ממני- קבלו תמונה!