אירוחים היום בתפוז

אירוחים היום בתפוז

הערב ב-21:30, היישר מישיבת המפלגה החשובה של שינוי, מגיע אלינו ח"כ חמי דורון, שיענה לשאלותיכם ב- blogtv. ניתן להשאיר לו כבר עכשיו שאלות בפורום נוער שינוי.
מיד לאחר מכן, ב-22:30 יתקיים אירוח מיוחד של רוני עמר, שתענה לשאלותיכם live מהוילה של פרוייקט Y2. הכניסו שאלותיכם כאן.
מחר ב-14:00 תתארח להקת "משינה" בהרכב מלא באולפן הרדיו של "קול הים האדום". גולשי BlogTV יוכלו לראות את השידור live. שאלות ללהקת משינה. צפייה נעימה!

charliebr

New member
נצל"ש

שלום לכםםם סתם רציתי להגיד לכם שגרין די אחלה להקה ואמריקן אידיוט זה אחד מהאלבומים החזקים וזהו... חחח ד"א אני ממש מקווה שהם לא יוציאו את wake me up when september ends זה כזה שיר יפה והוא יהפוך להמוני מידי אם הם יוציאו אותו... אז אמן שהם לא יוציאו אותו למרות שהם בטח יוציאו אותו כי זה השיר הכי יפה בדיסק אויש אני חייבת להפסיק לדבר
יום נעים

הם יוציאו...

כתוב על האריזה... כולל את הלהיטים: בלע בלע בלי ואז וויק אם וון ספטמבר אנדס. סורי לבאס וגרין דיי בהחלט שולטים :)

charliebr

New member
וואלה?

לא יודעת... יש לי את ספיישל אדישיון וקיבלתי אותו ממש כשהוציאו אותו (שלושה ימים אחרי) דווקא שמעתי שהבא שהם מוציאים זה הולידיי לא?

כן..

אבל בשלב מסויים הם יוציאו גם ספטמבר.. ומזתומרת הוצאה מיוחדת? מה יש שם שאין ברגיל?

למעלה