אירוחי היום ב
אנשים

אירוחי היום ב../images/Emo43.gif אנשים

אוסי פינקרט, אחות מיילדת בחדרי הלידה, תתארח החל משעה 12.00 בפורום הריון ולידה-תמיכה ותייעץ בנושאי לידה וחדרי לידה. לכתיבת שאלה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=102288569
מירי קובלסקי, מטפלת זוגית ומשפחתית מת.ל.מ.ירושלים תתארח בשעות הערב פורום הורים למתבגרים ותשיב לשאלות בנושא התמודדות עם הילדים בחופש הגדול. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=94&msgid=102244980
ד"ר מיכל קציר, מומחית במחלות זיהומיות תתארח במהלך היום בפורום המזרח הרחוק ותייעץ בנושאי הכנות לנסיעה לארצות המזרח הרחוק, חיסונים נדרשים, טיפול בזיהומים וכדומה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=359&msgid=102275044
רוצים לקבל את הסינגל החדש של מירי מסיקה - "אם זאת האהבה שלך?" ספרו לנו מהי האהבה שלכם ואולי תזכו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1324&msgid=102218473
לרגל יציאת המהדורה החדשה של " החלונות הגבוהים", בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה עורכים חידון. בואו להשתתף ותוכלו לזכות בעותקים מהדיסק. בהצלחה! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=347&msgid=102209513

Assilicious

New member
../images/Emo207.gifHTTT

טוב, תמיד הייתי נגד האלבום הזה, לא יודע למה, אבל אפעם לא אהבתי אותו במיוחד, גם לא ממש טרחתי לשמוע אותו. אבל אתמול קרה הנס
. ראיתי את הטור של HTTT והתלהבתי מהשיר "איפה שאני מסיים ואתה מתחיל", אז החלטתי לתת עוד הזמדנות לדיסק, וטוב שזה לא בין הדיסקים הכי טובים שלהם
...בעיקר: ..Wolf at the door, 2+2=5, Where i end and you begin, Punch up at the wedding, The Gloaming הייתי חייב לשתף...

../images/Emo2.gif

איך יכלת לחשוב ככה ?
httt הוא האלבום הכי גאוני של רדיוהד בעיני. הוא הכי אינטיליגנטי ומתוחכם ושנון וחצוף שלהם. גם kida וגם אמנזיאק טובים, אבל אני חושבת ש httt לקח צעד אחד קדימה מהם. חכה שתיפול בקסם של sit down stand up.

kittycatbone

New member
הוווו שב תעמוד

זה שיר מעולהההההההה. אכן ליפול בקסם כמו שאמרת. בהתחלה חשבתי שזה שיר תמוה שחוזר על עצמו יותר מדי בארבע המילים האלה. אבל בשלב מסוים גיליתי עד כמה השיר הזה חזק ומדהים.!

Knives Out

New member
יעבור לך, אין מה לדאוג =]

סתם אין לי מושג מה להגיד לך. חשבתי ככה. אבל אחרי יותר מדי השמעות כבר מבינים לאט לאט שהוא לא שלם ומושלם מכל בחינה אפשרית כמו Kid A ו OK Computer. מה שלא מונע ממני כמובן מלאהוב אותו.

FunkyMonk

New member
"מבינים".. זה כולל את כולם?

כי אני רואה את האלבום הזה כשלם ומושלם יחד עם Kid A ו-OK Computer.

זה בדיוק מה שאני אוהבת בו:>

שהוא לא מושלם. יש בו אפילו איזה שני שירים די מכוערים, אבל זה חלק מהקסם האמיתי שלו.

jony84

New member
וואוו..איזו הגזמה

httt הוא אלבום לא שלם. לצערי כל המבקרים צודקים וזה אלבום שנוצר יותר כדי לרצות מעריצים שלא אהבו את הכיוון האלקטרוני (והמהמם) שאליו רדיוהד הלכה, מאשר כדי ליצור עוד דיסק מופלא של רדיוהד. יש בו אכן שירים מדהימים כמו שרק רדיוהד יודעים לעשות אבל הוא לא עומד בכלל כאלבום שלם, לא באותה רמה כמו אמניזיאק, קיד איי או דה בנדס (תסלחו לי שרופי אוקי קומפיוטר) באשר לאינטיליגנטי מתוחכם ושנון וחצוף וכך הלאה....בכל דיסק של רדיוהד יש את זה....את אומרת שבהייל יש את הכי הרבה....דווקא עצם העובדה שיש בו הכי הרבה ליריקות והכי הרבה שירים אולי יוצרים את הרושם...אבל במציאות...הוא לא משתווה לחומר קודם שלהם. אוקי...עכשיו כשאת כבר כועסת עליי חח...אני ימשיך ויגיד שסיט דאון סטנד אפ זה גרסא קצת פחות טובה לאברית'ינג איז אין איטס רייט פלייס.

jony84

New member
סתם...לא גרסא פחות טובה...

אבל הם לא מזכירים אחד את השני??? זה תמיד מוזר לי כי שנייהם ממש בתחילת הדיסקים ושנייהם בנויים ממעט מאוד מילים שחוזרות על עצמן...אבל שניהם יצירות אדירות...כשת'ום אומר "ת'ה ריינדרופס" עוד פעם ועוד פעם אני יכול להשתגע חח...קטע אדיר

kittycatbone

New member
....אררג

...על ההשוואה הזאת! דווקא מעניין עכשיו שאתה אומר את זה. בכל מקרה, סיט דאון סטנד אפ זה שיר מעולה, לא משנה מה

FunkyMonk

New member
הרשה לי לשאול..

מה????!!!!?! אתה מודע לכך שHTTT מ-ל-א באלקטרוניקה כן? חצי מהאלבום הזה נכתב בקיובייס! זה האלבום הכי אלקטרוני שלהם. אמנם הוא הרבה יותר מיינסטרים מהאלקטרוניקה של קיד א', אבל הוא אלקטרוני לחלוטין.

אני חולקת עלייך.

קודם כל, אני לא חושבת שיש הרבה מקום לוויכוח בעיניני האלבום הטוב ביותר, כי הכל עניין של טעם והעדפה מוסיקאלית אישית בסופו של דבר, ואין ספק שבענייני רדיוהד יש המון העדפות שונות:> כמו שציינתי קודם, אני אוהבת את httt דווקא בגלל שהוא כל כך לא מושלם ודווקא בגלל החסרונות הקטנים שבו. אף פעם לא שאפתי לאהוב את האלבומים שכל המבקרים משבחים, אני תמיד נוטה לצדדים היותר מחתרתיים ופחות מיינסטרימים (פוי, עיוות נוראי של מילה) פשוט כי כזו אני. ולגבי זה שסיט דאון הוא גרסא קצת פחות טובה לאברית'ינג איז אין איטס רייט פלייס? ממ.. אולי. כן. אבל זה ככה כמעט עם כל דבר שרדיוהד עושים. כמו שאפשר להגיד שאמנזיאק הוא המשך ל kida ופרנואיד הוא הפריצה של איירבאג. אפשר להסתכל על רדיוהד בהמון דרכים שונות, אבל כולן אינדבידואליות בסופו של דבר, ככה שאין פה הרבה על מה להתווכח:)

פוֹלי

New member
וכמו שאמרתי לקארמה קילר...

לא צריך לשרשר הודעות שקשורות לפורום להודעות ההנהלה זו הודעה לפורום לכל דבר, להבא פתח הודעה חדשה...

kittycatbone

New member
חח

זה מהזה מזכיר לי את התקופה כשרק התחלתי לכתוב כאן בפורום. כל הזמן ווג' שלח לי מסרים על זה שאני צריכה לפתוח הודעות חדשות ולא לנצל"ש

V e g

New member
רק שזה לא כזה מצחיק

כי השרשור הזה לא ממש קשור ל"אירוחי היום" בתפוז אנשים, וגם לא ל"קח ותן" בתפוז אנשים. עם קצת ביטחון עצמי, כל אחד יכול ליצור שרשור בעצמו. נו, אז יש תמיד סיכוי קלוש שלא יגיבו. אז מה??

kittycatbone

New member
זה לא העניין הזה...

בעקרון אני לגמרי מסכימה עם העניין שהיה טעם לפתוח שרשור חדש כי זה עוד לא אוף אפילו, אז למה לנצל"ש באמת
אבל הרעיון שמאחורי שרשור הוא לא שלא יגיבו, אלא שלפעמים יש יותר מדי טופיקים חדשים בפורום, וכל הזמן לפתוח אחד חדש כשאולי זה למשהו שלא מצריך לגמרי, מציף את הפורום ומעלים הודעות שאולי לא עבר עדיין הזמן שלהן מבחינת ההקפצה (או המיצוי) דף אחורה.... פה ספציפית זה לא לגמרי רלוונטי כי באמת לא נפתחים כל כך הרבה טופיקים חדשים, והשרשורים שהכי למטה בדף כבר ממזמן לא קופצים ואין עוד ממש מה להגיב בהם... רק שלפעמים אנשים לא חושבים על זה , או שמים לב לזה, או רוצים להסתכן אז הם מנצל"שים. כי לרוב בפורומים אחרים נוזפים יותר על פתיחת הודעות חדשות מאשר נצלושים. וסליחה על החפירה

nothingman1

New member
בדיוק אתמול קניתי אותו, אבל אני צריך עוד זמן

ועוד שמיעות כדי לגבש דעה אני חדש, כמו שבטח שמתם לב
שלום לכם

למעלה