אירוח בפורום הקלאסי - א"ל בבתי-ספר

אירוח בפורום הקלאסי - א"ל בבתי-ספר

זאב כהן מרכז בסמינר הקיבוצים את התכנית להתמחות באמנויות לחימה ומניעת אלימות במסלול להכשרת מורים לחינוך גופני, תכנית שהוצגה בחדשות ערוץ 2 בכתבה שיעורי לחימה בבית הספר. זאב יתארח בפורום אמנויות לחימה קלאסיות (1262) ביום ג', 28.06.05, החל מהשעה 19:00, ויענה על שאלות בנושא. שאלות אפשר לשרשר כאן. מצורף מכתב מסמינר הקיבוצים למאמנים, המפרט מעט על התכנית.

cronic1

New member
בולשיט

כל הזמן ממציאים מגמות חדשות במקום להציב לילדים גבולות כמו שחינכו פעם.

Pyongwon

New member
אבל אתה יכול להציב גבולות וגם לאמן

א"ל. זה לא בלתי אפשרי. זה כבר נעשה ועושים את זה כבר היום. לך ל: www.academictaekwondo.com ואפשרי גם להציב גבולות די ברורים. וזה עובד. ג'ס.

cronic1

New member
אבל בשביל זה לא צריך

מגמה מיוחדת. זה גימיק של המכללה שרוצה למשוך קהל . עם הנוער של היום צריך חינוך מהבית,להביא מורים טובים ולתגמל אותם,יד קשה כנגד תלמידים אלימים,להוציא את הזבל מהטלויזיה,ולא מגמה דיפוזית של מורים בשילוב אמנויות לחימה. בשביל לחנך לא צריך להיות מורה לחימה אלא אדם טוב,שמורה את הדרך.

Pyongwon

New member
יש צדק בדבריך, אבל תחשוב על מצב הזה

א. כל ההורים כעת עובדים. לא רוצים טענות של ילדים בבית. רוצים שקט בבית. ב. אין מי שיתן לילד אוכל - כי הולם בעבודה. ג. כולם לא מוכנים להקשיב לילד. לא ללכת איתו למשחקים, כלום. לא כמו כאשר אנו היינו בגילם. ד. מורים - תחשוב. מורה ממוצע מרוויח משרה מלאה איזה 3-4,000 ש"ח. רק אלו שממש אוהבים ללמד - מעוניינים לקבל את הכסף הזה. אני בטוחה שאתה מרוויח הרבה יותר מזה, ועוד עם פחות שחיקה. אני מלמדת כי אני אוהבת ללמד. אין לי בעיות משמעת. אין לי בעיות בגדול נגד תלמידים (חוץ מכמה מעטים...:) ) אבל בגדול מי שרוצה היום להיות מורה בבית הספר עושה את זה כי הוא יכול - אבל להרוויח מזה - אי אפשר. ג'ס.

eladי

New member
../images/Emo32.gif גם אני צריך להעלות תמונה

טייסון אחרי שעבר ניתוח פלאסטי, וכעת הוא נראה כך:

למעלה