אירוחים ופרסים ב-
אנשים

אירוחים ופרסים ב-../images/Emo43.gif אנשים

רוצים ללמוד על סגולות ה-Fitball באימון? אסף דולב, איש מקצוע בתחום, יתארח היום בין 15:00 ל-17:00 בפורום מאמני כושר אישיים וישיב לכל שאלותיכם בנושא ה-Fitball. אל תפספסו את ההזדמנות! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1573&msgid=99383297
כפיר מצמבר, מטפל מוסמך ברפואה סינית מסורתית, יתארח בפורום פונדקאות בין השעות 20.00-22.00 וישיב לשאלות בכל הקשור לטיפול תומך לפונדקאית לפני ההחזרה על מנת לשפר את קליטת ההריון. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=341&msgid=99340401
בעלי תפקידים מהמרכז הבינתחומי מתארחים בפורום סטודנטים פרופ' מריו מיקולינסר, דיקן בית הספר החדש לפסיכולוגיה ומיכל ענבר, ראש מנהל רישום וקבלה ייעצו מחר בין השעות 10.00-14.00 בנושאים הקשורים לבית הספר לפסיכולוגיה וכן בנושאי הרשמה למרכז הבינתחומי. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=72&msgid=99344869
תחרות הפדיחות הגדולות בפורום חתונות מתקרבת לסיומה! אתם מוזמנים לבחור את הפדיחה שאהבתם ביותר: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=153&msgid=99412005
הגב' חיה שמואל, מנכ"לית עמותת שלומית, עמותה להפעלת מתנדבים לשירות לאומי, תתארח היום בשעה 16:00-17:00 בפורום שירות לאומי ותענה לשאלות גולשים. אתם מוזמנים להשאיר שאלותיכם בשרשור האירוח: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=893&msgid=99265586
אדוני ראש העיר אם היו ממנים אתכם להיות ראש העיר, בישוב שלכם, ליום אחד בלבד, אילו שינויים הייתם מבצעים בעיר? השתתפו בפעילות שמתקיימת בפורומים המקומיים ותוכלו לזכות ב-MP3 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=56346
חייל, רוצה MP3? השתתפו בתחרות ה"התירוץ הטוב ביותר" בפורום סדירים ואולי תזכו. לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=165&msgid=99332989
בואו לעצב לוגו לפורום נלי פורטדו ותוכלי לזכות בכובע של תפוז http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1759&msgid=99410299
אתם מביאים לנו את הריאליטי הבא
חושבים שיש לכם את הרעיון הכי מדליק לסדרת מציאות שתסחוף המונים? לא רואים את מארק בורנט ממטר? פורום סדרות מציאות מזמין אתכם לשתף אותנו ולזכות בפרס מתנת תפוז
אנשים בתחרות `הריאליטי הבא`: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=407&msgid=99335135

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif נצל"ש עבצנייי כוסאמאמשלבתזונה הזו$%#@

אני ממש ממש חייבת להוציא את זה כבר סעמק!!! תקראו לא תקראו ... שיהיה.. אבל אני חיבת לחפור למישהו.. קודם כל קצת רקע: אני יוצאת לפעמים בערבים וזה.. אתם יודעים, כל העיר באה ומתנחלת בסנטר. לפני חודשיים בערך יצאתי בערב כדי לפגוש את ידיד שלי, ל'. ל' בגילי. על ל' נדלקה ש', ילדה בכיתה ח'. יפה, פוזה כזאת של פריקים נו. אבל מה? תופסת מעצמה יותר מדי. ש' חולה ל-ל' על התחת. כל הזמן נצמדה אליו, חיבקה אותו, ניסתה לעשות לו היקים ולנשוך לו את האוזן. היא גם נישקה אותו פעם. לרגע קצר ועזבה, אתן יודעות, הוא לא ממש יכל לעצור את זה. הוא לא אוהב אותה וגם לא אותי. ואני לא אוהבת אותו. אבל ידידים, אתם יודעים, הוא נתן לי חיבוק. ש' מאז שונאת אותי. כבר באותו ערב היא הודיעה לי את זה: "את יודעת? אני לא משהו אוהבת אותך." ארתי לה בתגובה ש"את יודעת? זה ממש לא מעניין אותי." קיצר שתשנא. אחרי זה, בביה"ס, אני וש' דיברנו קצת. לא חיבבתי אותה, אבל דיברנו לפעמים.. אם היינו בקבוצה של חברים אמרנו מילה אחת או שתיים. לא חברות ולא אויבות. לפני שבוע וחצי דיברתי עם ידידה משותפת. ש' באה ואומרת: "אל תקשיבי לדיעות שלה. היא סתם פוסטמה." לא קשורה לחיים. ואני צחקתי לה בפנים ואמרתי "אחותך פוסטמה." לפני שבוע, אני, ש', ל', וחברה מהכיתה שלא קשורה אליהם, הלכנו לאנשהו. פתאום, בלי קשר לעולם, ש' באה אליי ואומרת לי : "את מעצבנת אותי את יודעת?. לכי מפה." אמרתי לה, "ש', תסתמי את הפה הגדול שלך. פשוט תסתמי אותו כבר." באותו ערב גם הייתי בחרא מצברוח. הזונה התחילה לקלל אותי ולנסות לבעוט בי, בזמן ש-ל' מושך אותה אחורה ומנסה לסתום לה את הפה עם הידיים. [ל' בעצמו אמר לי שאין לו כוח אליה, שהיא מעצבנת אותו ושהיא קרציה.] אני, בתור אחת עם מוסר ועקרונות, לא מרביצה לילדים קטנים ממני [היא צעירה ממני בשנה וחצי.]. אם הם מנסים להרביץ לי, אני פשוט הולכת, מתחמקת, או תופסת להם את הידיים או משהו, בתור הגנה עצמית. אם הם ממש ממש ינסו לפגוע בי, ואני לא אהסס ולא רק אגן על עצמי. [לא קרה בינתיים, אבל בתיאוריה. כמובן שרק אם אני אשנא אותם כמו את ש'.] הבהרתיתי לה את זה קצר וקולע: "ש', אם אחת מהבעיטות שלך פוגעת בי, אני אזיין לך תצורה כמו שלא קרה לך בחיים. אני לא כזו חלשה כמו שאת חושבת." הבת זונה מאז התחילה לרדת עליי. על מה שיש. ויש, במיוחד על מראה. היום אני הולכת ברחוב, שומעת מוזיקה, פתאום ש' וחברה שלה ק' באות אליי. ק' בגילי, אני לא מכירה אותה. ק' שאלה בעצבנות אם אני איימתי על ש'. אמרתי לה בשיא הרוגע, "לא. החברה שלך ניסתה לבעוט בי. היא תבעט, אני אחזיר." ק', מבלי אפילו לשמוע את הצד שלי, [ועם כל הכבוד, אני מספרת הכל כמו שהיה. בחיים לא התחלתי לתקוף את ש' או לריב איתה. בקושי שיחה התחלתי איתה. ואני לא אומרת את זה כדי לצאת בסדר, תכלס לא אכפת לי מה אנשים מהאינטרנט חושבים עליי. אבל כשאני לא בסדר, אני מודה בזה ויודעת. כאן אני חושבת שהייתי בסדר. מידה כנגד מידה.] התחילה לאיים עליי במכות, לרדת עליי על המראה ועל עוד דברים, לעשות עם ש' יענו שיחה כאילו אני לא שומעת. הבת זונה הזו ש' מעצבנת אותי. מה הקטע, לסכסך ביני לבין כל העולם?! ס'זין גם כן. בא לי ממש להכות אותה עכשיו. אבל, אני אף פעם לא אתחיל מכות. ב', לא עם קטנים ממני. וג', זה מה שחסר לי עכשיו\, שכל העיר תבוא עליי. סעמקקקקקקקקקקקקק #@%^#$%^!)&%$!~

וואי...

איזה חרא זה ): אם הייתי יכולה הייתי עוזרת לך אבל אינלי מושג מה עושים במצב כזה ):

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif אם היא מביאה כמה חברות שלה עליי,

אני מגישה תלונה במשטרה בלי לחשוב פעמיים. אם הם ינסו באמת להכות אותי אני אתן להם, בכיף, שיעשו כמה שיותר סימנים, כי אם הם יעשו את זה ואני אתלונן, הם כ"כ יאכלו חרא, כי כל העולם יודע שאני לא עשיתי ש-ו-ם-ד-ב-ר ויש מלא עדים לכל מקרה. בת זונה.. שתשרף אמן. היא והחברה המפגרת שלה.

איזה זבל O_O ../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo122.gif

הייתי מציעה שתשמרי על פרופיל נמוך, נראה שלא משנה איך תגיבי, היא תנצל רק את עצם העובדה שהגבת כדי לעשות לך רע :X ואל תתני לירידות שלהן (שמצביעות אגב על הערכה עצמית נמוכה שלהן) להשפיע עליך, תמשיכי להסתובב עם ראש מורם ובגאווה! אל תתיחסי אליהן בכלל, את צריכה לזלזל בהן ולהראות זאת, והדרך הכי טובה לעשות את זה היא לא להגיב, ואם להגיב- אז במבט מזלזל, ניפנוף קל בשערך השקסי, ולהתחפף מהמקום ^_~ ואם הן מתחילות לערב כוח פיזי, אל תעשי יותר מהגנה עצמית, וגם אז את לא צריכה להזהיר אותן על כך. ומיד אחר כך לפנות למורות בבית הספר או לגורם מוסמך אחר, זו הדרך היחידה לעצור את זה אם זה לא יעצר מעצמו =/. אז כזה, חאמודע 3> הן לא שוות את העצבים השקסים שלך 3=

Nittle Grasper

New member
../images/Emo45.gifבואנה, נשמעות לי *ממש* דביליות.

ואני אמנע משפה עטורת קללות @@ אנחנו איתך, יהיה טוב :]

NoAmItA ChAn

New member
איזה נודניקית!

אולי פשוט תתרחקי ממנה? או שתנסי לדבר עם ל', אולי הוא יוכל לדבר איתה ולהגיד לה שתירגע ומהר. אם לא, אז פשוט תנסי, כמו שאמרתי, להתרחק ממנה ולהתעלם ממנה. למרות שזה קשה.

מית צאן

New member
זונות.../images/Emo119.gif

פשוט זונות. וואי, כמה קרים כאלה קרו לי ביסודי... ושנה שעברה... ואפילו השנה. אני לא אתחיל לפרט איזה מקרים היו לי כי זה לא העניין, אבל באמת: אם הן נגררות לאלימות או "להביא את החבר'ה" אומשו, אל תהססי להגיש תלונה במשטרה. ובאמת- הפרופיל הנמוך שאת שומרת עליו מעולה. המשיכי כך
ו... יהיה טוב3> זה יעבור, גמאני חוויתי אתזה וזה עובר... מתישהו... 333>

../images/Emo15.gif בתור אחת שעמדה במצב דומה

אצלי כאפה קטנה ו"בונא תרגיעי באימשך! אני לא מחפשת לריב אבל רדי ממני! חלאס!" פתר את העיניין. נסי את גישת ה"לא מחפשת ריבים אבל יודעת בדיוק מה היא שווה" או "גרסת הפרחה". אל תדאה מיש, יהיה טוב. ואם לא, תקראי לי. אני יכולה לכסח לכול אחד את הצורה, והיא בגיל שלי, אז מותר לי להרביץ לה. ואני מרביצה אחושקשוקה, לא סתם אני פרו-חומה.

De-Panther

New member
אני עצבני בשבילך../images/Emo46.gif ועכשיו את|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

יכולה להרגע

נשמעות כמו בנות שאנשי הממשלה תוקפים מינית.

יאללה, עזבי שטויות. יש אנשים שיודעים לנבוח אבל לא לנשוך. מה את מתעסקת עם זה בכלל? ילדה קטנה, לא יודעת כלום מהחיים שלה. ואת בעצמך מבזבזת שניות מהחיים היקרים שלך על פרחות. אל תתני להן להשפיע עלייך ולהרגיז אותך.

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifתתעלמי מהן

אם הן מרביצחות לך ברחי ותגידי למישטרה שיש חבורת בנות רודפות אחריך ורוצות להרביץ לך

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif חדשות חדשות.

הזונה הקטנה מח', אחרי הרבה פעמים שכל פעם שהיא ראתה אותי היא התחילה לרדת על תימנים [שתקלוט, אני רק רבע XD אני סתם כושית.] או על כושית [זה אני כע.], החליטה היום לומר את זה ליד חברה משותפת. החברה המשותפת, סתיו, אמרה לה להפסיק עם זה, ואמרתי לסתיו "אל תדאגי, דפוקות כאלה לא מעליבות בשיט." XDDD הזונה הקטנה, נצמדה עליי מקדימה, הסתכלה עליי מלמטה ושאלה "למי קראת דפוקה?" אז אמרתי "לך." XXDDD. בכל אופן, היא ניסתה לדחוף אותי אז הושטתי את היד ואמרתי לה, "רוצה להרביץ? קחי את היד שלי, תעשי לי מה שאת רוצה. תכי, תשרטי, תנשכי. יאללה." ומה היא אמרה?" XDDD "אני לא נוגעת בכושים." חחחחחחח. קיצר, היא הודיעה לי שמחר לא כדאי לי לבוא למודיעין סנטר בלילה, כי היא תביא עליי את חברים שלה :) ואני אומרת, "זובי." אחד מהם נוגע בי, אני מגישה תלונה ^^ יש לי ניסיון עם זה כמו שהרבה מכם יודעים, ואני תכלס לא התחלתי שום דבר ככה שדי ברור מה יהיה בסוף :) תודה רבה על התגובות, סוףסוף לכתוב על זה בלי תגובות דפוקות. 333>

NoAmItA ChAn

New member
נצל"ש - דיי עצוב

מרקע: עברתי השנה דירה לבניין שני בתים ליד הבית הקודם (יענו, בית מרווח בניהם). מתחת לבניין יש שני חתולים שכל יום כשאני חוזרת ממהסעות אני באה לבקר אותם וללטף אותם, והם כבר מכירים אותי מלא זמן: לואי ויוליה (לואי יותר גדול, ויוליה יחסית צעירה). אז לואי לאחרונה לא נראה טוב. הוא התחיל להרזות בצדדים, וכבר לקחו אותו לוטרינר השנה, ואני חשבתי שהוא היה בסדר חוץ מזה. היום כשחזרתי הביתה ראיתי רק את יוליה. אז התיישבתי ללטף אותה ואז אחרי חמש דקות בערך ראיתי מישהי שבאה וקראה ליוליה ("לואיזה", ככה היא קוראת לה). ראיתי שהיא מחזיקה ביד כלוב מפלסטיק עם סורגים ובתוכו - היה לואי. הוא נראה כל כך מבוהל מזה שהכלוב מתנדנד והוא פשוט התקפל בתוך עצמו והסתכל מסביב בפחד. נורא נבהלתי ושאלתי אותה מה קרה. היא אמרה לי שלואי חולה והיא לוקחת אותו אליה הביתה. היא אמרה לי שיש לו "דלקת חניכיים, צינון, כשל בכליות ואיידס חתולים". הוא בן 13, והוא גדל איתי מאז שהייתי קטנה, והוא חבר הילדות הכי טוב שלי. ולחשוב שיכול להיות שאני לא אראה אותו עוד. אני ועוד כמה חברים ניסו לעודד אותי, אבל אני לא יודעת אם אני אחזיק מעמד. אני גם לא יודעת אם אני אראה אותה, כי אני בדרך כלל לא רואה אותה. ולחשוב שכשאני אבוא הביתה כל יום ובדרך אעצור שם, הוא כבר לא יהיה שם. והוא לא יבוא כשאני אקרא לו. היא אמרה שהיא לוקחת אותו אליה קצת "כי הוא צריך לנוח וצריך הרבה נוזלים". אבל לעזאזל, זה עצוב. באתי הביתה וישר בכיתי. גם עכשיו אני קצת בוכה. זה כמו לאבד חבר קרוב. ויש סיכוי שאני לא אראה אותו יותר. אני כל כך עצובה ובוכה. אני לא רוצה לאבד אותו.

../images/Emo15.gif חיבוק, הכול יהיה טוב

יותר טוב לו אצל השכנה, ותוכלי לבוא לבקר אותו שם, וזה יותר טוב לו מאשר לגווע ברחוב בלי טיפול.

>: ../images/Emo24.gif גמלי קרה משו דומה ;;../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo122.gif

לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות חוץ מלזכור אותו בימיו הטובים והשמחים 3> זו הדרך היחידה נראה לי שאפשר לעבור מקרים כאלה >; ומי יודע, אולי הוא יחלים בקרוב ואולי תוכלי לבקש מהשכנה לבקר אותו מדי פעם
יהיה בסדר 3>

למעלה