וואי, משעמם לי רצח...
שעת התחלת השאלון- 09:42. 1.שם: ענבר. 2.גיל: 17. 3.עיר: אריאל. דברים אהובים- 4.צבע: אדום, תכלת, אפור. 5.חיה: ארנב. 6.שיר: "בסוף תבכו", "לעולם מצדי" - היהודים. 7.זמר: תום, אביתר, אביב, עברי, מוש. 8.זמרת: שילה, אורית, דנה. 9.להקה: היהודים, אלג'יר. 10.שחקן: ג'ים קארי. 11.שחקנית: ג'ניפר אניסטון. 12.סרט: מאז שראיתי "הבועה" [לפני שבוע וחצי], ממש בא לי שוב. אז נגיד ש.. 13.סדרה: השיר שלנו. זה או זה.... 14.ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון. 15.סקעת או מויאל? מויאל
16.קיץ או חורף? סתיו
17.יום או לילה? לילה. 18.קולה או מים? קולה. 19.השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? השיר שלנו. 0.שוקו או וניל? וניל. 21.הייתן בעד או נגד ההתנתקות? נגד. 22.אימה או קומדיה? תלוי מתי. 23.לינדזי או הילארי? הילארי. 24.הוט או יס? נראה לי הוט עדיף, אבל יש לי יס אז זה קצת לא אובייקטיבי. 25.רן דנקר או רן יצחקי? רן דנקר
26.חלב חם או קר (אם בכלל)? לא ולא. 27.סרט או ספר? סרט. 28.מחשב או טלוויזיה? מחשב. 29.אנגלית או עברית? עברית
30.אבריל לאבין או קלי קלארקסון? לאבין. 31.בריטני או כריסטינה? כריסטינה. 32.לינקין פארק או סימפל פלאן? לא אכפת לי. 33.אשלי סימפסון או ג'סיקה סימפסון? אשלי. 34.ים או בריכה? ים. 35.עם או בלי נעלים? בלי
36.מסן או אייסי? אייסי. מתי בפעם האחרונה... 37.אכלת: לפני ארבע שעות בערך. 38.שתית: לפני שעתיים וחצי ככה. 39.היית בשירותים: לפני שעה. 40.רבת עם מישו: לא זוכרת. 41.ראית טלוויזיה: היום בצהריים מתישהו,ועוד כל מיני הצצות לכוכב נולד. 42.התקלחת: לפני שיצאתי, רבע ל23:00 ככה. 43.יצאת מהבית: סביבות 23:30. 44.ראית סרט? לפני שבוע וחצי בערך. 45.דיברת בפלא? לפני כמה שעות. 46.דיברת בפלא יותר מדי וקיבל חשבון ענק? או הא..כל פעם שמגיע חשבון בעצם. 47.היית בקולנוע? לפני כמה שבועות. 48.היית במסיבה? לפני שבוע
49.היית ביומולדת? הממ..6.7. 50.שכחת יומולדת של חברה? של חברה לא יוצא לי לשכוח, של אח שלי שכחתי ונזכרתי בו היום[12 יום מאוחר יותר]. 51.השתכרת: סילבסטר של כתה י'. 52.הקאת: הממ..לא זוכרת. 53.שמעת דיסק: לפני שלוש שעות בערך. 54.איזה דיסק? 'פורטה'- היהודים [החדש]. 55.צרוב? לא. 56.מה שמעת לפני הדיסק הזה? אממ..הדיסק שזמי הכינה עוד כשנגמר לי המלווה. 57.היית בהופעה: לפני שבוע בול. 58.אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: בלילה מתישהו. 59.היית בתל אביב: לפני ארבע שעות. 60.הייתי בחיפה: ארבעה ימים. 61.דיברת בטלפון: כמה שעות אוף. 62.עם מי? טישלר. כלליות 63.אתה צמחוני?
64.מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור. 65.אוהב אותו? לא. 66.אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא. 67.השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? די מתולתל. 68.אוהב את זה? ממש ממש לא. 69.מה צבע העיניים שלך? חום. 70.אוהב אותו? לא. 71.מה צבע העור שלך? יותר כהה מלבן.
72.פירסינג: בשפה צד ימין, ובלשון. 73.קעקועים: בקרוב. קרוב מתמיד
74.מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא עולה לי משהו. 75.חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא. 76.עברת פעם על החוק? כן. 77.איך? כל מיני גניבות קטנות וכאלה. אה וגם עקיפה מימין שהייתה זוועתית
. 78.גנבת פעם?
79.אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית [מה זה חקר?
]. 80.כמה קומות בבית? 4, אבל קטנות. אל תחושו P: 81.באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? שנייה. בקרוב רביעית. 82.באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? מסדרון שליד החדר שלי. חזרה לביצפר 83.איך היית מגדירה את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה. 84.מחכה לשנה הבאה? כן ולא. 85.מה מיקצועות ההרחבה שלך? תקשורת. 86.כמה יח"ל מתמטיקה? 3. 87.כמה יח"ל אנגלית? 3. 88.כבר קנית ציוד? בשביל מה צריך?
89.איזה מגמות את? (אם עדין לא איזה היית רוצה?) תקשורת. 90.אתה מתכוון להשקיע השנה? בבצפר לא נראה לי
91.נכון שגם שנה שעברה אמרת את זה ובסוף לא יצא?
92.לאיזה מורה הכי התגעגעת? הממ..לא יצא לי לחשוב על זה, אבל נגיד שאורלי. 93.איזה מורה הכי לא בא לך לראות? אפרת תקשורת. 94.ראית את אחד המורים שלך בחופש? אממ לא שזכור לי
. 95.איזה מקצוע את הכי אוהבת? ספרות. 96.הכי שונאת? תנ"ך, אנגלית ו
מתמטיקה
. שאלות אחרונות לסיום 97.את מאמינה באלוהים?
98.בגלגול נשמות? נראה לי. 99.מאמינה באהבה ממבט ראשון? 100.איך את מגדירה את השאלון הזה, ארוך ומיגע או ארוך ומשגע? ארוך ומשגע
. שעת סיום השאלון- 09:52.