אירוחי היום ב-
אנשים

אירוחי היום ב-../images/Emo43.gif אנשים

יעל דורון פסיכולוגית, מטפלת אישית וזוגית, מנהלת מכון זוגות, תתארח בפורום גרושים גרשות בין השעות 16.00-17.00 ותשיב על שאלות בנושא פרק ב'. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=200&msgid=92847909
פורום מאמני כושר אישיים מארח, הערב ב-20:00, את הפיזיותרפיסט חנן בן עמי, שישיב לכל השאלות שלכם בנושא שיום ופציעות ספורט. פרטים בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1573&msgid=92829784

nogsi

New member
שלום יש לי שאלה../images/Emo13.gif

הי יש לי כמה שאלות בנוגע לגלישה, אני מקווה שמישהו יענה לי. באיזה גיל בדרך כלל מתחילים ללמוד? באיזה גיל כדאי להתחיל? האם אפשר בכל גיל? איך הופכים להיות מקצועיים בענף? האם הגיל שבו מתחילים משנה? איך הולכים קורסים של גלישה? כמה פעמים? כמה זמן? איך הולך השיעור? תודה רבה מראש לעונים

PinkyRaSta

New member
הוממ ../images/Emo210.gif

אין נוסחא קבועה. כמובן כמו בכל תחום רצוי להתחיל כמה שיותר מוקדם. אבל אפשר להתחיל בכל גיל, ובטח ובטח שלא להימנע מכניסה לתחום רק בגלל הגיל. אם יש חשק ורצון- אז יאללה להתחיל. איך הופכים להיות מקצועיים? תלוי מה את/ה מגדיר בתור מקצועי.. ולדעתי לא צריך לשאוף ללהיות 'מקצועי/ת', צריך להנות מזה.. ומה שקורה קורה. קורסים של גלישה זה דבר משתנה, כל קורס הוא שונה, יש חוגים חד שבועיים, יש קורס שנמשך שבוע בלבד 5 שעות ביום כמו קייטנה, יש שיעורים פרטיים שאת/ה קובע/ת עם המדריך/ה מתי שנוח לך, איזה שעות שנוח וכמובן יום עם קצת גלים שיהיה על מה ללמוד. תתקשר/י לכמה מקומות שמציעים קורסי גלישה ותשאל/י שם כבר איך הולך הקורס, מה המתכונת וכו' כי באמת שזה משתנה בין מקום למקום, וכדי לבחור קורס את/ת צריך/ה להתייעץ עם המקום ולראות מה מתאים לך. וכמובן שאפשר גם ללמוד בלי קורס, פשוט לקחת גלשן (וחליפה בחורף) ולהיכנס למים. להסתכל על גולשים/ות אחרים ולקלוט טכניקות ומה עושים..

בסופו של דבר

הלימדה האמיתית היא לבד. אם הולכים לקייטנה של שבוע או כמה שיעורים, בסופו של דבר כל אחד לוקח את הגלשן והולך לים ומתחיל לבד. העיקר לנסות שוב ושוב ושוב עם כל כמויות המים והתחפרויות שאוכלים בהתחלה. אבל אז כשתופסים את הגל הראשון לבד זה כל כך כיף! *עצה-לא ללכת לגלוש ולהכנס בסלע. זה משאיר צלקת!

capucho

New member
אם כבר ציינתם למידה...

אני מעוניינת ללמוד לפחות בהתחלה עם מדריך... ממליצים על מקום מסויים *אני גרה במרכז ת"א-אם זה משנה... יום טוב

למעלה