אירוחים בתפוז- היום !!!

אירוחים בתפוז- היום !!! ../images/Emo13.gif

בעוד דקות מספר, בשעה 11:00 תוכלו להצטרף לדיון מיוחד בעניין צילומי חתונות בפורום חתונות. בדיון ישתתפו תג תמר, המצלמים אירועים כבר יותר מ-15 שנה עם ציוד מאוד חדשני וגישה פתוחה.
היום ב-17:00 יתארח גדי ביטון בפורום ריקודי עם. גדי הוא אחד המדריכים הבולטים בתחום, וניתן יהיה לשאול שאלות- וגם לקבל תשובות.
שבוע האירוויזיון בתפוז ממשיך זה היום השני. אתמול אירוח רועי וערן את נציג קפריסין לאירוויזיון השנה. היום תתארח נציגת צרפת. תוכלו לראות ולשמוע אותה Live בפורום אירוויזיון בשעה 17:00. כמו כן, רועי וערן יספרו על החזרה הראשונה של ליאור נרקיס שנערכה אתמול.

shanyz

New member
לכולם- מנצל"שת בקשר לויכוח!!!

אוקי, אני לא מבינה כל כך מה עשיתי לא בסדר...? כי ארמתי איכס אותי זה מגעיל...? כל אחד עם הדעה שלו. אני שיפרי מוחלטת ואני לא אוהבת לראות כל מיני תמונות ושטויות שהן ביחד. זה הכל! מצטערת אם התבטאתי לא יפה. אבל באותה המידה מישהו פה יכול להגיד: איכס אפרודיטה סתם מתלהבת מכוערת. מישהו פה יפגע!? לא... אז למה נפגעו ממני? כמו שיש כאלה שאומרים שארס מגעיל ולא מתאיםל זינה, אני בכלל לא לוקחת את זה אישי! זו תוכנית עם הרבה אופנים וכל אחוד יראה מה שהוא רוצה, ולא צריך להעלב ולהתעצבן אם כל אחד חושב משהו שונה האחר. אני רואה ככה, אביב רואה ככה, ו-X רואה ככה.... מה זה משנה? אסור לי להביע דעה? מישהו פה כתב שזינה וגבריאל חמודות ביחד או אלא זוכרת מה.. ואני אמרתי שלדעתי הן לא ושאותי (אוווותתתייייי אישיייייית) זה מגעיל. כי.. לא כי הן זוג ויש לי משהו נגד לסביות או משהו כזה.. פוט שבגלל בסדרה הספציפית הזו- שאני מתה על זינה וארס ביחד, נאי לא יכולה לךתאר את זינה עם גבריאל ובגלל זה זה מגעיל אותי. כמו שאני אחשוב על אמא שלי עם חברה שלה ולא עם אבא שלי!.. זה מגעיל אותי כי הן לא מתאימות (לדעתתתתיי!!!!) אחת לשניה... והיא מתאימה לאבא שלי
זהו.. לא הבנתי למה אנשים לקחו את מה שאמרתי כל כך קשה ועשו מזה כזה סיפור. אסור להביע דעה? רגש? לא הבנתי... אולי לא הייתי צריכה להגיד "איכס"- סליחה, בחרתי במילה לא מתאימה. הייתי צריכה להגיד שלדעתי זה לא יפה.. יותר טוב?? בכל אופן.. אני לא בקטע של לריב ולהכנס לויכוחים מיותרים. כל אחד בדעה שלו.. וכמו שאביב אמרה- מה שחשוב זה שכולנו בסך הכל אוהבים את התוכנית, כל אחד עם הדברים שלו, וזהו!!! מקווה שכולם הבינו את כוונתי ולא מתעצנים עלי עוד יותר
צ'או לכולם!! ואגב- איך היה ל"ג בעומר? שלי היה חרא לגמרי! היו מלא אנשים בחוף שהיינו, והמדורה אל נדלקה לנו
חחה.. היא היתה בנויה מ-2 קרשים..זה די מובן
ו.. סתם היו לנו קצת ממתקים.. אחר כך ראינו ת'בנים בשכבה התנחלנו אצלהם.. וסתם היה משעמם.. איך לכם!? אההה ושלא תשנאו אותי ותחשבו שאני לגמרי שונאת את זינה וגבריאל- כי אני לא...פשוט אני רואה אותן כחברות טובות ולא כזוג.. כל הסאברים שנפגעו ממני- קבלו תמונה!

shiri_b

New member
תראי, לא כעסו עלייך. פשוט

זה כמו שיגידו "זינה עם ארס איכס מגעיל!! רק עם גבי לנצח!" אני יודעת שאני ממש לא אוהב שיגידו כזה דבר. לא אומרים שלא תגידי מה את חושבת... אבל יכלת לכתוב "כל הסאבטקסט הזה! לא מקום לשיפרים..." או "לדעתי זינה רק עם ארס!" את לא צריכה לכתוב על משהו איכס... זה מה שגרר הכל, לא העובדה שאת אמרת שאת לא מסכימה זה איך שאמרת את זה.. אבל בסדר זה מאחורינו להבא תדעי
. המדורה.... היה כיף בשלב מסויים כמה ילדים ניסו לשרוף שלט רחוב והצליחו ואז הם עברו לצפרדע הזה (פח של עיתונים) ואז ראיתי את כולם רצים לעבר הפח עם בקבוקי מים
. אבל היה ממש נחמד.

shanyz

New member
ממממממממ......./images/Emo4.gif

אוקי. הבנתי. להבא אני לא אשתמש במילה איכס! אולי גם אני לא הייתי אוהבת אם היו אומרים על ארס וזינה איכס. אבל זה לא מעניין אותי מה כולם חושבים. אני אוהבת אותם נקודה. מי שלא מסכים איתי שלא יסכים איתי. אני לא אגיד לאנשים מה לאהוב ומה לא. התבטאתי לא טוב. סליחה. בקשר למדורה- הילדים אצלכם משוגעים!!!

shiri_b

New member
כן בעיקרון... מה שעיצבן שהם

שרפו דברים עם דאודורנט.. אז היה כל הזמן ריח חזק של דאודורנט לגברים אבל ממש חזק!!! ושהשלט רחוב בער... בכלל! ושוב היו לידנו ילדים בכתה ד' אז היינו צריכים להתמקח איתם על השטח ואז אחת מתחילה "תנו לנו קרשים נתן לכם שטח!" אז ביקשנו לדבר עם האחראי והגיע צוציק קטן וחמוד שהסכים לתת לנו להיות שם בלי הרבה צרות.. ואז הם צרקו עלינו בקבוק קטשופ! לא נורא טיפלנו בזה..

shanyz

New member
חחהההההההההההההההההה

איך טיפלתם!? ): מי הייתן? רק את ונטע?

shiri_b

New member
נטע אני ועוד 40 אנשים בערך......

אל דאגה הילדים לא יזרקו בקבוקי קטשופ על אף אחד יותר

אך אחת לא אמרה לך שאסור להביע

דעה...איפה ראית את זה כתוב בכלל? סך הכל אמרתי שיש דרך יותר יפה להתבטא, אז בבקשה, לא לתקוף בלי סיבה ולא להעליל סתם. אף אחת לא אמרה שזינה וארס זה מגעיל, ואני בטוחה שאם מישהי הייתה אומרת את זה את היית נפגעת. זהו, מקווה שהויכוח הזה נגמר כבר. בקשר לל"ג בעומר...הייתי בחתונה של בן דוד שלי, וכל הדודים והדודות כמובן אמרו לי כמה שגדלתי ושהם לא זיהו אותי <חלקם באמת לא
> ואני רוב הזמן הסתובבתי עם הבת של אחותי על הידיים, והיו כאלה שחשבו שהיא הבת שלי
אבל היה כיף לראות חלק מהם. ובאמת היה נחמד, הכלה הייתה ממש יפה, ולאמא שלה קוראים סיריל וכשאמרו את השם שלה הייתי בטוחה שזה סיירין
האוכל היה טעים, וגם הליקר הכחול והליקר הירוק
הגעתי הביתה בערך באחת, עם כאב ראש נוראי, מבטיחה לעצמי לא לשתות יותר לעולם, אבל מצד שני...כמה פעמים כבר הבטחתי את זה לעצמי?

gabrielle

New member
לג בעומר שלי.

כרגיל- שיכורה כרגיל- עושה פאדיחות כרגיל- על הריצפה כרגיל- בוקר מגעיל עם כאב ראש. אחלה חג.

shanyz

New member
אביב..הצחקת אותי עם סיריל/סיירין../images/Emo13.gif

מממ.. ואת טועה. לא הייתי נפגעת אם יגידו לי שארס וזינה מגעיל. אולי זה יעצבן אותי קצת, אבל לא יפגע ואני לא אכעס על אותו הבן אדם שאומר את זה.... וכשכתבתי את ההודעה לא התכוונתי שאת עושה הכל. התכוונתי גם לדברים שאחרות רשמו (שירי וניבה ולא זוכרת מי עוד..אם בכלל היו עוד..). בכל מקרה מצטערת אם נשמעתי תוקפנית... :S

למעלה