אירוחי היום ב-
אנשים

אירוחי היום ב-../images/Emo43.gif אנשים

יעל דורון פסיכולוגית, מטפלת אישית וזוגית, מנהלת מכון זוגות, תתארח בפורום גרושים גרשות בין השעות 16.00-17.00 ותשיב על שאלות בנושא פרק ב'. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=200&msgid=92847909
פורום מאמני כושר אישיים מארח, הערב ב-20:00, את הפיזיותרפיסט חנן בן עמי, שישיב לכל השאלות שלכם בנושא שיום ופציעות ספורט. פרטים בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1573&msgid=92829784

../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifתעודותתתתתת

מחר ומחרתים מרבית בתי הספר בישראל מקבלים תעודות ואתם?
מתרגשים?
מצפים לזה?
יודעים למה לחכות?
חששות?
בקשות?
איך עברה המחצית? בהצלחה לכםםםם ואם בא לכם כמובן,רשמו ציונים לאחר קבלת התעודה

always be me mc

New member
אני מקבלת רק ב-31../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

אבל סבבה אני אענה פה על מה שכתבת בכל זאת.
מתרגשת? אכן
מצפה לזה? כן וכנראה אני אצטרך לחכות בציפייה עוד שבוע אוףףף
יודעים למה לחכות? כן לראות כמה קיבלתי באזרחות ובאנגלית חח
חששות? כמובן בעיקר בנושאים של מתמטיקה ודינים
בקשות? מאלוקים שהתעודה תהיה טובה וללא נכשלים
איך עברה המחצית? סיוט
וכשאני אקבל שבוע הבא את התעודה ובמידה ויהיו ציונים טובים אז אני אגיד לכם חח ותודה לשלי
על השאלון החמדמד

CheN323

New member
המממ אני כבר קיבלתי לפני שבוע ../images/Emo2.gif

היה לי ממוצע כמעט 95 ואמממ 3 מאיות... והמחצית עברה סביר לגמרי
מקווה שיהיה נחמד גם במחצית הבאה חחח בהצלחה לכולם

always be me mc

New member
כל הכבוד על הציונים../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

זה ממש מרשים
בטח ההורים שלך מה זה גאים בך.. והם לא היחידים
ברצינות בראבו! פשוט בראבו

CheN323

New member
חחחח וואי תודה../images/Emo70.gif

כפרעליך
את האמת שהשנה לא היתה לי תעודה משהו
. כיתה י' הרסה לי ציונים
תנקסס

ב-י

זה נהדר..כל הכבוד!!! אפשר לשאול אותך.אם זה לא חוצפה איזה מגמות את? כי אני לא ברחתי עוד והבית ספר לוחץ ממש

CheN323

New member
שאלי בכיף חחח

תודה
כרגע אני במגמה מדעית... כעיקרון אני מרחיבה 5 במחשבים ו-5 בביולוגיה, אבל יש אופציה שאני אחליט בסוף השנה להוסיף עוד 3 יחידות בצרפתית כי אני אוהבת, נראה... בהצלחה
אם את רוצה דברי איתי במסרים

FRIENDSforever

New member
אני מקבלת מחרר...../images/Emo105.gif

מתרגשים? פעם ראשונה שלא.. מצפים לזה? הכי לא שבעולםםםםם יודעים למה לחכות? אמ בערךך חששות? המוןןןןןןן בקשות? שיעלו לי ת'ציון להתחשב בזה שאני מפגרתת איך עברה המחצית? חרא :\

always be me mc

New member
../images/Emo24.gifשאלון לכבוד קבלת תעודות:

איזה שיעור אתם הכי אוהבים?
איזה שיעור אתם הכי שונאים?
איזה שיעור הכי משעמם אתכם?
מאיזה שיעור אתם הכי הרבה מבריזים?
מורה של איזה מקצוע אתם הכי מחבבים/אוהבים/חושבים שהוא בסדר גמור?
מורה של איזה מקצוע אתם הכי מתעבים וחושבים שצריך להחליפו?
החג שהכי אהבתם במהלך המחצית הראשונה?
חג שאליו אתם מצפים במהלך המחצית השניה?
היום שבו השתחררתם הכי מוקדם?
היום שבו השתחררתם הכי מאוחר?
מבחן שהלך לכם הכי טוב באיזה מקצוע הוא היה?
מבחן שהלך לכם הכי גרוע באיזה מקצוע הוא היה?
דבר/אירוע טוב שקרה לכם בזמן המחצית?
דבר/אירוע רע שקרה לכם בזמן המחצית? חלון במערכת או לסיים מוקדם?
אתם הכי מקווים ומצפים במחצית הבאה __________________________
אתם הכי חוששים במחצית הבאה מ___________________________
לימודים זה____________________________________

always be me mc

New member
עונה לעצמי חח

1. השיעור שאני הכי אוהבת אני חושבת שזה אנגלית כי זה השיעור היחיד שבוודאות אני מצליחה בו חח גם תיקשורת זה נחמד אבל זה עליות ומורדות תמיד. אה גם אזרחות אני אוהבת חח 2. השיעור הכי שנוא עלי בעולם זה מתמטיקה
ואצלי זה גם בגלל המורה. 3. שיעור משעמם זה שיעור גמרא כשהוא בא בשעתיים וגם אישות קצת..
4. האמת שלא הברזתי כמעט משום שיעור אז... זהו. חח
5. המחנכת שלנו היא נחמדה וגם המורה לאנגלית
6. המורה למתמטיקה גרר
7. החג שהכי אהבתי בוודאי היה חנוכה
8. החג שאני הכי מצפה לו זה בוודאי פסח למרות שכל הבגרויות יתחילו אוף!!
9. היום שבו השתחררתי הכי מוקדם זה ביום צום שבו השתחררנו סביבות 13:00 10. הכי מאוחר סביבות 5 11. מבחן שהלך טוב היה באנגלית והראשון בתיקשורת
12. מבחן הכי גרוע במתמטיקה כמובן!
13. נסענו לטיול שנתי באילת! אה נו וגם עשינו מסיבת חורף(נעזוב שניה את העובדה שכולם סיימו את האוכל חח) וכמובן גם היום הולדת שלי היה אירוע מיוחד
14. ואללה ? אין לי מושג
אולי המריבה שלי קצת עם חברה שלי? 15. לסיים מוקדם.. ברור!!
16. אני הכי מקווה ומצפה במחצית הבאה למשמעת עצמית הרבה יותר גבוה ושקדנות ונחישות שבעזרת האל תוביל לציונים טובים בבגרויות
17. אני הכי חוששת במחצית הבאה מהבגרויות כמובן!
זה והעובדה שאחרי זה אין יותר בית ספר ונהיים קצת אבודים
18. לימודים זה מעצבן ומתסכל מאוד לפעמים אבל אחרי שעוברים את כל המתכונות והבגרויות החיים לא נראים כאלה נוראים ומבינים שזה סכה"כ מצב זמני ולא הכל בחיים.

spelling

New member
כמה שאת צודקת!

אני השנה סיימתי בית ספר עם תעודת הצטיינות אבל מתגעגע חח..זה שלב יפה בחיים חברים אתם תתגעגעו למרות הכל!

CheN323

New member
עונהנהנה ../images/Emo9.gif

איזה שיעור אתם הכי אוהבים
אין תשובה חחח איזה שיעור אתם הכי שונאים
מתמטיקה. הו. ספרות
איזה שיעור הכי משעמם אתכם
ספורט והיסטוריה מאיזה שיעור אתם הכי הרבה מבריזים
לא מבריזה. תודה
מורה של איזה מקצוע אתם הכי מחבבים/אוהבים/חושבים שהוא בסדר גמור
המורה של מקרא ומחשבים
מורה של איזה מקצוע אתם הכי מתעבים וחושבים שצריך להחליפו
ספרותתתתתתת כלבההה החג שהכי אהבתם במהלך המחצית הראשונה
חנוכה יאפ חג שאליו אתם מצפים במהלך המחצית השניה
פוריםםם יומולדתתת
היום שבו השתחררתם הכי מוקדם
המ. היה לי יום שבאתי ב-10 וב-11 כבר הייתי בבית
היה נחמד היום שבו השתחררתם הכי מאוחר
כל יום ראשון בארבע מבחן שהלך לכם הכי טוב באיזה מקצוע הוא היה
היסטוריה {קיבלתי בו 98 יאי} מבחן שהלך לכם הכי גרוע באיזה מקצוע הוא היה
מתמטיקה. דבר/אירוע טוב שקרה לכם בזמן המחצית
דבר/אירוע רע שקרה לכם בזמן המחצית
הו עזבו חלון במערכת או לסיים מוקדם
חלון במערכת עם כל הכיתה חחח אתם הכי מקווים ומצפים במחצית הבאה
לעבור את הבגרויות בשלום יאבאלהה אתם הכי חוששים במחצית הבאה מ
בגרויות ומתכונות. ספוקייי לימודים זה
קריעת תחת חחח

עונה

איזה שיעור אתם הכי אוהבים?שאלה טובה איזה שיעור אתם הכי שונאים?מתמטיקה איזה שיעור הכי משעמם אתכם?אנגלית,כי המורה הזאת מלמדת בצורה משעמממת מאוד
מאיזה שיעור אתם הכי הרבה מבריזים?אף שיעור מורה של איזה מקצוע אתם הכי מחבבים/אוהבים/חושבים שהוא בסדר גמור?אמ...ביולוגיה מורה של איזה מקצוע אתם הכי מתעבים וחושבים שצריך להחליפו?המורה למתמטיקה החג שהכי אהבתם במהלך המחצית הראשונה?סוכות חג שאליו אתם מצפים במהלך המחצית השניה?פסחחחח היום שבו השתחררתם הכי מוקדם?היום היום שבו השתחררתם הכי מאוחר?יום שני ושלישי מבחן שהלך לכם הכי טוב באיזה מקצוע הוא היה?בספרות מבחן שהלך לכם הכי גרוע באיזה מקצוע הוא היה?בספרות-היה לי מבחן אחד טוב ואחד פחות דבר/אירוע טוב שקרה לכם בזמן המחצית?ציונים?! דבר/אירוע רע שקרה לכם בזמן המחצית?כלום חלון במערכת או לסיים מוקדם?לסים מוקדם אתם הכי מקווים ומצפים במחצית הבאה שאני אגיע ללמוצע גבוה יותר ואצליח יותר אתם הכי חוששים במחצית הבאה מ_אי הצלחה לימודים זה מעצבן תודה

FRIENDSforever

New member
עונהההה ../images/Emo105.gif

איזה שיעור אתם הכי אוהבים? ספורט איזה שיעור אתם הכי שונאים? תולדות האמנות איזה שיעור הכי משעמם אתכם? תולדות האמנות מאיזה שיעור אתם הכי הרבה מבריזים? אני לא מבריזהה
מורה של איזה מקצוע אתם הכי מחבבים/אוהבים/חושבים שהוא בסדר גמור? ספורט מורה של איזה מקצוע אתם הכי מתעבים וחושבים שצריך להחליפו? תולדות האמנות החג שהכי אהבתם במהלך המחצית הראשונה? למי היה ת'חופש הכי גדול??? אז זה.. חג שאליו אתם מצפים במהלך המחצית השניה? פורים היום שבו השתחררתם הכי מוקדם? יום שישי (אתמול) חילוק תעודות והביתה...סיימתי ב11 היום שבו השתחררתם הכי מאוחר? יום שני אני בעיקרון מסיימת ב4 ויום חמישי הזה סיימתי ב4 מבחן שהלך לכם הכי טוב באיזה מקצוע הוא היה? לאזוכרת מבחן שהלך לכם הכי גרוע באיזה מקצוע הוא היה? מדע וטכנ' דבר/אירוע טוב שקרה לכם בזמן המחצית? לי?....שום דבר מיוחד..אבל להילה (היועצת) נולד בן
דבר/אירוע רע שקרה לכם בזמן המחצית? בלאט, לא יודעת הרבה חלון במערכת או לסיים מוקדם? לסיים מוקדם, אני שונאת חלונות אתם הכי מקווים ומצפים במחצית הבאה _לעלות ממוצע_________________________ אתם הכי חוששים במחצית הבאה מ__הבגרויות_________________________ לימודים זה__מעיק וחרא של דבר__________________________________

עונה

מתרגשת,התרגשתי מאוד אתמול
קיבלתי כבר את התעודה אני חושבת שהתאכזבתי טיפה ממתמטיקה כי שנה שעברה היה לי 100עגול..והשנה יש לי קצת פחות וזה מונע ממני להיכנס לחמש יחידות התאכזבתי קצת כי אני מתלבטת עוד אם לעשות 4 או חמש יחידות ואתמול לא עזרו לי בקשר למגמות אתמול,הבנתי שביולוגיה יהיה די ס22ה 2ש2ילי ונראה לי אני אלך ל2יולוגיה ולמחש2ים.. בהצלחה לכולם

למעלה