אירוחים ותחרויות ב
אנשים

kelly7i

New member
בדיוק היום יצא לי לראות את התמונה

דני ממש מפחיד עם המדים הזוועתיים האלה ועוד השיערXD

butbut

New member
למה?הוא נראה חמוד במראה ה-חזרתי-מהמתים-עכשיו

חחח איזה קליפ קורע זה טרנסי..וה"איך מכינים" אותו בכלל קורע=]

kelly7i

New member
XDDDDDDDDDD

איך דני הכניס את היד שלו למכנס של הארי והרג אותי האודם שעשו להאריXDD ואיך שדוגי הרים את דני, יו אני כולי נקרעת הרג אותי השפתיים האלה המכווצות **** אחד הוקרעים, תודה ששמת
אין לי מושג איך פספסתי את זה.

butbut

New member
חחחחחח כעע ואיך שהארי רוקד עם טום עם השימלה ה

הזאתי.. חח זה עושה לו תחת כפול=] דאגי כזה שקסעי שמה=] ווקשה=]

*נזכרת בקטעים טובים כי ראיתי את זה מלפני עשור

עולים לי שלושה שממש בידרו אותי. (הכל מהזיכרון) 1. דני מדבר על הסיכה שלו בתור חייל, הסיכה צבעונית והוא אומר "i got the rain award, cus i was fighting when it rained" חחח לוש. D: 2. דוגה (יותר נשמע כמו מה שדני אומר מאשר דוגע) בחלק השני שוכב על המיטה בשימלה ועם רגליים פתוחות בתנוחה גברית למדי ושר בקול חמוד חמוד " Iv'e got the same jeans on, for four days now, i'm gonna go to the bar, in the middle of town, everyone's dressin' up, i'm dressin' down.. nn yo yo yooo" XDD טום מספר למצלמה: "were shooting the dance scene, i think my dancing partner is harry, or should i say harriett." >< >< >< וזהו לא זוכרת עוד קטעים ממש מצחיקים.. חוץ מזה שטום היה קורע כשהוא יצא להציק לאנשים ברחוב בתור הדרקולה הזה.. חחח ראיתי את זה מלאא ואו חח..><

מאיושSP

New member
איזה מתוווווווקים אני מתה! ../images/Emo99.gif

אנלא יודעת מה איתכם, אבל אני דווקא ממש אוהבת אותה:) והם מתאימים דווקא.. הם כ"כ חמודים ביחד!=]

m i c k e y 15

New member
../images/Emo7.gif

בדיוק היום חלמתי עליי ועל דני...חלום אחד המושלמים שהיו לי אי פעם.. ואז פתאום לראות אותם...
היא חמודה..אבל אררררררר

m i c k e y 15

New member
נשבעת לך נסטיה

אני לא יודעת מה עובר עליי..אני בכלל מרגישה רע...ולא רק בגלל זה ובכלל אני לא אמורה להרגיש רע בגלל זה...אני לא מכירה אותו..[כאילו אני כן..חח] אבל..משו בו פשוט לא יודעת.. ואני אומרת בכנות..קרה לי שהייתי עם בנים וזה ורציתי שיהיה משו אבל אפעם לא היה לי למישו כמו שהרגשתי לגבי דני..חח אני מתנהגת כאילו אני ידידה שלו או משו אבל זה אהבה אבל זה לא.. כאילו ממש אכפת לי ממנו וכל זה..אני מסתכלת עליו..ויש לי..צביטה בלב ..חח זה נשמע כ"כ פתטי יאללה.. תקראו לי אובססיבית או כל דבר אחר...לא אכפת לי חח ככה אני מרגישה חח אני מקווה שיש מישהי שמבינה אותי..ולא רק לגבי מקפליי..

למעלה