אירוחים וימים פתוחים ב-
אנשים

אירוחים וימים פתוחים ב-../images/Emo43.gif אנשים

גב' עדי בילבסקי, רכזת פרויקטים והדרכה בעמותת "שיעור אחר", תתארח מחר בפורום מערכת החינוך ואנחנו בין השעות 10.00-12.00 ותשיב לשאלות הקשורות לפעילות העמותה, השיטה בה הם עובדים, הקשר עם משרד החינוך וכמובן כל נושא אחר שקשור לפעילות העמותה. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=506&msgid=98009728
מדוושים ותורמים לניצולי השואה פורום ספינינג מזמין אתכם ליום פתוח עם אימונים והרצאות, בו יוקמו דוכנים שהכנסותיהם ייתרמו לניצולי השואה שחיים מתחת לקו העוני. הפורום עצמו נרתם גם הוא למשימה – רוצים לדעת איך תוכלו לעזור? הכנסו עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1378&msgid=98005571

dralan

New member
בהצלחה לכל מי שעושה מחר בגרות בפסיכולוגיה

ותהנו לשרוף את החומר בל"ג בעומר

dralan

New member
אבלאבלאבל אני לא יודע מתי כל אחד עושה מבחן...

רק בגרות אני יכול לדעת (וגם כאן לא את כולן...
)

dralan

New member
אבל בכל מקרה שתהיה לך בהצלחה רבהרבהרבה

יותר טוב?

תודה:)

והצלחה לכל מי שעושה. אני חושבת לשרוף גם את הבחינה עצמה.אני אקח איתי עותק שלה ואשרוף אותו בהנאה

ש נ י1

New member
תודה../images/Emo13.gif

הגישו אותי על 85!!! אם לא יהיו לי צלקות נפשיות אחרי הבגרות הזאת אז הכל יהיה ממש מושלם

danduuu

New member
תגיד לי בהצלחה במועד ב', לא עכשיו../images/Emo7.gif

לא למדתי כלוםםםםםםםםםםםםםםם אני במצב גרוע ביותרררר בחיים שלי לא באתי לבגרות בצורה כזאת חחחח אמאלהה אני מתחילה להיות בלחץ וזה לא טוב. תכף אני אקח רסקיו, נראה לי אפילו יותר טוב אם אני אקח סמים או אשתה איזה וודקה חחחח אני אבוא מסטולה לבגרות
למישהו יש סמים או וודקה עכשיו?
קארין ושני תצילווו אותייייי אעעע#$%@!#$!@#!!@#$!@$ וכן בהצלחה לכן
אתן בטח תקבלו איזה ניקוד בונוס או משהו, ואני כ"כ נכשלת!!! טוב נו מה אכפת לי, גם ככה אני לא הולכת לאוניברסיטה

danduuu

New member
אמאלה../images/Emo12.gif כמה טמטום בהודעה אחת../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif

Shusho

New member
חחחחחחחחחחח

ההודעה הזו הצחיקה אותי יותר מהראשונה
מקווה שהלך איכשהו בסדר. :]

danduuu

New member
XDDD שמחה שהטמטום שלי מצחיק מישהו ../images/Emo3.gif

והלך חרא
עניתי על כל השאלות בדף אחד
אמאל'ה מה קורה אם נכשלים בבגרות? [טוב נו זאת שאלה רטורית חחחח]

ש נ י1

New member
זה יותר טוב מלהכשל במגן../images/Emo3.gif

לפחות יש לך אפשרות לעשות מועד ב'.

danduuu

New member
הבעיה היא שהמועד ב' הוא רק שנה הבאה, בקיץ הבא

ועד אז יהיה מיקוד חדש וחומר אחר לגמרי ואת יודעת..אני גם בצבא וכאלו זה לא אותו דבר. אבל זה מוזר לי, כי אם מישהו חולה ולא מגיע לבגרות עכשיו, לא אמור להיות מועד ב' של זה בקרוב? למה אמור להיות מועד ב' רק שנה הבאה בקיץ?
זה ממש מוזר. אני אנסה לברר את זה שוב.

dralan

New member
חבר שלי היה חולה בבגרות בהיסטוריה

וחיכה חצי שנה למועד חורף. מועדי ב זה רק למת` ואנגלית

למעלה