אירוחים וימים פתוחים ב-
אנשים

אירוחים וימים פתוחים ב-../images/Emo43.gif אנשים

גב' עדי בילבסקי, רכזת פרויקטים והדרכה בעמותת "שיעור אחר", תתארח מחר בפורום מערכת החינוך ואנחנו בין השעות 10.00-12.00 ותשיב לשאלות הקשורות לפעילות העמותה, השיטה בה הם עובדים, הקשר עם משרד החינוך וכמובן כל נושא אחר שקשור לפעילות העמותה. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=506&msgid=98009728
מדוושים ותורמים לניצולי השואה פורום ספינינג מזמין אתכם ליום פתוח עם אימונים והרצאות, בו יוקמו דוכנים שהכנסותיהם ייתרמו לניצולי השואה שחיים מתחת לקו העוני. הפורום עצמו נרתם גם הוא למשימה – רוצים לדעת איך תוכלו לעזור? הכנסו עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1378&msgid=98005571

ranenet

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo207.gifעצומה להבאת Porcupine Tree לישראל!

חיתמו עכשיו! http://citymule.haoneg.com/?p=225

ranenet

New member
אתה לא חייב להגיב על כל דבר

לא מתאים לך, אל תפתח את ההודעה, תמשיך הלאה. בכל מקום ברשת אני רואה את השם שלך עם התגובות הקצרות וחסרי הטעם שלך. שחרר כבר, שחרר.

חולוני

New member
אתה באמת חושב שהעצומות האלו עובדות?

לא נראה לי שקיימת להקה בעולם שלא עשו לה עצומה שתבוא לארץ. וזאת כבר בערך ההודעה השלישית שאתה פותח על העצומה המיותרת הזאת, נראה לי שמי שצריך לשחרר פה זה אתה.

ranenet

New member
כן, הן עובדות

לראיה - הם הביאו לארץ בזמנו את opeth, הופעה של ניין אינץ' ניילס עומדת להיסגר בארץ בעקבות העצומה להבאתם, העצומה של פרל ג'אם כבר הגיעה ללהקה וגם הם מאוד רוצים להגיע וכרגע זה רק עניינים טכניים. כנ"ל לגבי דרים ת'יאטר. אז כן, תתעורר, זה עובד. וגם אם לא, אין מה להפסיד. לך, בתור בנאדם שלא אוהב את הלהקה, ככל הנראה, זה לא מזיז, למי שכן רוצה לראות אותם כאן, זה מזיז מאוד. אז בעניין הזה, אם אין לך מה לתרום ואתה חושב שזה מיותר, פשוט אל תתערב. לגבי פתיחת ההודעות כאן: זו בסה"כ ההודעה השנייה שאני פותח בעניין, אז אתה מוזמן להירגע.

קזאר

New member
חולוני,

הוא צודק. זו יוזמה חיובית לחלוטין ובטח שזה לא פוגע באף אחד.

חולוני

New member
טוב, שיהיה בהצלחה.

אבל לא צריך לפתוח על זה הודעה כל שניה, פעם אחת מספיק. בסה"כ אני לא מתנגד שהם יבואו לארץ, אני אמנם לא אבוא להופעה אבל תהנו (מי שאוהב אותם).

חולוני

New member
ואיך שכחתי

סטיבן וילסון לא גר בארץ? לא יותר פשוט לפגוש אותו באיזה פאב ולהגיד לו "בחייאת סטיבנל'ה, תביא את המייטס לאיזה סיבוב בכותל וגיג קטן על הדרך".

moe7

New member
באמת מוזר שהם לא הופיעו כאן במהלך השנה

הוא כבר גר כאן לא מעט זמן...

קזאר

New member
אישית,

אני חושב שהם חרא להקה. אבל מי שרוצה יותר ממוזמן לחתום על עצומה, ואם זה הולך להם אז נהדר בשבילם ואפילו בשביל מי שהיה רוצה להביא להקה אחרת לארץ, כי זה נותן אחלה תקדים. לא יכול לישון, לא יכול להרדם, קזאר.

Get Out

New member
אישית

אני חושב שזו להקה אולי הכי מוערכת עליי עד לפני שהוציאו את דדדדווינדגגגגג אררר וזה שהם לא באים לארץ זה בגלל המתופף שלהם שמתנגד אידיאולגית למצב פה בארץ . מיום ליום סטיבן רק מתקלקל... במקום להמשיך עם הפסיכדליה שלו בשנות ה90 הוא עושה ריפים של גיטרה ממוחזרים שכל אחד עושה .. חבל.

moe7

New member
גם ניין אינץ' ניילז, או שזה עדיין לא

סגור? דווקא חשבתי שהקמפיין לאלבום האחרון היה מאוד מסקרן, לא שמעתי את האלבום (ואני בטוחה שהוא לא מעניין במיוחד), אבל הקמפיין עדיין היה יצירתי ומגניב.

למעלה