אירוחים ופרסים ב-
אנשים

אירוחים ופרסים ב-../images/Emo43.gif אנשים

רוצים ללמוד על סגולות ה-Fitball באימון? אסף דולב, איש מקצוע בתחום, יתארח היום בין 15:00 ל-17:00 בפורום מאמני כושר אישיים וישיב לכל שאלותיכם בנושא ה-Fitball. אל תפספסו את ההזדמנות! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1573&msgid=99383297
כפיר מצמבר, מטפל מוסמך ברפואה סינית מסורתית, יתארח בפורום פונדקאות בין השעות 20.00-22.00 וישיב לשאלות בכל הקשור לטיפול תומך לפונדקאית לפני ההחזרה על מנת לשפר את קליטת ההריון. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=341&msgid=99340401
בעלי תפקידים מהמרכז הבינתחומי מתארחים בפורום סטודנטים פרופ' מריו מיקולינסר, דיקן בית הספר החדש לפסיכולוגיה ומיכל ענבר, ראש מנהל רישום וקבלה ייעצו מחר בין השעות 10.00-14.00 בנושאים הקשורים לבית הספר לפסיכולוגיה וכן בנושאי הרשמה למרכז הבינתחומי. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=72&msgid=99344869
תחרות הפדיחות הגדולות בפורום חתונות מתקרבת לסיומה! אתם מוזמנים לבחור את הפדיחה שאהבתם ביותר: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=153&msgid=99412005
הגב' חיה שמואל, מנכ"לית עמותת שלומית, עמותה להפעלת מתנדבים לשירות לאומי, תתארח היום בשעה 16:00-17:00 בפורום שירות לאומי ותענה לשאלות גולשים. אתם מוזמנים להשאיר שאלותיכם בשרשור האירוח: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=893&msgid=99265586
אדוני ראש העיר אם היו ממנים אתכם להיות ראש העיר, בישוב שלכם, ליום אחד בלבד, אילו שינויים הייתם מבצעים בעיר? השתתפו בפעילות שמתקיימת בפורומים המקומיים ותוכלו לזכות ב-MP3 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=56346
חייל, רוצה MP3? השתתפו בתחרות ה"התירוץ הטוב ביותר" בפורום סדירים ואולי תזכו. לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=165&msgid=99332989
בואו לעצב לוגו לפורום נלי פורטדו ותוכלי לזכות בכובע של תפוז http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1759&msgid=99410299
אתם מביאים לנו את הריאליטי הבא
חושבים שיש לכם את הרעיון הכי מדליק לסדרת מציאות שתסחוף המונים? לא רואים את מארק בורנט ממטר? פורום סדרות מציאות מזמין אתכם לשתף אותנו ולזכות בפרס מתנת תפוז
אנשים בתחרות `הריאליטי הבא`: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=407&msgid=99335135

Musedol

New member
יאללה, מחדש!

ועכשיו תענו!
את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. 3) דוחף אותו בחזרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 1) לא תגיד\י כלום. 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י. 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה. 2) תצא החוצה לשחק עם חברים. 3) תלך לבריכה\לים ולא תצא עד הערב. חלומות מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? הכי הכי הכי שם: הכי גיל: הכי תחביב: הכי מקום בילוי: הכי אוכל: הכי שתייה: הכי זמר: הכי שחקנית: הכי זמרת: הכי שחקן: הכי מוסיקה: הכי להקה: הכי בע"ח: הכי תנועת נוער: הכי פורום: הכי מקצוע: הכי אוסף: זה או זה? לעשות פירסינג באף או בלשון? להיות רצינית או מצחיקה? לשתות חלב רגיל או חלב רזה? לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? פרחים או ממתקים? אפור או שחור? תמונות צבעוניות או בשחור לבן? שקיעות או זריחות? להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? את הירח או את השמש? סתיו או חורף? ימין או שמאל? שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? שמש או גשם? גלידת וניל או גלידת שוקולד? כל מיני מה השעה? איך קוראים לך: שם חיבה? תאריך יומולדת: איך היית רוצה לקרוא לבת? איך היית רוצה לקרוא לבן? את יכולה להפוך את הלשון? את יכולה להרים גבה אחת? את יכולה לפזול? את מסדרת את המיטה כל יום? בחודש האחרון היה לך חבר? קנית משהו? התגעגעת למישהו? הסתפרת? בכית? שיקרת? מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? בלימודים? ולפני שאת הולכת לישון? כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? צבעים מה דעתך על ורוד? מה הצבע האהוב עלייך? איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? את אוכלת ארוחת בוקר? מה הדבר שבחיים לא תאכלי? האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: טעמת פעם אוכל של כלבים? קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? פנאי יש לך תחביבים כלשהם? איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? את מתנדבת בגוף כלשהו? את עובדת? מוסיקה אהובה: מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? ריקוד זה כיף? משפחה אתה קרוב להורים שלך? יש לך אחים אחיות? מה אתה אומר על אימוץ? אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: איזה שיר אתה שומע עכשיו: בושם אהוב: תכשיט אהוב: יש חבר? ושאלה אחרונה....נהנת?

InnocenceLost

New member
עושה קופי מפורומיוז :)

את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 2) תצא החוצה לשחק עם חברים. חלומות|סהדגש| מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? לא זוכרת.. מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? כשהייתי בת 4-3, חלמתי שגריזלדה רוצה לתפוס אותי כי היא חושבת שאני הוגו....... מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? הזה למעלה הכי הכי|סהדגש| הכי שם: אביתר הכי גיל: 18, 23 הכי תחביב: ממ לא יודעת הכי מקום בילוי: במצפה הכי אוכל: של אמא הכי שתייה: אייס טי, ארסי קולה הכי זמר: אביב גפן הכי שחקנית: קתרין זיטה ג'ונס הכי זמרת: ממ לא יודעת הכי שחקן: ברוס וויליס הכי מוסיקה: רוק, רגאיי הכי להקה: המון, סיסטם פלאסיבו מיוז רדיוהד פורקיופיין בלאקפילד , זה לא נגמררר הכי בע"ח: כלבים חתולים הכי תנועת נוער: מדנים! (פרחי נוער של מדא) הכי פורום: אביב גפן הכי מקצוע: רופא כירורגי הכי אוסף: לאדעת:) זה או זה?|סהדגש| לעשות פירסינג באף או בלשון? אף להיות רצינית או מצחיקה? מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רזה לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים פרחים או ממתקים? פרחים אפור או שחור? שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? שחורלבן שקיעות או זריחות? שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? ערה עד מאוחר את הירח או את השמש? אור הירח :) סתיו או חורף? שניהם אוף ימין או שמאל? שמאל שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 טובים שמש או גשם? גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקו כל מיני|סהדגש| מה השעה? 22:46 איך קוראים לך: אריאלה שם חיבה? ארי, כיבשי תאריך יומולדת: 19.10 איך היית רוצה לקרוא לבת? לא יודעת איך היית רוצה לקרוא לבן? כנל את יכולה להפוך את הלשון? כןןן את יכולה להרים גבה אחת? לא את יכולה לפזול? קצת את מסדרת את המיטה כל יום? משתדלת בחודש האחרון|סהדגש| היה לך חבר? לא קנית משהו? כן התגעגעת למישהו? כן הסתפרת? לא בכית? לא שיקרת? כנראה מחשבות|סהדגש| הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? איזה כייייףףף בלימודים? גם, כיף :) ולפני שאת הולכת לישון? לילה טוווב כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? :| צבעים|סהדגש| מה דעתך על ורוד? תלוי איזה גוון מה הצבע האהוב עלייך? שחור אדום איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? ירוק האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא אוכל|סהדגש| מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? קציצות של אמא את אוכלת ארוחת בוקר? בדרך כלל מה הדבר שבחיים לא תאכלי? המוווון האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? כן האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: אמ לא נראה לי טעמת פעם אוכל של כלבים? חחח לא קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן פנאי|סהדגש| יש לך תחביבים כלשהם? צילום איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? ציור את מתנדבת בגוף כלשהו? מממדאאא את עובדת? התקבלתי להדרכה בקייטנה :) מוסיקה אהובה: רוק,רגאיי,טראנס פה ושם מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע ברור! מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? מועדונים ריקוד זה כיף? כן משפחה|סהדגש| אתה קרוב להורים שלך? יחסית יש לך אחים אחיות? לא מה אתה אומר על אימוץ? בכיף אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כו מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אבא לסוף|סהדגש| תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: נלך על...משינה - את לא כמו כולם איזה שיר אתה שומע עכשיו: blackfield - my gift of silence בושם אהוב: touch of pink של לאקוסט תכשיט אהוב: אמממ שרשרת שהכנתי יש חבר? נמנמ נראה :} ושאלה אחרונה....נהנת? היה נחמד!

Musedol

New member
כי אני לא פארשית כמו ניקו!

האת\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה. חלומות מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? על הבגרות במתמטיקה
מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? לא זוכרת כרגע מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? לא זוכרת כרגע הכי הכי הכי שם: איאן הכי גיל: 18 הכי תחביב: ים, מוזיקה הכי מקום בילוי: ים, בחוץ עם חברים הכי אוכל: פיצה הכי שתייה: קולה, דיאט קולה הכי זמר: פיל קולינס, אלטון ג'ון הכי שחקנית: לא יודעת.. ממ.. הכי זמרת: דיידו, רג'ינה ספקטוררררר הכי שחקן: ג'וני דפ! הכי מוסיקה: הכל הכי להקה: פורקיופיין טרי ומיוז הכי בע"ח: כלב
הכי תנועת נוער: כולן חרא מסתבר הכי פורום: פירסינג וקעקועים וזה?
הכי מקצוע: תאטרון הכי אוסף: מחזיקי מפתחות שולט! זה או זה? לעשות פירסינג באף או בלשון? לשון להיות רצינית או מצחיקה? מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה? מה זה רזה? אני שותה של 1% לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים פרחים או ממתקים? פרחים אפור או שחור? אפור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? גם וגם שקיעות או זריחות? שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? להישאר ערה עד מאוחר את הירח או את השמש? ירח סתיו או חורף? סתיו ימין או שמאל? ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים טובים שמש או גשם? גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד? אף אחד כל מיני מה השעה? 00:17 איך קוראים לך: דור שם חיבה? דורה, דורי תאריך יומולדת: 11.3 איך היית רוצה לקרוא לבת? לא רוצה בנות! איך היית רוצה לקרוא לבן? איאן, אדם, נעם את יכולה להפוך את הלשון? יאפ את יכולה להרים גבה אחת? לפעמים את יכולה לפזול? יאפ את מסדרת את המיטה כל יום? לא
בחודש האחרון היה לך חבר? משהו בסגנון קנית משהו? יאס התגעגעת למישהו? יאס הסתפרת? לא בכית? כן שיקרת? כן מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? "שיאבלולי, מה השעה?" בלימודים? "מההההההההה השעהההההההה" ולפני שאת הולכת לישון? על דברים שעשיתי היום או ארצה לעשות מחר כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא, תודה לאל צבעים מה דעתך על ורוד? אין לי דעה מה הצבע האהוב עלייך? ירוק :) איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כתום האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? פיצה את אוכלת ארוחת בוקר? בבי"ס מה הדבר שבחיים לא תאכלי? תמנון האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? כמעט כל מה שאכלתי אי פעם? האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא שידוע לי טעמת פעם אוכל של כלבים? ניסיתי אבל אמא עצרה בעדי
קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן פנאי יש לך תחביבים כלשהם? מסתבר איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה, נגינה את מתנדבת בגוף כלשהו? לא את עובדת? כן מוסיקה אהובה: רוק וכאלה מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? גם וגם, תלוי במצברוח ריקוד זה כיף? כשלא יודעים לרקוד אז כן
משפחה אתה קרוב להורים שלך? לאמא יש לך אחים אחיות? אחות מה אתה אומר על אימוץ? בעד אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? נו מה, אחותי הקטנה, ברור מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? בנדוד לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: regina spektor- edit איזה שיר אתה שומע עכשיו: porcupine tree- anesthetize בושם אהוב: escada , fantasy תכשיט אהוב: שונאת תכשיטים יש חבר? לא ושאלה אחרונה....נהנת? מאוד, ממש. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Benn Is Kane

New member
נו....

את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה. חלומות מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? הולך עם כמה חברים לראות באיזה מקום את המשחק האחרון של העונה של ברצלונה, ובארסה לוקחת אליפות. אח"כ אנחנו הולכים לחגוג ונוסעים לירושלים (WTF?) עם דגלים של בארסה ושאר אמצעי עידוד. מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? יש הרבה... מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? לא יכול לחשוב על אחד ספציפי. הכי הכי הכי שם: בן...? הכי גיל: 16-18 (לא חוויתי יותר מ-18, אז אני לא יכול להעיד על כך). הכי תחביב: מוזיקה הכי מקום בילוי: פאב הכי אוכל: סושי הכי שתייה: בירה הכי זמר: שי גבסו. סתאאאאאם... פיטר גבריאל הכי שחקנית: משתנה עם הזמן הכי זמרת: אין... הכי שחקן: ניקולאס קייג'. הכי מוסיקה: פרוגרסיב רוק הכי להקה: פורקיופיין טרי הכי בע"ח: כלב הכי תנועת נוער: אין הכי פורום: WWE הכי מקצוע: תנ"ך הכי אוסף: דיסקים זה או זה? לעשות פירסינג באף או בלשון? לא ולא להיות רצינית או מצחיקה? מצחיק לשתות חלב רגיל או חלב רזה? לא ולא לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים... פרחים או ממתקים? מה הקשר? אפור או שחור? שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? צבעוני שקיעות או זריחות? זריחה להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? להשאר ער עד מאוחר.... את הירח או את השמש? ירח סתיו או חורף? סתיו ימין או שמאל? ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 טובים שמש או גשם? שמש גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל כל מיני מה השעה? 1:03 איך קוראים לך: בן ג'יני שם חיבה? ג'יני תאריך יומולדת: 21.10.88 איך היית רוצה לקרוא לבת? לא חושב על זה איך היית רוצה לקרוא לבן? כנ"ל את יכולה להפוך את הלשון? לא... את יכולה להרים גבה אחת? כן את יכולה לפזול? כן את מסדרת את המיטה כל יום? חחחחח... לא בחודש האחרון היה לך חברה? לא קנית משהו? כן התגעגעת למישהו? כן הסתפרת? חחחחח לא בכית? לא שיקרת? כן מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? חופש? זה לא במילים אחרות "כל יום בשנה האחרונה"? בלימודים? אין ולפני שאת הולכת לישון? מחשבות... כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא..!! צבעים מה דעתך על ורוד? אוברייטד מה הצבע האהוב עלייך? כחול, אדום איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כחול האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? .... אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? סושי את אוכלת ארוחת בוקר? לא מה הדבר שבחיים לא תאכלי? שרימפס ושאר חבריו לים הלא כשרים. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? לא האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא... טעמת פעם אוכל של כלבים? לא קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן פנאי יש לך תחביבים כלשהם? מוזיקה, מחשב, ספורט... איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? לדעת לשחק כדורגל כמו שצריך... את מתנדבת בגוף כלשהו? לא את עובדת? כן מוסיקה אהובה: נשאל מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בית מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? קלסיקה ריקוד זה כיף? לא משפחה אתה קרוב להורים שלך? כן יש לך אחים אחיות? כן מה אתה אומר על אימוץ? אין לי דיעה... אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? סבא לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: She's moved On איזה שיר אתה שומע עכשיו: לא שומע בושם אהוב: 212 תכשיט אהוב: .... יש חברה? נשאל ושאלה אחרונה....נהנת? לא, אבל אין משהו טוב יותר לעשות.

intertemp

New member
גם אני...

את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- תצא החוצה לשחק עם חברים. חלומות מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? לא זוכר מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? היו כל כך הרבה, באחד מהם באו חייזרים והשתלטו לנו על הבית ספר (בכיתה ו') והיו 2 צבעים, כחול ואדום והם היו כמו ערפדים שאם הם נשכו אותך אז הפכת לצבע של זה שנשך אותך ואז גם אתה הייתה הולך ונושך אחרים
אבל הכי הזוי היה שבחלום שלי לפני שהגיעו החייזרים הייתה פרסומת לתוכנית של אילנה דיין על חייזרים ושבועיים אחרי החלום שלי הפרסומת הופיעה בערוץ 22!!! מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? בחלומות שלי אין פחד לעשות פירסינג באף או בלשון? לשון כי אף זה מציק כשמקנחים. להיות רצינית או מצחיקה? מצחיק תמיד ורציני רק כשזה ממש חשוב. לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל. לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? להפגיש בנייהם. פרחים או ממתקים? פרחים כי זה יותר בריא
אפור או שחור? שחור כי זה יותר החלטי. תמונות צבעוניות או בשחור לבן? תלוי מי/מה בתמונה. שקיעות או זריחות? זריחות, תשובה בשאלה הבאה. להשאר ער עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? להישאר ער עד מאוחר (מוקדם בבוקר). את הירח או את השמש? את הירח כי הוא יפה ואת השמש כי זה בריא ונעים. סתיו או חורף? אביב. ימין או שמאל? ימין. שיהיו לך 10 מכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים טובים. שמש או גשם? שירד עלי גשם באמצע שאני משתזף. גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד וניל כמובן. כל מיני מה השעה? 02:08 איך קוראים לך: קרוצ'י אלעד שם חיבה? קרוצ'י תאריך יומולדת: 14/11/1984 איך היית רוצה לקרוא לבת? לא יודע. איך היית רוצה לקרוא לבן? לא יודע. את יכולה להפוך את הלשון? לא. את יכולה להרים גבה אחת? לא. את יכולה לפזול? כן. את מסדרת את המיטה כל יום? היא פשוט מסודרת כשאני קם, אני לא עושה בלאגן בלילה. בחודש האחרון היה לך חבר? לא. קנית משהו? כן. התגעגעת למישהו? תמיד. הסתפרת? לא וגם לא בזמן הקרוב. בכית? רק בסרטים. שיקרת? כמובן, אי אפשר בלי. מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? איך לא מבזבזים את היום (כמו בכל יום רגיל). בלימודים? איזה כיף!!! ולפני שאת הולכת לישון? איזה יום טוב היה לי. כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? ברור שלא. צבעים מה דעתך על ורוד? יפה אבל לא עלי. מה הצבע האהוב עלייך? כחול. איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כחול. אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? אוכל של אמא. את אוכלת ארוחת בוקר? לא. מה הדבר שבחיים לא תאכל? כל מה שאני ינסה ולא יהיה לי טעים. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? לא. האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: מיונז (אבל מי זה אחרים?) טעמת פעם אוכל של כלבים? כל מה שמריחים אז בהגדרה זה גם לטעום, אז אפשר להגיד שכן. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן ובלי קשר, ביום כיפור יוצא לי לא לאכול כלום ולא מבחירה. פנאי יש לך תחביבים כלשהם? חברים, מוסיקה, מחשב, נגינה, ים, כדורסל, חברים. איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? אני לא רוצה לקבל, אני רוצה לרכוש לבד. את מתנדבת בגוף כלשהו? לא כרגע. את עובדת? כן. מוסיקה אהובה: מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בבית עם חברים. מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? תלוי במצב רוח. ריקוד זה כיף? הכי. משפחה אתה קרוב להורים שלך? כן ולא יש לך אחים אחיות? כן מה אתה אומר על אימוץ? שקיים דבר כזה אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כמובן!!! מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? הכלבים לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: "The answer my friend is blowing in the wind" איזה שיר אתה שומע עכשיו: המחשב עסוק בפעולות שמונעות ממני לשמוע מוסיקה כרגע לצערי. בושם אהוב: ריח גוף תכשיט אהוב: לא עושים לי את זה יש חבר? לא ושאלה אחרונה....נהנת? מאוד, זה העביר לי איזה חצי שעה

handlessman

New member
אמרתי לאמא שלי שאני צריך ללמוד למגן בלשון

ובגלל זה אני לא יכול לבוא איתה למשרד הפנים לעשות לי דרכון חדש... עאלק. את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה. חלומות: עזבו, לא זוכר כלום... רק שחלמתי שיש לי ה-PRS הזאת של ה-15K שנשמעת פיצוץ הכי הכי הכי שם: אין לי מושג הכי גיל: 18 הכי תחביב: לנגן הכי מקום בילוי: יש כל מיני... לפעמים המוסד, ים, איזו מסעדה טובה עם נרגילות... הכי אוכל: פוטטוס הכי שתייה: מילקשייק שאני מכין מכל טעם של גלידה שיש בבית הכי זמר: סטיבן / דויד ברוזה הכי שחקנית: ידידה שלי שבמגמת תיאטרון... הכי זמרת: ידידה שלי שאיתי במגמת מוזיקה הכי שחקן: חבר שלי, אבל שחקן במובן הלא טוב הכי מוסיקה: פרוגרסיב רוק / מטאל הכי להקה: PTTTTTTTTT הכי בע"ח: כוכב ים צהוב בטן מערבי מצוי הכי תנועת נוער: צופים בנשמה הכי פורום: GUESS הכי מקצוע: כרגע לא משנה, העיקר שאני מקבל עליו כסף... אה אם זה בצפר אז מחשבים הכי אוסף: האוסף מפרטים / מיתרים משומשים שלי זה או זה? לעשות פירסינג באף או בלשון? שף אחד להיות רצינית או מצחיקה? גם וגם לשתות חלב רגיל או חלב רזה? לא אכפת לי... מה שיותר טעים לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? כנראה שהורים פרחים או ממתקים? ממתקים אפור או שחור? אפור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? צבעוניות שקיעות או זריחות? שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? מעניין... את הירח או את השמש? שמש סתיו או חורף? סתיו ימין או שמאל? ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? לא הבנתי שמש או גשם? גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד כל מיני מה השעה? 14:08 איך קוראים לך: עמרי שם חיבה? הנדי תאריך יומולדת: 9.4.91 איך היית רוצה לקרוא לבת? יערה איך היית רוצה לקרוא לבן? ... את יכולה להפוך את הלשון? תלוי איך את יכולה להרים גבה אחת? קצת את יכולה לפזול? גם קצת את מסדרת את המיטה כל יום? כולה 20 שניות בחודש האחרון היה לך חבר? כל הזמן... או בקטע הזוגי? קנית משהו? FOABP התגעגעת למישהו? נוופ הסתפרת? איזה הסתפרתי! חחח... כבר שנתיים לא בכית? לא שיקרת? כן מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? וואי איזה כיף, חופש בלימודים? על X ו-Y וכמה שאני שונא אותם, ובדרך כלל מה שיוצא לי לחלום ולפני שאת הולכת לישון? בדרך כלל מה שקראתי עליו... או השיר האחרון ששמעתי שתקוע לי בראש כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא צבעים מה דעתך על ורוד? בסדר מה הצבע האהוב עלייך? כחול איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? צבע לא ברור האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? שאלו כבר... פוטטוס עם רוטב חמוץ מתוק את אוכלת ארוחת בוקר? כן מה הדבר שבחיים לא תאכלי? חזיר האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? סושי צמחוני האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא נראה לי טעמת פעם אוכל של כלבים? ניסית את הסלמון של החתולה שלי... דומה לטונה קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? מחוסר ברירה כן פנאי יש לך תחביבים כלשהם? נגינה, מחשב, שחייה... איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? יותר יצירתי ופחות מקובע את מתנדבת בגוף כלשהו? לא את עובדת? פה ושם כן מוסיקה אהובה: שאלו כבררר מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? קולנוע מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? כנראה שקלאסית... לא ממש אוהב דיסקו, רק כשיש איזו מסיבה שחייבים ריקוד זה כיף? לא תמיד משפחה אתה קרוב להורים שלך? דיי... יש לך אחים אחיות? 2 אחיות מה אתה אומר על אימוץ? אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? החתולה לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: מה שאני שומע עכשיו, Lazarus איזה שיר אתה שומע עכשיו: ^^^^^... עכשיו התחלף ל-Halo בושם אהוב: לא יודע, מה שיש לי לא זוכר איך קוראים לו תכשיט אהוב: ....... יש חבר? כרגע לא ושאלה אחרונה....נהנת? יש מצב

עונה O:

את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 3) דוחף אותו בחזרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 2) תצא החוצה לחברים. חלומות מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? בלק אאוט מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? זוכרים את הנחש מהסרט השני של הארי פוטר? חלמתי שאני יושבת ליד אגם ומסתכלת על מלא כאלה קופצים מהמים כמו דולפינים.. מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? שתוקפת אותי מפלצת |: אבל אח"כ ידיד שלי הוריד את התחפושת וצחק עלי.. XD הכי הכי הכי שם: הכי גיל: הכי תחביב: נגינה הכי מקום בילוי: ים הכי אוכל: שוקולד XD הכי שתייה: מים! הכי זמר: אממ.. הכי שחקנית: הכי זמרת: אורית שחף? הכי שחקן: הכי מוסיקה: הכי להקה: הכי בע"ח: הכי תנועת נוער: איכ הכי פורום: זה ^^ הכי מקצוע: הכי אוסף: כרטיסים מהופעות זה או זה? לעשות פירסינג באף או בלשון? אף להיות רצינית או מצחיקה? מאוזן לשתות חלב רגיל או חלב רזה? לא חשוב לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים! פרחים או ממתקים? פרחים אפור או שחור? שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? תלוי שקיעות או זריחות? שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? ערה עד מאוחר את הירח או את השמש? ירח סתיו או חורף? סתיו ימין או שמאל? פוליטי- שמאל שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? גם וגם שמש או גשם? גשם!! גלידת וניל או גלידת שוקולד? ממ וניל כל מיני מה השעה? 14:46 איך קוראים לך: לוטוס שם חיבה? לוטוסית תאריך יומולדת: 15.6.92 איך היית רוצה לקרוא לבת? איך היית רוצה לקרוא לבן? את יכולה להפוך את הלשון?כןן את יכולה להרים גבה אחת? כן את יכולה לפזול? כן את מסדרת את המיטה כל יום? לא בחודש האחרון היה לך חבר? לא קנית משהו? נעליים, אתמול. התגעגעת למישהו? תמיד הסתפרת? לא בכית? כן שיקרת? ממ כן מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? מה השעה?... בלימודים? למה לא הלכתי לישון יותר מוקדם ולפני שאת הולכת לישון? כנל כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? בכלל לא צבעים מה דעתך על ורוד? צבע שלא צריך להיות יותר מידי מה הצבע האהוב עלייך? סגול\כחול איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? ירוק? האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? מה, אתם לא? :) אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? שוקולד =\ את אוכלת ארוחת בוקר? כן מה הדבר שבחיים לא תאכלי? חילזון האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: טעמת פעם אוכל של כלבים? לא! קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן.. ואז כמעט התעלפתי פנאי יש לך תחביבים כלשהם? ציור ,נגינה, שירה איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? את מתנדבת בגוף כלשהו? כבר לא את עובדת? לא מוסיקה אהובה: בטח דומה למה שאתם מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? קולנוע מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? קלאסיקה ריקוד זה כיף? לפעמים משפחה אתה קרוב להורים שלך? כן יש לך אחים אחיות? אחות מה אתה אומר על אימוץ? מעשה טוב אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? יש רק עוד אפשרות אחת XD לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: איזה שיר אתה שומע עכשיו: בושם אהוב: ממ עם בקבוק סגול כזה X_X תכשיט אהוב: שרשרת פיס יש חבר? לא ושאלה אחרונה.... נהנת? ספר לחבריך! לא נהנת? ספר לנו!

Musedol

New member
הקפיטריה של החטיבה פעם

העטיפות של הטוסטים היו: "נהנת? ספר לחברייך! לא נהנת? מעניין לי ת'סבתא"

Hosh17

New member
קשה

ועכשיו תענו! את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. 3) דוחף אותו בחזרה.
את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 1) לא תגיד\י כלום. 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י.
3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה.
2) תצא החוצה לשחק עם חברים. 3) תלך לבריכה\לים ולא תצא עד הערב. חלומות מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? לא זוכרת מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? היו הרבה מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? היו הרבה, אחד לא מזמן הכי הכי הכי שם: רחלי הכי גיל: 14,15,16 הכי תחביב: הכי מקום בילוי: בתי קפה נגיד וטיולים בטבע הכי אוכל: שוקולד הכי שתייה: מים הכי זמר: ברי סחרוף הכי שחקנית: הכי זמרת: הכי שחקן: הכי מוסיקה: רוק בלוז פולק מטאל הכי להקה: הדלתות גאנס בלאקפילד לד זפלין אלג'יר הכי בע"ח: כלביםםםם (אה היום רץ לי עכברוש בין הרגליים אדוניי ) הכי תנועת נוער: הכי פורום: הכי מקצוע: הכי אוסף: זה או זה? לעשות פירסינג באף או בלשון? אף להיות רצינית או מצחיקה? גם וגם :) לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים פרחים או ממתקים? פרחים אפור או שחור? שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? גם וגם שקיעות או זריחות? גם וגםם להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? גם וגם את הירח או את השמש? ירח סתיו או חורף? סתיו ימין או שמאל? ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 טובים שמש או גשם? שמש אבל לא מוגזמת גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד כל מיני מה השעה? לא יודעת איך קוראים לך: חופית נעים מאוד שם חיבה? חוף? תאריך יומולדת: 4.8 איך היית רוצה לקרוא לבת? רחלי יקראו לה איך היית רוצה לקרוא לבן? לא יודעת את יכולה להפוך את הלשון? לא חח לא הולך את יכולה להרים גבה אחת? לא את יכולה לפזול? כן את מסדרת את המיטה כל יום? כשיש לי מצב רוח לניקיון בחודש האחרון היה לך חבר? לא קנית משהו? מן הסתם התגעגעת למישהו? כן הסתפרת? לא בכית? כן שיקרת? סליחה מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? לא יודעת בלימודים? מזה הדבר הראשון שאני חושבת עליו בלימודים? לא יודעת ולפני שאת הולכת לישון? עליה כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? כשאני לבד כן צבעים מה דעתך על ורוד? צבע יפה מה הצבע האהוב עלייך? כחול איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אפור כהה בינתיים האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? באמתתתתתתת?????????????????????????? אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? מקרר את אוכלת ארוחת בוקר? לפעמים מה הדבר שבחיים לא תאכלי? גוקים האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? לא האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: כן טעמת פעם אוכל של כלבים? טעמתי של פרות ועיזים קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?ברור פנאי יש לך תחביבים כלשהם? כן איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? יש לי הכל את מתנדבת בגוף כלשהו? לא את עובדת? כן מוסיקה אהובה: מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בית מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? גם וגם ריקוד זה כיף? כן משפחה אתה קרוב להורים שלך? לא יש לך אחים אחיות? כן מה אתה אומר על אימוץ? אחלה אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כשיהיו לי כן אז ברור,יהיה חדר רק לחיות.. מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחי הקטן לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: אור הירח-אביב גפן,זה בדיוק מה שאני שומעת עכשיו איזה שיר אתה שומע עכשיו: למעלה בושם אהוב: אנג'ל תכשיט אהוב: שרשרת יש חבר? לא ושאלה אחרונה....נהנת? סבבה היה *הולכת להכין קפה שיהיה לילה טוב*

ahbarfilez

New member
אין לי כוח לענות, אבל-

נורא צרם לי שכתבת: "מה החלום האחרון שחלמת\ה" כי כותבים 'חלמת' גם בזכר וגם בנקבה. כשזה בזכר פשוט יש פתח על ה-ת' - אבל אין אחריה ה'.

Musedol

New member
אוקיי, אז בוא נסביר לך את בצורה כזו:

א. לא אני כתבתי את השאלון ב. לא היה לי כוח לעבור עליו, אז פשוט הבאתי אותו ככה מכך נובע: אני לא טיפשה. המשך יום מקסים לכולנו, נטול דיכאוני-בגרויות. בעייייי

ahbarfilez

New member
טוב נו, נענה.

ועכשיו תענו! את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 3) תלך לבריכה\לים ולא תצא עד הערב. חלומות מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת? שאני יכול לעבור לכל מיני מקומות בעולם עם Google Earth [רציני!] מה החלום הכי הזוי שחלמת? לא זוכר, אבל זה שציינתי למעלה בהחלט היה אחד ההזויים. מה החלום הכי מפחיד שחלמת? שאני נופל מתהום. הכי הכי הכי שם: יונתן
הכי גיל: 16, ה-גיל. הכי תחביב: נגינה כמובן. הכי מקום בילוי: פאבים
הכי אוכל: וואללה לא יודע, בד"כ טוסט גבינ"צ תמיד עושה את העבודה. הכי שתייה: מיץ מנגו שליטה! הכי זמר: מת'יו בלאמי. [מיוז] הכי שחקנית: לא יודע.. אני גרוע בשחקניות. הכי זמרת: לא אוהב זמרות. באמת, לא אוהב קול נשי בשירים בד"כ. הכי שחקן: מתלבט בין כמה.. טום הנקס, ג'ים קארי ועוד כמה. הכי מוסיקה: פרוג מטאל. הכי להקה: קשה לומר, כרגע Opeth הכי בע"ח: כלב
הכי תנועת נוער: שמו"צ! הכי פורום: מטאליסט. הכי מקצוע: פיסיקאי. הכי אוסף: פרסומות של וודקה אבסולוט [של חבר שלי] זה או זה? לעשות פירסינג באף או בלשון? באף. להיות רצינית או מצחיקה? רציני. לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל. לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים.. כאילו מה הקטע
פרחים או ממתקים? ממתקים. אפור או שחור? שחור. תמונות צבעוניות או בשחור לבן? צבעוניות. שקיעות או זריחות? שקיעות. להשאר ער עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? ער עד מאוחר. את הירח או את השמש? ירח. סתיו או חורף? חורף. ימין או שמאל? שמאל. שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים טובים. שמש או גשם? שמש. גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל. כל מיני מה השעה? 17:26 איך קוראים לך: יונתן שם חיבה? אין כרגע. תאריך יומולדת: 29.10.1989 איך היית רוצה לקרוא לבת? לא תהיה לי בת. איך היית רוצה לקרוא לבן? לא יהיה לי בן. את יכולה להפוך את הלשון? לא. את יכולה להרים גבה אחת? כן. את יכולה לפזול? לפעמים כשאני ממש מתאמץ יוצא לי. [לא דיברתי על יציאות מוצקות] את מסדרת את המיטה כל יום? לא... בחודש האחרון היתה לך חברה? כן. קנית משהו? כן... מן הסתם
התגעגעת למישהו? כן.. מאוד. הסתפרת? לא. בכית? כן. שיקרת? כן, אבל לא משהו משמעותי. מחשבות הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר בחופש? אני כבר לא בבצפר, אנשים. בלימודים? ס'עמק. ולפני שאתה הולך לישון? בוא'נה אני תיכף נרדם פה. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא... מה פתאום. צבעים מה דעתך על ורוד? בע. מה הצבע האהוב עלייך? שחור\כחול. איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כחול. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן. מכיתה... ג'. אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? מילקשייק? טוסט? את אוכלת ארוחת בוקר? לפעמים, כשסבתא ממש מתעקשת. מה הדבר שבחיים לא תאכלי? ג'וקים? האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? תירס.. נראה לי. האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: מילקשייק אחרי ארוחה בשרית כבדה. ובכללי בשר, אמא שלי צמחונית. טעמת פעם אוכל של כלבים? כן.
זה היה דוחה. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן. פנאי יש לך תחביבים כלשהם? לנגן. איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? ציור. את מתנדבת בגוף כלשהו? לא. את עובדת? עבדתי בעבר... התפטרתי. אבל עוד מעט אני חוזר לעבוד. מוסיקה אהובה: מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בבית. מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? קלאסיקה. ריקוד זה כיף? תלוי מתי, עם מי, ואיזו מוזיקה. בכללי זה יכול להיות מהנה. משפחה אתה קרוב להורים שלך? יש לך אחים אחיות? מה אתה אומר על אימוץ? אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: איזה שיר אתה שומע עכשיו: בושם אהוב: תכשיט אהוב: יש חבר? ושאלה אחרונה....נהנת?

Pipe Dreamer

New member
../images/Emo207.gifחייב להתלהב בזה!

מצטער על החוסר קשר, אבל אני פשוט צריך להתלהב בזה איפשהו. חברים שלי קנו לי (והיום באיחור של 3 וחצי חודשים גם נתנו לי) 18 דיסקים ליומולדת 18! לעזאזל חוץ מ2 דיסקים הכל שם פשוט מושלם, וגם אותם נחליף כבר במשהו טוב (אחד מהם יש לי כבר, עוד אחד סתם לא מסקרן אותי במיוחד). אם זה מעניין מישהו, אז הנה הרשימה: Janis Joplin - Pearl Jimi Hendrix - Band of Gypsys Pat Metheny - Secret Story Pat Metheny - Still Life (Talking) Miles Davis - Birth of the Cool Miles Davis - In a Silent Way Weather Report - Heavy Weather Mahavishnu Orchestra - Birds of Fire Blind Faith - Self Titled Pink Floyd - Meddle Derek and the Dominos - Layla and Other Assorted Love Songs Wes Montgomery - Smokin' at the Half Note Jeff Buckley - Mystery White Boy פורטיסחרוף - כשהגיטרה מנסרת את הלילה אהוד בנאי - ענה לי החברים של נטאשה - שינויים בהרגלי הצריחה Eric Clapton - E.C. Was Here Porcupine Tree - Lightbulb Sun את השניים האחרונים אני אחליף, לא יודע עדיין במה. התלבטויות בין קינג קרימזון, קאמל, יס, פינק פלויד, פורקיופיין והדורבנים. נראה כבר. לילה טוב

LightbuIb sun

New member
אל תחליף את Lightbulb sun!

בבקשה לא
הוא פשוט מעולה אממ וואו 18 דיסקים ליום ההולדת איפה משיגים חברים כמו שלך? תתחדש

Glusiking

New member
עשיתי קופי פייסט מפורום מיוז.. ../images/Emo13.gif

אתה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה - מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. נבחרת במסיבת סיום לתפקיד שאתה לא רוצה. אתה - אציק למורה עד שהוא יכנע ויתן לי תפקיד אחר אתה לבד בבית ומשעמם לך. אתה - אלך להסתכל (לא אומרים לצפות?..) בטלוויזיה.. מה החלום האחרון שאתה זוכר שחלמת? אני, מטיס מטוס ריסוס איפשהו באירופה.. מה החלום הכי הזוי שחלמת? שאני בבית של סבתא שלי, ומגיעים לבית שלה מחבלים עם רובים וכאפיות וכאלה, ומתיישבים לאכול איתנו ארוחת ערב.. חחחחח... מה החלום הכי מפחיד שחלמת? שאני עושה צניחה חופשית ובחיים לא מגיע לאדמה... הכי הכי! הכי שם:קורן הכי גיל: שנתיים ככה... הכי תחביב: לנגן הרבה הרבה..
הכי מקום בילוי:בית של חברים.. הכי אוכל: אני רוצה להגיד ניוקי של סבתא, אבל אני אלך על הבנאלי - מלאווח..
הכי שתייה:קולה.. הכי זמר: הסולן של סימפוני איקס, שכחתי איך קוראים לו.. הכי שחקנית: אנג'לינה ג'ולי.. אין פה קטגוריה של הכי יפה בעולם?........... הכי זמרת: נראה לי שמירי מסיקה.... זה בסדר?.. הכי שחקן: אדוארד נורטון... הכי מוסיקה: פרוגרסיב מטאל... הכי להקה: לא מכיר את כל הדיסקים, אבל ממה שאני מכיר - פורקיופיין טרי.. הכי בע"ח: פרה!
הכי תנועת נוער: לא יודע אם זה נחשב, הייתי פעם בנוע"ם (נוער מסורתי), ואני ממש ממש ממש לא מסורתי.. חחח הכי פורום: הפורום הזה ושל מיוז... הכי מקצוע: בבצפר?! אנגלית... אה, כבר אמרתי שסיימתי ואני רק בי"א?
הכי אוסף: מחזיקי מפתחות מכמה מדינות.. זה או זה??? פירסינג באף או בלשון? לבנים - לא פה ולא פה.. לבנות, ברור שבאף
רציני או מצחיק? בטח מצחיק!!!
חלב רגיל או רזה? בעעעעע, רזה.. להיות בנות זה מחלה... לבלות עם ההורים או עם האויבים? למה? אני דווקא אוהב את ההורים שלי... פרחים או ממתקים? אם זה מישהו שמביא למישהי איזושהי מתנה, ברור שפרחים.. אין יותר רומנטי... אפור או שחור? אממממ... שחור! תמונות צבעוניות או שחור לבן? צבעוניות, מלא חיים.. שקיעות או זריחות? זריחות.. להישאר ער עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? לא משנה מה, העיקר לא ללכת לישון מאוחר ולהתעורר מוקדם בבוקר! ירח או שמש? ירח... בשמש חם.. סתיו או חורף? סתיו יותר מלנכולי, אבל יותר יפה.. ימין או שמאל? מבחינת כתיבה? שמאל.. מבחינת פוליטיקה? גם שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 10 מוכרים ושני חברים טובים! שמש או גשם? גשם.. בשמש חם... גלידת וניל או שוקולד? וניל.. כל מיני!!!!! מה השעה? (וואט דה פאק?!) 10:05 איך קוראים לך? יוגב שם חיבה? יוגי, גלוסי, טיומן.. תאריך יומולדת? 25.2.90 שם לבן?קורן! שם לבת? אההה... אולי... אוחזת ענף עץ השקד?... אתה יכול להפוך את הלשון? לא.. להרים גבה אחת? לא.. לפזול? קצת.. מסדר את המיטה כל יום? ממש לא.. ואמא לא אוהבת את זה בחודש האחרון!!!! הייתה לך חברה? לא... קנית משו? את החדש של פורקיופיין!!! התגעגעת למישו? כן... הסתפרת? לא, האמת היא שזה יקרה בעוד איזה שעה.. בכית? לא, וכשאני חושב על זה לא בכיתי בשנתיים האחרונות או משהו כזה.. שיקרת? סביר להניח, אבל לא משהו גדול מידי, אם אני לא זוכר את זה עכשיו.. מחשבות!!! הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר בחופש: אהההה... חופש הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר בלימודים: אוווווו... בצפר לפני שאתה הולך לישון? וואו אני ממש ממש.. עיי.... כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? אם זה היה קורה, לא יודע איפה הייתי היום... צבעים!!! ורוד? לא משהו בכלללללל.. בטח לא בקרוקס... צבע אהוב: כחול כהה.. או כמו שאומרים באנגלית, כחול נאיבי.. (NAVY) (אני לא מאמין שהסברתי את עצמי..) צבע שמסמל את החיים שלי: לבן! כן, ידעתי שכל הצבעים ביחד יוצרים לבן... אוכל!!! הדבר שאתה הכי אוהב לאכול: הפעם אני כן אלך על הניוקי של סבתא.. ארוחת בוקר? בטח.. קורנפלקס עם חלב יאאאאאאאאהההה מאדפאקר!!! בחיים לא תאכל... קישואים ממולאים ברוטב שמנת פטריות ותותים.. האם אכלתי משהו שאחריו לא אכלת את זה שוב? לא... האם יש משהו שאני אוהב ואנשים לא מסוגלים לאכול? אנשובי.. הם אומרים שזה דומה לחשופית!! טעמתי פעם אוכל של כלבים? לא.. ממש ממש לא.. קרה לי שלא אכלתי כלום בלי קשר לצום? לא.. וגם בצום לא פנאי!!!!! תחביבים: כבר אמרתי, לנגן... (קצת רפטטיבי השאלון, לא??) איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? ניווט מתנדב בגוף כלשהו? עמ"ך, מועדון של ניצולי שואה.. עובד? .........................בחיפושים........................... מוסיקה אהובה? שאלה כללית מידי.. סרט בבית או בקלונוע? בבית, במחשב.. מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? קלסיקה.. ריקוד זה כיף? כן, כשאף אחד לא מסתכל.. משפחה!!! אתה קרוב להורים שלך? כן, יחסים טובים... יש לך אחים ואחיות? אח גדול ואחות עוד יותר.. מה אתה אומר על אימוץ? תלוי.. אם אני ילד ואנג'לינה ג'ולי באה לאמץ אותי, אז כן.. =) הכי קרוב בקרובי המשפחה אחי... לסוף!!! השיר הראשון שעולה לי בראש: למה לי לקחת ללב - שלום חנוך שיר שאני שומע עכשיו Porcupine Tree - Halo בושם אהוב: ADAM תכשיט אהוב: אני בן, אז... צמיד לרגל... יש חברה? לא... נהנת? כן, מאוד האמת... תודה

למעלה