אירוחים ותחרויות ב
אנשים

butbut

New member
חח לפעמים זה כייף..אבל לפעמים זה מציק ><..

זה נחמד שהחברות שלי הן בכלל מאוד מגוונות ערסיות[אבל נורמאליות],אמריקאיות,או סתם רגילות..ובית ספר שלי בגלל שרק אני היחידה שאוהבת את כול הסיגנון ה"פריקי" }פאנקי" הזה כביכול אז זה נראה להם שונה ..

The Psycho Girl

New member
הבעיה באימו שזה כאילו אופנה

תמיד להקות כתבו שירים על רצון להתאבד אסונות וכאלה אבל עכשיו זה סוג של אופנה כזה אוי קשה לי בחיים גם לך קשה בחיים !? בואו נחתוך ורידים ביחד אימויים הם רובם וונאבי זה עכשיו מגניב להיות אימו

butbut

New member
וואי וואי זה כול כך נכון..זה נהיה מין אופנה!

עד שזה לא יעבור אי אפשר לדעת מי ערס ומי פריק אמיתי..או אימו.. ><

Lex 1

New member
נכון! וזה הכל הזמן ככה..

לא משנה במה זה... אם זה באופנה להיות פריק אז כולם מתחילים ללכת עם אולסטאר וחגורות ניטים וכאלה. זה מגעיל שאנשים חושבים שזה מה שעושה אץ הבנאדם ולא מתלבשים ומתנהגים כמו שהם באמת. אני שונאת Wanabees כאילו די! ג'יזס... נמאס. Get a Life (<< סורי הייתי חייבת).

sweet shir

New member
אנלא אוהבת את הפנימיות של האימוXD

עם החיצוניות אין לי בעיה. להיפך. ^__^ זה המנגינה שאני שונאת שהופכת את השיר למה שאני שונאת בו ^__^

butbut

New member
אממ את בטח מתכוונת לסקרימו..שזה "צעקות\צרחות"

חחח..אני מכורה לסקרימו. זה רק כי אם באמת בודקים את המילים רואים שהכול כול כך נכון. אני מכירה כמה שירים טובים[אני מכורה לזה!] של כמה להקות..שהם מדברים על ה"חרא" שבחיים. וכשאת רוצה לספר על ה"חרא" שבחיים שלך את רוצה לצעוק..לצרוח את זה! כי את כועסת\מתוסכלת\עצובה ...ווטאבר=] קאפיש?

butbut

New member
אה אופס..הייתי לא קשורה עכשיו..התכוונתי לשרשר

למשהו אחר בלע ><..

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח כה לא הבנתי מה לעזאזלXDDD

אני אוהבת סקרימו, ד"א. ^^

or karady

New member
must hunted

מישהי יודעת עם היה כבר את מקפליי ב-must hunted בהוט? כי נאי לא ראיתי אבל לא הייתי שישי אחד בבית מישהי יודעת?

Lex 1

New member
כמה דברים..

קודם כל תיקון >> זה Mהדגש|ost Hunted חוצמזה נצ"לשת למקום הלא נכון ו.. גמני ניסיתי לבדוק אם זה שודר ב- Star World ביום שישי כמו שהבנות פה אמרו אבל זה לא קרה
. אני לא יודעת למה ואולי זה כן שודר ביום אחר ובשעה אחרת אבל כרגע כדאי לבדוק אולי יהיה שידור חוזר בעתיד או משהו. BTW זה לא היה בעצבים אלא רק כדי להסביר להבא.. מקווה שעזרתי במשהו

butbut

New member
באמת?יאי איזה להקות את שומעת?או שאצלך

זה במיקס כמו אצלי..אין לי להקה מוגדרת..פשוט אם יש שיר טוב אז שומעים=] חוץ מ-Bring Me The Horizon שהם טובים ואני כול כך מתה על הסולן..אעאע אוליבר==]=]]

Lex 1

New member
חחח אכן, לא את לא לבד במערכה חחח ../images/Emo6.gif

אני אוהבת את קעקועיו וצרחותיו

butbut

New member
God me too=]] חח במיוחד את צעקותיו=]

קעקועיו זה בונוס להיותו יפה ^^

butbut

New member
../images/Emo207.gif אני חייבת לנצלש לתמונה הזאת כזאת מאמי=

דני ואוליביה על הסט של טרנסי'=]]