אירוח באילת, שאלה לגביי תשלום

Ginger L Honey

New member
אירוח באילת, שאלה לגביי תשלום

שלום לכולם:)
מצאתי חדר/דירה לאירוח באילת "אצל מזל"
מזל נשמעת מאוד נחמדה בטלפון ונתנה לי מחיר טוב עבור שהות של שמונה לילות במרץ.
העניין הוא, שהיא מבקשת מחצית מהסכום מראש והיא לא לוקחת פייפאל או כרטיס אשראי
אני גרה בארה"ב והאפשרות היחדה לתשלום שמצאנו היא להעביר מזומן דרך ווסטרן-יוניון. לפני שאני עושה זאת ועוד משלמת על כך עמלה, איך אדע אם מדובר בעסקה אמינה ושאינני מסתכנת שאאבד את כספי?

אורנה 20

New member
זו ממש בעיה

את עלולה להפסיד את כספך מצד אחד ומצד שני יכול מאוד להיות שמזל אשה ישרה ואמינה
תצטרכי להמר או להזמין במקום אחר שכן מקבל כ. אשראי או pay pal

Ginger L Honey

New member
איך זה בד"כ עובד עם צימרים מתחינת תשלום?

אני עושה חיפוש על שם העסק בגוגל.
עושה הרושם שהיא משכירה חדרים באילת כבר די הרבה שנים, ומופיעה בכמעט כל אתר של צימרים.
אני רואה ביקורות שנראות אמינות, חלקן אוהדות, חלקן פושרות
אבל לא בקורת משמיצה אחת.
השאלה היא, עד כמה האתרים הללו אמינים?
האם בעל העסק יכול למחוק ביקורות שאינן אוהדות?
&nbsp
&nbsp

אין שום סיבה להעביר מקדמה יותר מאשר שווה ערך ללילה אחד.

המארחת רוצה להבטיח עצמה במקדמה, זה לגיטימי. חצי מסכום האירוח נראה לי מוגזם (עלות הלילה הראשון נראה לי סביר כמקדמה וכפיצוי במידה ולא תגיעו). עיצה אישית ממני, את יוצאת לחופש ואמורה להגיע בראש שקט ולא להיות מוטרדת לגבי איכות המקום או המארחת. אם היא לא מסכימה למקדמה סבירה, למה לך לחיות בחוסר וודאות? חופשה נעימה!

אורנה 20

New member
כיום ברוב הצימרים מקבלים אשראי

אולם יכול להיות שהצימרים שלה כל כך זולים ולכן היא לא מקבלת.
בצימרים שלי לדוגמא אני מקבלת כ. אשראי אבל רק ישראלי
מאוד חשוב שתשלח לך הזמנה מסודרת ואישור כי שילמת וכמה נותר לשלם.
אם קשה לך אם עניין צורת התשלום אני מציעה שתחפשי מקום אחר שמקבל אשראי או pay pal
כדי שתישני בשקט.
נשמח אם צעדכני כאן בפורום לאחר החופשה היכן הייתם ואיך היה

Ginger L Honey

New member
אעדכן בשמחה:)

אכן מדובר בחדרים זולים,
לפי התמונות ולפי הביקורות נראה שמדובר בחדר חביב במיוחד. לא משהו מפנק כמו צימרים שהייתי לוקחת במקומות אחרים, אבל אנחנו מגיעים לחופשת צלילה והחדר אמור לשמש אותנו בעיקר עבור מיטה ומקלחת

אני בודק לך

יש לי חברת ילדות שגרה באילת,יש לה חדרי אירוח,שלחתי לה מייל וביקשתי ממנה חוות דעת על המקום (אצל מזל) אני מחכה לתשובה ממנה,במידה ותהיה לי תשובה כמובן שאעדכן אותך

חברה שלי אמרה

שהמקום לא משהו,אם תשלמי לה יותר מידי תהיה לך בעיה לעזוב אם לא ימצא חן בענייך,אך אם אין לך ברירה,אז תשלמי רק לילה אחד

גילה2244

New member
אני הייתי מציעה לך להיכנס לאתר booking

לרשום תאריכים, מיקום, מס' הנפשות, ולעשות את ההזמנה דרכם. שם תוכלי לקבל חוות דעת אובייקטיביות מאנשים שהתארחו במקום, לגבי כל מקום, ושם גם תוכלי לשלם בצורה בטוחה.

Ginger L Honey

New member
אז עכשיו עליי לבחור בין שלושה

תודה רבה לכולכם על העזרה! האינפורמציה שקיבלתי דרככם ודרך פורום צלילה עזרו לי מאוד.
שלושת המקומות שבינהם אני מתלבטת קיבלו דירוגים יפים בבוקינג. אני חייבת לציין, שלמרות שנרשמתי לבוקינג, באתרים הרשמיים של שלושת המקומות המחירים מעט יותר זולים מאשר בבוקינג, ושלושתם נתנו לי הנחה יפה כאשר התקשרתי וציינתי שאנחנו מגיעים לשמונה לילות ולמטרת צלילה.
שמה קישורים למקומות כפי שהם נראים בבוקינג :
&nbsp
1. המקום הראשון שיוצא זול משמעותית מהשניים האחרים, אכסניית בית-הערבה
http://www.booking.com/hotel/il/ara...16a46526ed1f5b99c95X5;highlight_room=29911801
&nbsp
יתרונות של החדר הזה, בעיקר ההבדל במחיר, פינות הישיבה בחוץ, מטבח ותנור אפייה באיזור המשותף אם נרצה לבשל.
חסרון שאני רואה, חדרים זעירים 12מ"ר
&nbsp
2. מלונית סנאנסט
http://www.booking.com/hotel/il/mot...16a46526ed1f5b99c95X8;highlight_room=57185902
&nbsp
המחיר טוב יותר מזה שמוצג בבוקינג.
יתרונות, חדרים מרווחים ומבודדים לרעש. רוב התלונות בבוקינג הן על כך שהם לא הכי נחמדים כלפיי אורחים שמבלים עד השעות הקטנות של הלילה, וזה דווקא ממש בסדר מצידנו.
אז אינני רואה חסרון גדול במיוחד
&nbsp
3. ווילה סיגלה
http://www.booking.com/hotel/il/vil...6a46526ed1f5b99c95X12;highlight_room=88197407
&nbsp
המחיר שנתנה לי סיגלה עבור חדר זוגי בסיסי זהה למחיר שקיבלתי בסאנסט. קיבלתי הרבה המלצות על האירוח של סיגלה בקרב אוכלוסיית הצוללים באילת.
לכל חדר מקלחת ומטבחון זעיר.
החסרון, מדובר בווילה משותפת בעלת שבעה חדרים. אבל בתכלס עד כמה ווילה משותפת כאשר יש מקלחות פרטיות שונה ממלון קטן?
&nbsp
&nbsp
עכשיו, אנחנו לא הולכים לחופשת בטן-גב, אנחנו רק צריכים שינה טובה ויוצאים החוצה.
&nbsp
אז במה הייתם בוחרים, 1,2,3?
ואם מישהו יהיה מעוניין לבקר באחד המקומות הללו אני שוב ממליצה, חפשו את האתרים הרשמיים באינטרנט ואם אתם צוללים או לוקחים שבוע שלם או יותר, התקשרו ובררו על הנחה נוספת
&nbsp
&nbsp
תודה:)

לידיעתך המחירים בבוקינג לא כוללים מעמ

אבל יכול להיות שבגלל שאתם באים מארצות הברית,תוכלו להזדכות במעמ ביציאה מהארץ

Ginger L Honey

New member
תודה, אך כפי שציינתי

המחירים שקיבלתי בטלפון היו זולים מאלו שקיבלתי דרך בוקינג.
אגב, את סאנסט כבר פסלתי בעקבות שיחה טלפונית איתם הערב.
&nbsp
אז עכשיו אני מתלבטת בין ההוסטל עם החדר הזעיר אך זול
לבין הוילה המשותפת

Ginger L Honey

New member
ואילת לא אמורה להיות ללא מע"מ?

לא הייתי בארץ כבר שנים, אין לי מושג האם זה השתנה

למעלה