תודה!!!!!!!!
מ מאיושSP New member 9/7/07 #102 אני שונאת אותך. ../images/Emo69.gif אני מתה לקנות ת'עיתון הזה וכל פעם שאני מחפשת אין או שאנלא מוצאת! ):
אני שונאת אותך. ../images/Emo69.gif אני מתה לקנות ת'עיתון הזה וכל פעם שאני מחפשת אין או שאנלא מוצאת! ):
M m i c k e y 15 New member 9/7/07 #105 ../images/Emo6.gif איזה לשון דאגיייי! רק בגלל זה אני בטוחה שהוא מנשק טוב חחחח תודה
D DoLi it is Me New member 9/7/07 #113 תודה XD חח אהבתי מה שכתבו בבועה של טום XDDD איזה חמודי דאגי בתמונה שהבם מעשנים רק חבל שבמקום הסיגריה אין זה ורד אויש אני חיה בסרטים
תודה XD חח אהבתי מה שכתבו בבועה של טום XDDD איזה חמודי דאגי בתמונה שהבם מעשנים רק חבל שבמקום הסיגריה אין זה ורד אויש אני חיה בסרטים
L Lex 1 New member 10/7/07 #181 אווו! כל כך תודה! ../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif הייתי כל כך קרובה לקנות את הגליון האחרון אבל בסופו של דבר לא קרה כי החלטתי לשמור את הכסף למשהו שבסוף לא עשיתי.. אולי אני אקנה.. נראה מה יהיה. BTW כמה עולה גליון?
אווו! כל כך תודה! ../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif הייתי כל כך קרובה לקנות את הגליון האחרון אבל בסופו של דבר לא קרה כי החלטתי לשמור את הכסף למשהו שבסוף לא עשיתי.. אולי אני אקנה.. נראה מה יהיה. BTW כמה עולה גליון?
1 1AnastaciA1 New member 10/7/07 #259 בדרך כלל זה עולה 35... אבל הפעם זה עלה לי 39 בגלל [לפי מה שהמוכרת הסבירה לי] הביאו את זה במטוס ולא בספינה...^^'
בדרך כלל זה עולה 35... אבל הפעם זה עלה לי 39 בגלל [לפי מה שהמוכרת הסבירה לי] הביאו את זה במטוס ולא בספינה...^^'
L Lex 1 New member 10/7/07 #274 חחח איזה תירוץ עלוב לגבות ממך עוד 4₪ ../images/Emo6.gif סתם.. טוב יכול להיות שזאת באמת הסיבה... אהה כן הייתי בטוחה שזה בסביבות ה-30-40, עכשיו רק צריך לחכות שיהיה לי כסף מיותר . תודה על המידע
חחח איזה תירוץ עלוב לגבות ממך עוד 4₪ ../images/Emo6.gif סתם.. טוב יכול להיות שזאת באמת הסיבה... אהה כן הייתי בטוחה שזה בסביבות ה-30-40, עכשיו רק צריך לחכות שיהיה לי כסף מיותר . תודה על המידע
M m i c k e y 15 New member 10/7/07 #140 ../images/Emo26.gif../images/Emo207.gifדני כ"כ רוצה להיות ברוס!! חחח http://i20.photobucket.com/albums/b213/shezzalicious/2lcvdx5.jpg חחחחחח הם די דומים.. ובטח בגל שלברוס יש שיער מתולתל..אז גם דני התחיל.. ותראו את התמונה של ברוס..כזה עם המפוחית..גם דני ככה! חח יאוו
../images/Emo26.gif../images/Emo207.gifדני כ"כ רוצה להיות ברוס!! חחח http://i20.photobucket.com/albums/b213/shezzalicious/2lcvdx5.jpg חחחחחח הם די דומים.. ובטח בגל שלברוס יש שיער מתולתל..אז גם דני התחיל.. ותראו את התמונה של ברוס..כזה עם המפוחית..גם דני ככה! חח יאוו