אירוח ביום ראשון הקרוב

p u s h u p

New member
אירוח ביום ראשון הקרוב

24.12 ב 13:00 :צוות הדרכה בכיר מסטודיו B יענה לכם על כל שאלה בנושאי פציעות, שיקום, תרגול ספציפי מותאם לבעיות של מתעמלים ועוד... מומחי סטודיו B: שרון שטרית- פיזיותרפיסט מוסמך, מטפל ומתמחה בשיקום אורטופדי, פציעות ספורט, פ"ג נשים בהיריון ולאחר לידה. מייכלי רותם- מדריכת פילאטיס בכירה, בעלת ותק של 10 שנים בתחום. צאלה טמיר- נציגה בלעדית בארץ של ה-"Physical Mind Institute", בעלת ניסיון של 15 שנים בפילאטיס. נשמח לפגוש אתכם

פילאטיס וריקוד

לפי מה שהבנתי, הפילאטיס נולד לצורך שיקום וחיזוק רקדנים שנפצעו. אז קודם כל - יכול מאוד להיות שלא הבנתי נכון, ואינ אשמח אם תתקנו אותי
. חוצמזה, הייתי רוצה לדעת מדוע פילאטיס מומלץ במיוחד לרקדנים, ובאיזה אופן הוא שם דגש על חיזוק.

koriza

New member
שיקום לאחר פריצת דיסק

שלום לכם, אני חודש וחצי אחרי פריצת דיסק בגב התחתון הספורט היחיד שעשיתי בשנים האחרונות הוא פילאטיס וגם לא באופן קבוע האם הפילאטיס יעזור לי בשיקום? ומתי רצוי לחזור לפעילות מסוג זה?

B Pilates

New member
פילאטיס לאחר פריצת דיסק

שלום, שיטת פילאטיס ידועה בתור שיטה שמסייעת לשיקום, גם לאחר פריצות דיסק. חשוב שהתרגול ייעשה אצל מדריך מוסמך, שמתעסק בשיקום ויודע מה מותר ומה אסור. ניתן במקרה שלך כבר לאחר חודש וחצי להתחיל. בד"כ נרצה להתחיל כשהכאב החריף עובר, ובהמשך ניתן להתקדם ולעבוד על שחרור שרירים מכווצים, חיזוק מייצבי עמוד שדרה וחיזוק השריר הרחב הבטני שגם הוא תורם לייציבות עמוד השדרה. יש תרגילים שנרצה להימנע מהם ויש כאלו שנרצה לתת עליהם דגש לסייע בשיקום. בהצלחה!

למעלה