אירוחים ב
אנשים

אירוחים ב../images/Emo43.gif אנשים

ד"ר גיא גוטמן, מומחה במיילדות וגינקולוגיה בביה"ח "ליס" ליולדות, יתארח במהלך היום בפורום לקראת הריון וישיב לשאלות בנושאים רפואיים הקשורים להריון (בדיקות לפני ההריון ובמהלכו, פריון, כניסה להריון, אולטרה-סאונד וכו') אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=721&msgid=101452469
ד"ר רונלה מרום מומחית לרפואת ילדים ומתמחה ברפואת פגים וילודים בבי"ח ליס תתארח במהלך היום בפורום הורים לפגים ותשיב לשאלות בתחום רפואת הפגים, תינוקות וילדים. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=444&msgid=101448802
הערב ב-20:00 תתארח בפורום זירת הפשע- CSI דמותו של הסוכן המיוחד הורישיו קיין ותענה לשאלותיכם בכל נושא שרק תרצו. הכנו עכשיו לשרשור והפגיזו אותו בשאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1455&msgid=101510971

danduuu

New member
../images/Emo124.gifאנשיםםםםםםם

פרסמתי את הפורום בינתיים בשלושה מקומות [קומונת 30סטמ, פורום נייטוויש ופורום ווית'ין טמפטיישן] והנה ההודעה שבה השתמשתי- [אני מקווה שזה לא דפוק, ואם זה טוב אז תפרסמו את זה בפורומים או קומונות שאתם נמצאים בהם
] לפורום HIM-פורום 1470
הפורום מוקדש ללהקת המטאל הפינית HIM, שהחלה את דרכה ב1995 והוציאה את אלבומה הראשון ב1997. בקרוב יוצא אלבום האולפן ה-6 של הלהקה שייקרא Venus Doom. אז לכל אוהבי HIM, הפורום מחכה לכם בידיים פתוחות, כדי לדבר, לשתף ועוד על הלהקה שכולנו אוהבים
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1470
ועם התמונה הזאת [נראה לי שאנשים יפחדו להכנס בגלל התמונה
]

danduuu

New member
אופס,

איפה שרשום "לפורום HIM-פורום 1470" אז רשמתי בהתחלה -בואו בהמוניכם לפורום HIM בלה בלה בלה.. פשוט רשמתי את זה בכותרות של ההודעות אז זה נמחק פה ><

inbal287

New member
הממ... מזכיר לי ויכוחים בפורום אחר שלי...

אז אני רק אגיד שבתכלס בפורומים צריך לקבל אישור מהמנהלים... ולכן לדעתי עדיף לשמור את הפרסום הזה ליום שבו יצא הסינגל או האלבום החדש כי אז הוא יהיה יותר אפקטיבי. מעבר לזה, את מלכה ואת יודעת שאני מעריכה את מה שאת עושה
.

danduuu

New member
זה בסדר בינתיים פרסמתי רק ב-3 מקומות,

שמתוכם זה הקומונה שלי [ויש את אישורי
] ונייטוויש ווית'ין, שלא ממש אכפת להם אם אני אפרסם שם באוף. ומקסימום נחכה עד שייצא האלבום כדי לפרסם בעוד מקומות. ואין בעד מה בובה, הכל בשביל הפורום הזה

וואי, כל הכבוד על ההשקעה!../images/Emo47.gif

אני חושבת שכשיצא האלבום החדש, אולי ענבל תוכל לדבר עם הנהלת תפוז כדי להשים קישור להודעה כאן בפורום [?!
] ואז המודעות לגבי הפורום הזה תעלה בטירוף, האמתי. אבל תכלס? אני לא רוצה שיקרה לHIM אותו הדבר כמו עם MCR. אני ממש, אבל ממש לא רוצה לראות אנשים מכל מקום מכירים אותם. ז"א, כן, יש כאן טונה של אנשים שאוהבים HIM, אבל הם לא חדרו לתודעה, תודה לאל, כמו להקות המיינסטרים. אז אני לא רוצה שהם יתפרסמו ויהפכו ל"להקה של כולם", אבל מצד שני, אני לא רוצה אותם נידחים. אז אני כבר לא יודעת מה אני רוצה

danduuu

New member
כן MCR די נהרסו לצערי =/

לפני שנתיים כשהתחלתי לשמוע אותם, אפחד לא הכיר אותם כמעט, ובשנה האחרונה כולם התחילו לחרוש עליהם והרסו אותם
גם פורום MCR מלא בהמון פרחות קטנות כאלו סטייל "ג'רארדוואיאומייגאדתעשהליילדאיזהחתיךהוא!!!11111" ופעם הוא לא היה ככה..בגלל זה לא הגבתי בו איזה שנה בערך..וראיתי שהמון אנשים שהיו שם מהקומונה או בתחילת הפורום כבר לא שם. ואני ממש מקווה שפורום HIM בחיים לא יהיה ככה
בכל מקרה נקווה שהם יהיו באמצע, יהיו מספיק מוכרים, אבל מוכרים לאנשים הנכונים
לא לאנשים שרק הורסים את המוזיקה שלהם וממסחרים אותה עוד יותר.

מסכימה כלכך.../images/Emo47.gif

אני שומעת אותם מאז וומפיירס [באנגליה, וזה היה כלכך במקרה ^_^] ואני זוכרת כמה שהייתי מאוהבת בהם, ולא החשבתי אותם לסוג של להקה שעשוה הכל בשביל כסף.. אלא באמת בשביל מוזיקה אמיתית. ועכשיו, אני שונאת את TBP ואת רוב מה שקשור לMCR. אני רציתי להזמין את בולטס לפני כמה ימים, ופשוט התביישתי להגיד למוכר את השם שלהם, כי אני ישר מקבלת סטיגמה כזאתי מכוערת שאני מעדיפה לוותר מאשר לסבול את המבטים הפלצניים של המוכרים, שפתאום הרימו את האף שלהם. הנחמה היחידה שיש לי זה שהם אמרו שאלבום מס' 4 הולך להיות חזרה לאחור.
וכן, אם דבר כזה ייקרה עם HIM אני לא אדע מה לעשות עם עצמי. למרות שהסיכווים הם די מנוכים, כי HIM ק צ ת יותר כבדים מMCR, אבל בכל זאת, וילה חתיך. אני יכולה לראות פרחות צורחות "ווווייייייללללההההה תעששהההה ללייי יילדדד כפרעלייךךךךך!!!!1111" וכאלה. אבל להיות מרוצה מזה? אוי, פיכ.

danduuu

New member
../images/Emo45.gifכ"כ :(

אני אוהבת את MCR מהאלבום השני רק, וכאילו שמעתי אותם קצת אחרי שהוא יצא אבל לא ממש התעמקתי בהם, ואז כשהלנה יצא אז ממש התאהבתי בהם..ועכשיו זה כבר ממש לא אותו הדבר
אני מקווה שבאמת האלבום הבא יהיה כמו פעם :) וכן, HIM הרבה יותר כבדים והם בעצם מטאל, וMCR לא מטאל, אבל אי אפשר לדעת =/

FFTL

New member
../images/Emo61.gifכל הכבוד../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

למעלה